درسته ولی ماشین ها در اون بازی ها که حالت عادی نیستند . حتی وقتی هم ماشین نو میخری باز هم اونطوری نیست . حالا Midtown Maddnes یکمی واقعی تره ولی NFS اصلا به ماشین های معمولی شباهت نداره . همونطور هم که آقا علی گفت بحث دنده نیست .
درسته-به خصوص توي ميدتو مدنس مي توني با موس بازي بازي كني كه كنترل فوق العاده اي بهت مي ده-البته كمي قديميه اما من هنوز روي سيستمم نصب دارم و گاهي بازي مي كنم.كه بخش عمده ايش براي همين بازي با موسه.خيلي جالبه.مسيرهاي خوبي هم داره-هم توي اتوبان و هم خيابون هايي كه قدم به قدم چهار راه دارن و بايد پشت چراغ واسي.اما گفتم چيزي به اسم گرافيك نداره-بازي ديگه 18wheels Steel Across America (18چرخ هاي آهنين در جاده هاي امريكا)كه توي سبك سلطان جاده هاست-يعني كاميون راني.جاده هاي خيلي زيادي داره كه در واقع تمام جاده ها و اتوبان هاي امريكا رو داره كه با مقياس، كوچيك شدن.و چون سوار كاميون هستي و اكثر كاميون ها هم دماغه هاي گنده دارن بازي سخت تر ميشه.اين بازي هم قابليت كنترل با موس داره و البته چراغ هاي راهنما هم دست شماست.
اين ها بازي هاي بودن كه توي خيا بون بودن اما اگه بازي طبيعي و سخت توي پيست مسابقه بخواي بازي به اسم Evolation GT رو بهت پيشنهاد مي دم.بازي خيلي خوب و طبيعي كار شده و مثل NFSنيست كه شما توي يه لحظه نيتروس بزني و همه ي حريفاتو جا بزاري.البته اين نظر من بود.