سلام.
این کد بله php هست، ولی در بلاگفا جواب نمی ده این کد نیاز به هاستی داره که php رو ساپورت کنه.
این کد به فلش ربطی نداره! و فقط برای فایلهای rar هست... در ضمن اگه یه خرده دقت کنی خیلی واضحه!
سلام.
این کد بله php هست، ولی در بلاگفا جواب نمی ده این کد نیاز به هاستی داره که php رو ساپورت کنه.
این کد به فلش ربطی نداره! و فقط برای فایلهای rar هست... در ضمن اگه یه خرده دقت کنی خیلی واضحه!
اول اينكه شرمنده. منظورم همون rar بود اصلاحش كردم.
در ضمن هر چند واضح هست ولي من جايي پيدا نكردم كه آدرسش را وارد كنم. كه احتمالا براي اينه كه php از روي خود هاست فايل rar را اجرا مي كنه و در كل از اون چيزي كه من مي دونم كاملا متفاوت هست.
به هر حال آيا براي سايتي كه با php نوشته نشده راهي هست كه اين كار رو بكنه؟
سلام.
اون فایل rar رو به جای example.rar جایگزین کن...
خیر بنده فکر نمی کنم راهی باشه.
اينا به درد نمي خورن !
كسي اگر سيستمي مثل اكستركتور سايتپارسا اسپيسداشت خبر بده ! خيلي جالبه !
در اكستركتور پارسا اسپيس شما فايلي كه آپلود كرديد رو انتخاب مي كنيد و فقط با زدن يك دكمه فايل ها استخراج مي شن. حتي اگر پسورد داشته باشن هم مي تونيد پسورد رو در فيلد مربوطه وارد كنيد !
حالا كسي اين اسكريپت رو سراغ داره؟
با اینکه تاپیک قدیمی هست ولی چون مطلب مهمی هست با اجازه دوستان دوباره میارمش بالا !!!!
آقا منم همچین چیزی می خوام ، مثل سایت پارسا اسپیس ! کسی سراغ نداره !!!!!
سایت زیاده در این زمینه
ولی محدودیته 2 مگی دارن معمولاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی منظورمون سایت نبود !!!
من اسکریپت رو می خوام !!!
جناب masooumi جان قبلا هم یه همچین تایپیکی برای این کار وجود داشت ولی کسی کدی و یا نمونه سورسی نداشت تا همه استفاده کنیم ولی اگه پیدا کردید خیلی خوشحال می شم که این جا هم معرفیش کنی.
من وقتی می خوام از هر یک از توابع مربوط به این کار استفاده کنم ( لوکال هاست ) مرتب پیغام خطا می ده که نمی تونه تابع مزبور را صدا کنه .
حالا چه کار کنم .
آیا نیاز به چیزه اضافی هست تا روی php سوار بشه تا توابعی چون rar_open کار کنه یا نه ؟
اگر آره خوب یه راحنمایی بکنید ممنون می شم .
آقا من پيدا كرده بودم با چندتا از دوستان هم برسي كردم اما اين اسكريپت هم اگر بخواهيد استفاده كنيد بايد سرورتون ويندوز باشه !
پس اگر لينوكسه فكرشو از سرتون بايد بيرون كنيد(مثل من!)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)