کاملاً موافقم
کاملاً موافقم
سلام من قبلا تو کلوپ پچ این پچ رو معرفی کرده بودم ولی یادم رفته بود
اینم لینکش
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییر اصصصصصصصصصصصصصصصصصصصلا
اولا فایلهای سیستمی مخفی هستن دو یما اون علامت جاوا پیش نماد انتن که کشک نیست
این حرف شما مثل این میمونه که بگیم چون ما همیشه هر کی در خونمونو میزنه باز میکنیم پس در رو بکنیم تا هر کی میخواد بیاد تو خونه میخواد فامیل باشه یا دزد...
در صورتی که ما در رو واسه همه باز نمیکنیم .. همچنین همیشه پیغام گوشی رو میخونیم و بعد yes,no رو انتخاب میکنیم دوست عزیز![]()
![]()
![]()
ما که در هر صورت yes ميزنيم معمولاً من پيغام رو نميخونمچون از دو حالت زير خارج نيست
1- Allow application to read user data
2 -allow application to write user data
خوب دوست عزيز همونطوري که ميبيني هر کس که وارد خونه ما ميشه با ديگري فرق داره
اما هر چيزي که وارد گوشي ميشه ما نميفهميم چيه فقط ميدونيم بايد به دوتا سؤال پاسخ بديم
عزیز دلم اگه سوال دوم رو یه ویروس ازت بپرسه و YES بزنی اونوقت که به حرفم پی میبری...بدشم چون ما هنوز gprs نداریم اینطوری هستش و گرنه خیلی از برنامه ها و ویروسها میخوان به اینترنت وصل شن و اینترنت رو درخواست میکنن که اونوقت اگه yes بزنی علاوه بر اسیب گوشی کلی میره تو پاچه ادم![]()
![]()
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه فایل های سیستمی مخفی هستن واسه شما مخفی هستن نه واسه ویروس...بدشم اگه امکان نداره ویروس بیفته بنظر شما عاقلانه میاد که جاوا نویس بیاد کاری کنه که هی ازمون سوال کنه؟؟؟؟
نشده تو لسیت مخاطب هات یه اسم اضافه شه که هرچی پاکش کنی بازم بمونه؟؟(یه نمونه از ویروس)![]()
![]()
![]()
دارید بحث بیخودی میکنید!
هنوز که ویروسی برای جاوا نوشته نشده.
هر وقت ویروسی برای جاوا پیدا شد مفصل در موردش بحث میکنیم!!!
اییییییییییییی...خوبه ازش یه مثال هم زدم.. اونوقت میگی ویروس نوشته نشده..نوشته شده ولی چون مثل ویروسهای معمولی نیستند شما کمتر باهاشون برخورد داری![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)