خب به جای چند ماه زدی دیگه !!
خب به جای چند ماه زدی دیگه !!
اين ايرانسل خيلي ها رو مگسي كرده لاكردار....
بهتره جمع كنن همون تركسل رو بيارن شايد يه خورده آبروري از دست رفته شونو بدست بيارن....
![]()
خوب نباید بیشتر از 1 بار میزدی حواستو جمع کن
![]()
ایرانسل هم واسه دزدی اومده
بدبخت از دل ما نمیدونم چی داریم که هر دفعه یکی میاد میخواد یه چیزی ازمون بکنه ببره واسه خودش
خیلی ما بدبختیم
بابا چرا حرف زور میزنین؟ اشتباهات خودتونو میندازین بیخ گردن ایرانسل؟؟؟؟؟
خب تاتو شما باید یه بار میزدی دیگه وقتی یه بار میزنی میگه تا 24 ساعت دیگه فعال میشه یعنی میشه. تو که نباید چند دفعه بزنی.
درسته اشتباه از طرف خودشه
ولی 1 اطلاع رسانی درست نباید بشه که بنده خدایی که تازه آشنا شده بفهمه چیکار باید بکنه
هر نفر باید 5000 تومن ضرر بده تا بفهمه نباید چند دفعه بزنه.
اینا اطلاع نمیدن تا آدمهای ناشی هی بزنند و پول به حساب خودشون بره
آره داداش
آخه میدونی چه طوریه؟
وقتی یه بار میزنی اطلاع میده و میگه مشترک گرامی درخواست شما دریافت شده و تا 24 ساعت آینده فعال خواهد شد.
دیگه به چی میگین اطلاع رسانی؟ ایشون باید حداقل 30 ساعت صبر میکرد (با حساب تاخیر احتمالی) و بعدا زنگ میزد نه اینکه دوباره کد بزنه.
تازه این 24 ساعت برای من تنها 3 ساعت طول کشید.![]()
ببینم نکنه انتظار داری بیاد در خونتا بزنه بهت بگه !!! خب سایت داره به این واضحی با اطلاع رسانی کامل ! نه عزیز این عیب ما ایرانیاس که همه چیزا راحت می خواهیم و حاضر نیستیم یه ذره خودمون تلاش کنیم !
موافقم ! ضمنا تو اطلاعیه ای که تو روزنامه زده بود و یه صفحه از روزنامه ی همشهری رو هم گرفته بود من ندیدم زده باشه به ازای هر بار که کد رو میزنی باید پول بدی ! اگه واقعا این کارو کرده باشن از نظر من دزدیه اونم به طرز فجیعی ! بگذریم این ایرانسل آشغال این روزا تو خیلی شهرا مشکل داره و ...!درسته اشتباه از طرف خودشه
ولی 1 اطلاع رسانی درست نباید بشه که بنده خدایی که تازه آشنا شده بفهمه چیکار باید بکنه
هر نفر باید 5000 تومن ضرر بده تا بفهمه نباید چند دفعه بزنه.
اینا اطلاع نمیدن تا آدمهای ناشی هی بزنند و پول به حساب خودشون بره
آره داداش
هرچند بعید میدونم ترکسلم اگه میومد ایران کیفیتی بالاتر از این واس ما ارائه میکرد !اين ايرانسل خيلي ها رو مگسي كرده لاكردار....
بهتره جمع كنن همون تركسل رو بيارن شايد يه خورده آبروري از دست رفته شونو بدست بيارن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)