بهترین راه اینه که به یه نفر مطمئن بدید از اونور براتون بیاره...مثل من که 5700 داره میاره برام....![]()
بهترین راه اینه که به یه نفر مطمئن بدید از اونور براتون بیاره...مثل من که 5700 داره میاره برام....![]()
Last edited by DJ.Mamal; 13-07-2007 at 10:37.
اینم خوبه اما همیشه نمیشه روش حساب کرد...به هر حال محصولات چین ، بازارش جهانیه . چون تو فرومهای خارجی هم این بحث ها بود .
به نظرم تنها راه موجود ، گارانتیه . من از مخالفان گارانتی هستم اما تو این وضع آشفته بازار ، ظاهراً مطمئن ترین راهه
اگه سری اولی می خوای ، با اتصالات بگیر چون قراره این گارانتی هم از هفته های اینده سری جدید رو وارد کنه که معلوم نیست از کجا قراره بیاد .
یکی از فامیلمون همین دیروز از ترکیه یه مجله آورده مال همین ماه هستش صفحه اولش قیمت های گوشی های
پر فروش رو نوشته
طبق این عکس هایی که این پایین گذاشتم
گوشی N95 قیمتی معادل 1538 YTL داره که هر YTL برابر 700 تومن ایرانی هس
1538*700= 1076000
و گوشی N73 قیمتس برابر 839 YTL هستش که :
839*700= 587300 هزار تومن
اینم دلیل محکمی برای غیر اصل بودن N73 های موجود در بازار !
مسعود جان از اطلاعات خوبت ممنون اما شما دیگه چرا ؟!!
غیر اصل یعنی چی ؟ هرچی که چین بزنه که نمیشه غیر اصل . گوشیهای جدید ، چینی هستن نه غیر اصل (که معنای تقلبی رو میده) .
منم با حرف بی خانمان جان موافقم .....
جنس چینی هست تقلبی که نیست ...
من یه فروشنده هستم از گناوه وارد می کنیم تمام ان73 های جدید رو دیگه توی بمبی هند ساخته میشه
مثل ان90 و ان91 دوستان دیگران باید خواب ان73 اصلی رو ببینید
پیشنهادمن به شما گوشی 5700 هست فقط مجارستان میزنه نه فنلاند من میدم بهتون 310 تومن با هزینه باپست
جهت خرید پی ام بدید
سلام
چيني با اصلي از نظر كاركرد چه فرقي داره . مگه سوني اريكسون كه چينيه بده؟ اگه كسي ميدونه معايب چيني رو بگه ما هم بدونيم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
كسي نيست به من جواب بده ؟ فرق n73 چيني با اصلي از نظر كاركرد چيه ؟ اگه چيني بخرم مگه چشه ؟![]()
دوستانی که این گوشی رو دارن فکر نکنن بهشون بی احترامی شدهفقط جنبه اطلاع رسانی داره !
![]()
قبل از اینکه این N73 گرون بشه ( موقعی که 450 تومن و اصل فنلاند تو بازار بوود) من میخواستم بخرمش ولی از
شانس بد من یهو شد 600 بعدش هم جریان رجیستر و رجیستر نشده الانم که گوشی های چینی و . . . .
برا همین یکم در موردش دقیق شدم
خواهش میکنم![]()
ولی مگه معیار ما چینه که مثلا اگه اون بزنه بشه اصل یا غیر اصل ؟؟؟![]()
آخه سامان جان مگه جنس تقلبی شاخ و دم داره![]()
خب با این حساب یکی که گوشیش تولید هندوستانه باید بگه جنس هندی هس تقلبی نیس ، درسته ؟![]()
![]()
دوست من یعنی همه ی این 5700 های بازار تولید مجارستان هستش
آخه مگه چقدر از تولین این گوشی میگذره که هنوز تولید فنلاندش وارد بازار نشده تولید مجارش وارد بشه ؟
شما که فروشنده ای یکم اطلاعات در این مورد بگو که من میخوام بخرم سرم کلاه نره
مرسی
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
هفته ی پیش ، با یکی از دوستام که فروشگاه موبایل داره و قبلن هم تو شرکت گارانتی کار میکرده صحبت میکردم
یه چیزایی شنیدم که اصلا باورم نمیشد![]()
میگفت یکی که گوشی از خارج میاره میره و دستگاه برچسب میخره به قیمت 5 ملیون تومن بعد برچسب های مختلف تولید میکنه ( همونی که زیر باتری هس و نوشته ساخت فنلاند ) و اینا رو دونه ای 20 هزار تومن میفروشه
میگفت اولا که تازه کار بوودم پشت یه میز بودم که یه چند صد متر برچسب شرکت گارانتی بوود که میزدیم رو گوشی بدون اینکه اصلا ببینم داخل جعبه ی گوشی چی هست و نیس فقط همین
میگفت این آخری من و چند نفر که دیگه وارد شده بوودیم IC اصلی گوشی رو ( فکر کنم گفت MCU یا یه همچین چیزی) همون که IMEI هم توشه رو خارج میکردیم بعد یه IC دیگه که خالی بوود رو میزاشتیم جاش بعد با باکس و این جور چیزا یه کد IMEI توش میریختیم و به همون روش قبلی با استفاده از اون دستگاه برچسب مربوط به اون رو پشت گوشی زیر باتری و رو جعبه گوشی میزدیم
میگفت برا هر کدوم از این گوشی ها 80 تومن از شرکت گارانتی میگرفتیم که از هر پنج شش تا یکیش هم خراب میشد و خسارت اون گوشی نو رو هم ما باید متمل میشدیم
میگفت برا تعویض IC گوشیه N95 ، دویست هزار تومن میگرفتیم که درست همون روزی که مخابرات گفت گوشی های رجیستر نشده هم کار میکنن دوستم 5 تا سفارش از یکی داشت که این کارا رو تو یه مغازه که ظاهرا یه مغزه فتو کپی بوود انجام میداد![]()
طفلکی مصرف کننده بدبخت که با هزار امید میره پول میده گوشی میخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)