تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: اجراي برنامه نوشته شده با C# از Dos

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    يه سوال ديگه !!!
    پس با همه اين تفاسير با vb8 نميتونيم برنامه اي بنويسيم که تو داس بالا بياد درسته ؟
    با زبوناي ديگه net. چطور ؟ اگه جواب منفيه پس نوشتن برنامه هاي سيستمي منتفيه (يعني با net. نميشه ؟)!
    VB.Net و #C مثل هم هستند و کاری که یکی نتواند دیگری هم نمیتواند.
    اما نمیدانستم برنامه های سیستمی ویندوز تحت DOS اجرا میشوند!!!! مگر انکه منظورتان ان باشد که نمیشود برنامه های سیستمی ای که تحت DOS یک زمانی اجرا میشدند را با زبانی غیر تحت DOS نوشت!

برای اجرای برنامه ای دیگر (چه کنسول و چه غیر کنسول) در زبان های تحت دات نت هم میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by _H2_; 18-07-2007 at 14:41.

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام مجدد
    _h2_ جان خيلي خيلي ممنون از دستوري که معرفي کردي
    کارم راه افتاد ، فقط يک مشکل دارم برنامه اي که ميخوام اجرا کنم تحت داسه و با دستوري که گفتي به درستي اجرا شد فقط مشکلي که من داشتم اين بود که پنجره اش به محض اتمام کار بسته ميشد که ميخواستم اينطور نباشه (چون در صورت بروز خطا ميخوام کاربر متن خطا رو بطور مستقيم ببينه) فعلا که مشکلم رو با نوشتن يم فايل bat حل کردم ولي راهي داره که پنجره اش بسته نشه ؟

در ضمن منظورم رو مثل اينکه بد گفتم ! منظورم برنامه هايي مثل بوت اضطراري پارتيشن مجيک (تحت داس زماني که ويندوز بهم ميريزه) يا امثال اين برنامه ها بود ، اين برنامه ها رو نميشه با net. نوشت درسته ؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    عزیز دل بابا با توجه به اینکه من یکی از بزرگترین زیر آب زنان برنامه های قدیمی هستم(!) این برنامه با شخصیت برنامه داسکیتان چه میکند؟؟؟؟ یعنی نمیشود آن را با خود Net. طراحی کرد؟؟؟؟؟؟؟

بعد هم در مورد بسته نشدن راحی جز Shortcut یا bat یا اجرا در cmd وجود ندارد که اجرا در cmd همان است که شما میخواهید.

در مورد قسمت آخر هم باید بگویم برنامه های بوت را نمی توان با دات نت طراحی کرد ولی برای مواقع اضطراری خود داداش بیل یک نسخه Live از Xp داده که فقط CD را میگذارید و یک لگد به CD-Rom میزنید و را یانه با Xp بالا می آید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •