داخل مرحله ای که دکتر پشت چند تا ستون وایساده و یار هاش به طرفمون تیر اندازی میکنن باید چه کار کنم؟.
داخل مرحله ای که دکتر پشت چند تا ستون وایساده و یار هاش به طرفمون تیر اندازی میکنن باید چه کار کنم؟.
این هم کد های INFERNAL
ifumana
ifuammo
ifdaura
ifgdgun
ifgplasma
ifmdamage
این کد ها رو در بازی بزنید تا عمل کنند.![]()
دوست من کارت عالیه ( البته اگه واقعا کار خودت باشه )
ولی به نظر من بیا یه تاپیک درست کن ، اسمش رو بزار تاریخچه ی بازی ها .
ممنون.
اما بازهم این بازی باحال داره سقوط میکنه.
اول از همه ایمپورت مذخرف یوبی از Dmc 3 برای پی سی و بعدشم اینکه دانته دشمنه توی Dmc 4 .
حال میده بخندیم.
یه اشکال کار اینا این بود که شخصیت اصلی رو عوض کردند . یعنی یه ریسک خطرناک !ممنون.
اما بازهم این بازی باحال داره سقوط میکنه.
اول از همه ایمپورت مذخرف یوبی از Dmc 3 برای پی سی و بعدشم اینکه دانته دشمنه توی Dmc 4 .
حال میده بخندیم.
ولی میگم چه پیشرفت چشم گیری داشته ها !
ممنون!
اما براي من دقيقا 5 دقيقه طول كشيد تا صفحه لود بشه. به همين خاطر هم عكسهاي پستتون رو از حالت فعال در آوردم. عكسهاي بزرگ رو به صورت كد توي تاپيك قرار بدين.
ضمنا ذكر منبع هم فراموش نشه![]()
خیلی جالب بود مرسی
بخصوص اینجا:
البته اینا مثل اینکه بخاطر اسم بازی مجبورن توی همه شماره ها گریه کنن توی همین شماره 3 بنظرم صحنه گریه دانته تاثیر گذارتر بوددانته قطرات اشک روي صورت ترش را پاک مي کند و به او مي گويد که او ديگر شيطان نيست زيرا شياطين هرگز گريه نمي کنند با شنيدن اين حرف ترش لبخند رضايت بخشي مي زند و وجود اهريمني اش مي ميرد پس از اين واقعه دانته که حالا خوي اهريمني اش به خوي انساني اش غلبه کرده است حس انتقام گيري در وجودش شعله مي کشد و اشک از چشمانش جاري مي شود.
در واقع نام بازي از همين سکانس عاطفي انتهايي بازي برداشت شده است ( شيطان هم ممکن است بگريد ) کاري که ترش و دانته در انتهاي بازي انجام دادند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)