نه دمو هاش اول شخصه بقیه اطلا عات رو نمی دونم
نه دمو هاش اول شخصه بقیه اطلا عات رو نمی دونم
نتونستم نمیشه اصلا هر کاری کردم نشد
نمی خواد مرسی!نتونستم نمیشه اصلا هر کاری کردم نشد
خودم اولین فرصت دانلودش می کنم همینم خوبه!
بیاین چند تا عکس از بازی تا یه چیز های دستتون بیاد
دانلود کنین
694 کیلو بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتی در مورد این بازی...
+ بازی از 4 سرفصل تشکیل شده : عمارت ساختمانی RE1 و RPG RE2 و مناطق شهری RE3 و روستاهای RE4 .
+ در هر سرفصل دو شخصیت برای انتخاب وجود داره : Jill , Chris در RE1 و Leon , Claire در RE2 و Jill , Carlos در RE3 و Leon , Ada در RE4 .
+ شخصیتهای زیادی هستند که با بازی کردن میتونین آزادشون کنین مثل Albert Wesker , Hunk , Rebecca Chambers .
+ Game Play همه سرفصلها مثل RE4 هست. با زدن دکمه B در Wiimote دوربین روی شانه شخصیت میره و بعد هدف گیری میکنین و با دکمه A شلیک !
+ بازی QTE هم داره. ( فکر کنم همون تیکه هایی هست که باید دکمه میزدیم و توی God Of War هم وجود داشت. ) اما علاوه بر دکمه زدن باید با Wiimote هم حرکات مخصوصی رو انجام بدین.
+ همه شخصیتها از ضربه های نزدیک مثل RE4 استفاده میکنن.
+ برای تشویق به دوباره بازی کردن , هر شخصیت ضعفها و قدرتهایی داره.
+ مثل RE4 : Mercenaries هر شخصیت اسلحه های مخصوص به خودش رو داره.مثلآ Chris کلت و شاتگان میگیره در حالی که Jill کلت و نارنجک انداز دستش داره.
+ شما میتونین در هر مرحله اسلحه های کاملآ جدیدی رو پیدا کنین.مثلآ RE1 شاتگان Richard رو داره یا RE2 اسلحه Desert Eagle رو در خودش داره و همین طور RE4 هم Chicago Typewriter داره.
+ مانند Devil May Cry 3 بعد از اتمام هر مرحله میتونین اطلاعات و اسلحه های جدیدتون رو ذخیره کرده و در قسمت Arcade Mode استفاده کنین.
+ Arcade Mode مانند Mercenaries ولی در ابعاد بزرگتر هست.
+ Scenario Mode تعداد زیادی از Cutscene های داخل بازی رو در خودش داره.
+ محتوا و هدف اصلی بازی ارتباط دادن RE4 با وضعیت Umbrella و بقیه سری بازیهای RE هست.
+ در این بازی باید با دقت از مهماتتون محافظت کنین و نمیتونین الکی اونها رو هدر بدین.
عکسهایی از بازی:
برای دیدن عکس های بیشتر از این بازی به سایت های زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Dark Sector; 16-07-2007 at 07:04.
سالم سالمه من همين الان دانلود كردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)