من اینا الان 2 ماه میشه دانلود کردم اما هیچ وقت به موبایلم کد را ارسال نکرد !!!
من اینا الان 2 ماه میشه دانلود کردم اما هیچ وقت به موبایلم کد را ارسال نکرد !!!
واسه من که send نکرد pin
حالا چی کار کنم![]()
سرکاریه ، کدی فرستاده نمیشه
کسی تاحالا کد دریافت کرده ؟؟؟؟؟
من 10 بار امتحان کردم ، یه پین مشخص کردم تو صفحه بعدی نوشت کد فرستاده شد ولی خبری نشد باز قسمت پایینشو زدم تا دوباره کدو بفرسته
دوباره هم که سند میکرد چیزی نیومد :-?
سلام
یه سری سایت هستن که کار هم می کنن . مثل اس ام اس سیتی دات کام (چون به شکل ستاره در می آمد این طوری نوشتم) . اسن سایت اول ایران رو پشتیبانی می کرد اما دقیقا یک روز بعد از عضویت من اسم ایران رو از توی لیستش برداشت !
Last edited by ahmadb; 03-08-2007 at 15:59.
دوستان باید به اطلاعتون برسونم که این برنامه الان یه چند وقتیه که دیگه واسه ایران کد نمیفرسته و فقط کسائی که قبلا ثبت نام کردند و کد گرفتند ، قادر به استفاده از این برنامه هستند !
دوستان این نرم افزترها و سایتها که رایگان میزارن اس ام اس فرستاد کار نمیکنن فقط باید پول بدی من خیلی دنبال این کار رفتم ولی بی نتیجه بود
فقط شرکت پارس انلاین اس ام اس رایگان میده اون هم فقط لاتین میتونی بنویسی و تنها 80 کاراکتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه برنامه هست که برای ارسال اس ام اس رایگان کار میکنه
استفاده از این برنامه هیچ ترسی نداره چون از شما شماره ی موبایل رو نمی خواد بلکه ایمیل شما رو میگیره و شما از طریق ایمیل اس ام اس ارسال میکنید
اسم اسن برنامه sms it هست
من این برنامه رو دارم و دو سال پیش دانلود کردم
اما الآن دیگه مهلت استفاده از این برنامه تمتم شده
شما میتونید با یه سرچ کوچولو این برنامه رو پیدا کنید
salam.
man barname ro download kardam.ejra mishe ama hich ja nist ke begam pin ro gom kardam.axi ham ke shoma bala gozashti dige baz nemishe.mishe rahnamayi koni???
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)