Spy, جان مثل هميشه گل كاشتي
ممنون Spyجان جالب بود
امكان استفاده از وب كم هم نيست
آیا تا به حال نسخه 1 یاهو میسنجر را دیدین؟
اگر دیده باشین انقدر از کار گوگل ایراد نمیگیرین
مطمئن باشید خودشان به فکر بوده اند و برنامه ای نیز دارند
Alireza_Shafaei_PCworld, موافقم !
این فقط 900 کیلوبایته ! یاهو 8 مگابایت !
انتظار بیشتری نمیره ! راستی بریم سراغه آیدی ساختن تو |Gmail ! هنوز خیلی آیدی توپ هست که میتونید بگیرید !
به نظر من یاهو خیلی سابقه داره و فکر نکنم کسی بیاد از گوگل مسنجر استفاده کنه چون یاهو مسنجر خیلی کامل تر است
همونطور كه Alireza_Shafaei_PCworld عزيز هم گفت اين تازه اولين ورژن گوگل مسنجر هست و طبيعي هست كه عاري از اشكال نباشه صبر كنيد يه روز گوگل هم پاي ياهو خواهد شد. همونطور كه در حجم Inbox ايميل انجام داد و يك قدم از ياهو هم جلوتر گذاشت.![]()
من هم موافقم اگه امکانتش بیشتر بشه
دیگه کسی از یاهو مسنجر استفاده نمیکنه
تازه فکر کنم امروز یکی از بدترین روزهای یاهو بود![]()
چقدر باحال میشه وقتی ازش باگ هم پیدا بشه :mrgreen:
موفق و سربلند باشید![]()
اینم توضیح انگلیسی :
They say talk is cheap. Google thinks it should be free. Google Talk enables you to call or send instant messages to your friends for free–anytime, anywhere in the world. Google Talk offers you:
Choice: Get in touch how and when you want to–over email, IM or a call
Quality: Talk through your computer but hear your friends as if they were in the same room
Convenience: Your Gmail contacts are pre-loaded into Google Talk so inviting or talking to your friends is just a click away
Google Talk is in beta and requires a Gmail username and password.
سلام بچه ها یک سوال میکنم آقا مسخره نکونین .این room نداره ؟ بد هم بابا یکی نیست ما add کنیم ببینیم که چطوری هست ،شکلک داره؟ voice چطوری هست اصلا داره ...
چون عادت نداریم یک کمی سخت هست برامون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)