آ قربون تو
ممنون بابت توضیحاتت
پس من این منوی فلشی که دانلود کردم و بدون تم هست باید اسمشو هم اسم یکی از تم هام کنم که رو اون تم این منو اجرا شه دیگه؟
ممنون میشم اون منوی فلش رو بذاری
اگه بازم خوشگل داری با همین رزولیشن واسم بذار
راستی این کار بیشتر از 2 - 3 ساعت طول میکشه؟
قربون تو
پس من این منوی فلشی که دانلود کردم و بدون تم هست باید اسمشو هم اسم یکی از تم هام کنم که رو اون تم این منو اجرا شه دیگه؟
نه..!....اسم منویی که میخواد آپلود کنی تو گوشی نباید هم اسم تم هایی که قبلا رو گوشیت بوده و منوی فلش رو اجرا میکرده باشه...اگه هم اسم باشه اون منو قبلیها که پیش فرض رو گوشیت نصب بوده پاک میشه...پس چی شد؟ ....این منوهایی که میخوای آپلود کنی تو گوشی نباید هم اسم تمهای قبلی تو گوشی باشه...منو ها رو که آپلود کردی حالا باید از یه تمی استفاده کنی که از اون منو استفاده کنه ...برای اینکار یه تم انتخاب میکنی...حالا هر چی بود فقط رو گوشیت اجرا شه...بعد با برنامه winrar اونو اکسترکت میکنی و ..... بقیه آموزش تو صفحه ی اول تاپیک صدای w810 کامل گفتم با عنوان "استفاده از theme های مختلف همراه با منوی فلش"....
ممنون میشم اون منوی فلش رو بذاری
اگه بازم خوشگل داری با همین رزولیشن واسم بذار
این عکسش :

اینم پک شامل 2 تا منوی فلش به همراه تم مربوطه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط منوها رو با پسوند swf آپلود میکنی تو اون مسیری که گفتم...بعد که عملیات تموم شد تم ها رو میریزی رو مموری استیک گوشیت و اونا رو اجرا میکنی...لذت میبری...این منو فلش هایی که گذاشتم در زمانهای مختلف رنگشون فرق میکنه.....
راستی این کار بیشتر از 2 - 3 ساعت طول میکشه؟
معلوم نیست...شاید تو 1 ساعت ...شاید تو 3 ساعت ...شاید تو 8 ساعت...شاید هم اصلا نشه !.....
به این نکات هم توجه کن :
1- از ++xs ورژن 1.2 استفاده کن....اول مموری و سیم کارت رو در بیار بعد باطری رو بزن جا....
2- برنامه هی یه log رو تکرار میکنه...روشش همینه...باید صبر کنی تا بعد از چند ساعت یهو پیغام بده the loader is unlocked بعد هم شروع میکنه به کپی کردن فایلها به گوشی
3- این کار ممکنه خیلی طول بکشه پس گوشیتو 100 % شارژ کن و زمانی این کارو بکن که به گوشیت احتیاج نداری ..مثلا شب...هروقت خسته شدی و نخواستی ادامه بدی روی stop کلیک کن و به پیغام داداه شده yes بده و با پیغام disconected....unplug the phone کابل رو از گوشی جدا کن..
4-ممکنه وسط کار برنامه هنگ کنه اگه رو هر کدوم مراحل بیش تر از 2 دقیقه صبر کرد (از log برنامه معلوم است) هنگ کرده رو stop کلیک کن و بعد yes بزن و گوشی رو جدا کن...ممکنه گوشی وسط کار روشن بشه که باز همین کارو میکنی بعد دوباره گوشی رو وصل میکنی....
5-آخر کار اگه عملیات موفق آمیز باشه یه پیغام میده sfx succesfull ...unplug the phone....گوشی رو جدا میکنی باطری رو در میاری سیم کارت و مموری رو جا میزنی بعد باطری رو جامیزنی و گوشیو روشن میکنی..