تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: کشف کشور سازنده N73های سری جدید و دلیل افت قیمت شدید آن !!

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بهترین راه اینه که به یه نفر مطمئن بدید از اونور براتون بیاره...مثل من که 5700 داره میاره برام....
    Last edited by DJ.Mamal; 13-07-2007 at 10:37.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ما آخرش نفهمیدیم باید چه کار کنیم.
    من الان بخوام N73 اصل بگیرم باید چه کار کنم؟
    بهترین راه اینه که به یه نفر مطمئن بدید از اونور براتون بیاره...مثل من که 5700 داره میاره برام....
    اینم خوبه اما همیشه نمیشه روش حساب کرد...به هر حال محصولات چین ، بازارش جهانیه . چون تو فرومهای خارجی هم این بحث ها بود .

به نظرم تنها راه موجود ، گارانتیه . من از مخالفان گارانتی هستم اما تو این وضع آشفته بازار ، ظاهراً مطمئن ترین راهه
    اگه سری اولی می خوای ، با اتصالات بگیر چون قراره این گارانتی هم از هفته های اینده سری جدید رو وارد کنه که معلوم نیست از کجا قراره بیاد .

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یکی از فامیلمون همین دیروز از ترکیه یه مجله آورده مال همین ماه هستش صفحه اولش قیمت های گوشی های
    پر فروش رو نوشته

طبق این عکس هایی که این پایین گذاشتم

گوشی N95 قیمتی معادل 1538 YTL داره که هر YTL برابر 700 تومن ایرانی هس

1538*700= 1076000

و گوشی N73 قیمتس برابر 839 YTL هستش که :

839*700= 587300 هزار تومن

اینم دلیل محکمی برای غیر اصل بودن N73 های موجود در بازار !

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینم دلیل محکمی برای غیر اصل بودن N73 های موجود در بازار !
    مسعود جان از اطلاعات خوبت ممنون اما شما دیگه چرا ؟!!
    غیر اصل یعنی چی ؟ هرچی که چین بزنه که نمیشه غیر اصل . گوشیهای جدید ، چینی هستن نه غیر اصل (که معنای تقلبی رو میده) .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

منم با حرف بی خانمان جان موافقم .....
    جنس چینی هست تقلبی که نیست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یه فروشنده هستم از گناوه وارد می کنیم تمام ان73 های جدید رو دیگه توی بمبی هند ساخته میشه
    مثل ان90 و ان91 دوستان دیگران باید خواب ان73 اصلی رو ببینید
    پیشنهادمن به شما گوشی 5700 هست فقط مجارستان میزنه نه فنلاند من میدم بهتون 310 تومن با هزینه باپست
    جهت خرید پی ام بدید

داره خودمونی میشه mobageri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

غیر اصل یعنی چی ؟ هرچی که چین بزنه که نمیشه غیر اصل . گوشیهای جدید ، چینی هستن نه غیر اصل (که معنای تقلبی رو میده) .
    سلام
    چيني با اصلي از نظر كاركرد چه فرقي داره . مگه سوني اريكسون كه چينيه بده؟ اگه كسي ميدونه معايب چيني رو بگه ما هم بدونيم

داره خودمونی میشه mobageri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كسي نيست به من جواب بده ؟ فرق n73 چيني با اصلي از نظر كاركرد چيه ؟ اگه چيني بخرم مگه چشه ؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

4

دوستانی که این گوشی رو دارن فکر نکنن بهشون بی احترامی شده فقط جنبه اطلاع رسانی داره !

قبل از اینکه این N73 گرون بشه ( موقعی که 450 تومن و اصل فنلاند تو بازار بوود) من میخواستم بخرمش ولی از

شانس بد من یهو شد 600 بعدش هم جریان رجیستر و رجیستر نشده الانم که گوشی های چینی و . . . .

برا همین یکم در موردش دقیق شدم

خواهش میکنم

ولی مگه معیار ما چینه که مثلا اگه اون بزنه بشه اصل یا غیر اصل
    ؟؟؟

منم با حرف بی خانمان جان موافقم .....
    جنس چینی هست تقلبی که نیست ...
    آخه سامان جان مگه جنس تقلبی شاخ و دم داره

خب با این حساب یکی که گوشیش تولید هندوستانه باید بگه جنس هندی هس تقلبی نیس ، درسته ؟

من یه فروشنده هستم از گناوه وارد می کنیم تمام ان73 های جدید رو دیگه توی بمبی هند ساخته میشه
    مثل ان90 و ان91 دوستان دیگران باید خواب ان73 اصلی رو ببینید
    پیشنهادمن به شما گوشی 5700 هست فقط مجارستان میزنه نه فنلاند من میدم بهتون 310 تومن با هزینه باپست
    جهت خرید پی ام بدید
    دوست من یعنی همه ی این 5700 های بازار تولید مجارستان هستش

آخه مگه چقدر از تولین این گوشی میگذره که هنوز تولید فنلاندش وارد بازار نشده تولید مجارش وارد بشه ؟

شما که فروشنده ای یکم اطلاعات در این مورد بگو که من میخوام بخرم سرم کلاه نره

مرسی

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

هفته ی پیش ، با یکی از دوستام که فروشگاه موبایل داره و قبلن هم تو شرکت گارانتی کار میکرده صحبت میکردم

یه چیزایی شنیدم که اصلا باورم نمیشد

میگفت یکی که گوشی از خارج میاره میره و دستگاه برچسب میخره به قیمت 5 ملیون تومن بعد برچسب های مختلف تولید میکنه ( همونی که زیر باتری هس و نوشته ساخت فنلاند ) و اینا رو دونه ای 20 هزار تومن میفروشه

میگفت اولا که تازه کار بوودم پشت یه میز بودم که یه چند صد متر برچسب شرکت گارانتی بوود که میزدیم رو گوشی بدون اینکه اصلا ببینم داخل جعبه ی گوشی چی هست و نیس فقط همین

میگفت این آخری من و چند نفر که دیگه وارد شده بوودیم IC اصلی گوشی رو ( فکر کنم گفت MCU یا یه همچین چیزی) همون که IMEI هم توشه رو خارج میکردیم بعد یه IC دیگه که خالی بوود رو میزاشتیم جاش بعد با باکس و این جور چیزا یه کد IMEI توش میریختیم و به همون روش قبلی با استفاده از اون دستگاه برچسب مربوط به اون رو پشت گوشی زیر باتری و رو جعبه گوشی میزدیم

میگفت برا هر کدوم از این گوشی ها 80 تومن از شرکت گارانتی میگرفتیم که از هر پنج شش تا یکیش هم خراب میشد و خسارت اون گوشی نو رو هم ما باید متمل میشدیم

میگفت برا تعویض IC گوشیه N95 ، دویست هزار تومن میگرفتیم که درست همون روزی که مخابرات گفت گوشی های رجیستر نشده هم کار میکنن دوستم 5 تا سفارش از یکی داشت که این کارا رو تو یه مغازه که ظاهرا یه مغزه فتو کپی بوود انجام میداد

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

طفلکی مصرف کننده بدبخت که با هزار امید میره پول میده گوشی میخره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •