ایکاش مثل معمولیا میزدن....از قاب مخملیش خیلی خوشم میومد.
جا داره از همین جا از Mafiaبه خاطر لطفشون برای مهم کردن این تاپیک جدا تشکر کنم ......![]()
مهران جان ممنونم .....
Last edited by Saman-tci; 13-07-2007 at 13:24.
امروز قیمت گرفتم 445 میدادن .....
یعنی از روزی که من گرفتم 5 تومن بیشتر شده .... ( 5 روز پیش )
فقط یه چیزی رو مطینم اونم اینه که قیمتش بازم بالا میره ....
یکی از دوستان گفت کیفیت صدای موزیک ادیشن بهتر از معمولیشه...آیا درسته؟؟؟
اگه درسته به خاطر نرم افزارشه یا سخت افزاریه؟
و اگه نرم افزاریه آیا میشه معمولیشو کاملا به موزیک تبدیل کرد؟
بعدش هم اگه موزیک بهتره پس چرا ارزونتره (بدون در نظر گرفتن متعلقاتش)
منم فکر جنس معمولیش بهتره و خوانا تر
در ضمن من امروز رفتم اتصالات که بپرسم چرا گرون میده (به خواسته یکی از دوستان)...گفت اونایی که تو بازاره اصل نیست و گارانتیه ما معتبره...n73 رو هم اتصالات تموم کرده و گفت تا 1 ماه دیگه دوباره میاره (با قیمت پایین تر)
ممنون میشم اگه جواب سوالام رو بدین
اقا من شیرازم این مدل رو از چندین مغازه قیمت کردم ولی ....
مغازه اولی خود مغازه اتصالات بود که میداد 600 تومن همینطور که میرفتم یکیش میگفت 440 یکی 430 یکی 425 یکی 410 و آخری هم میگفت 405 تومن... منم کپ کردم گفتم حتما گارانتی هاشون فرق داره 2 تا مغازه ها گارانتی ایران تک بودن بقیه بدون گارانتی حالا اونایی که با گارانتی بودن یه نوع گارانتی بودن با قیمت متفاوت (440 و 410 ) !!!!!!!!!!!!!تموم این مغازه ها هم توی یک خیابونن. عجیب نیست؟ و اینکه یه مغازه داری بهم گفت من خودم میتونم روش گارانتی بزارم با 2 تومن (همون مغازه ای که میداد 405 تومن) و میگفت شما دنبال گارانتی نباش!
Last edited by becareful; 12-07-2007 at 17:35.
فکر کنم یه جورایی سخت افزاری هم باشه که روش 2 گیگ داره چون ان 73 معمولی 2 گیگ نمیخوره .درست میگم؟
فکر کنم این عکسه کامل تر باشه . رم دو گیگ هم داره.![]()
![]()
با سلام..
من طلبه N73 Me شدم.علماي N73 يه ياري به من بكنند:
1- آيا تا چه حد ميشه به گارانتي غير از اتصالت اعتماد كرد؟ كدوماشون بهترند؟
2-من اگر بخواهم حدود حداكثر450 ونه 600 برا خريدش هزينه كنم ؛آيا خريد موفقي خواهم داشت؟
3-در هنگام خريد چه بايد بكنم كه اصل بودنش رو مطمئن بشم..؟
4- نوسان قيمت چطوره؟..آيا پايين ميآد..
5-تا كي صبر كنم؟اگر بيش از اين صبر كنم به توليدات غير اصل و غير مطمئن بر نمي خورم؟
....ممنون از لطف بيكران تون
Last edited by senior.viva; 12-07-2007 at 23:25.
اگه می تونی با نیا یا همون اتصالات بگیر...چون بدون گارانتی گرفتنش شانس و اطلاعات زیادی می خواد . شما یا باید همون اولا که یدفه ارزون شد ، مثل همین سامان عزیز (باز کننده تاپیک) ، با یه کاربلد میرفتی میگرفتی که شاید یه چندتا سری اولی گیرت بیاد یا حالا که نگرفتی ، می خوای خیالت راحت باشه با گارانتی بگیر.به نظر من N73 ارزششو داره ...پشیمون نمیشی
Last edited by !Bikhaneman!; 13-07-2007 at 00:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)