تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: بازم تقلید؟؟؟؟

داره خودمونی میشه lil_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

به نظر من ايرانسل حالا حالاها كار داره تا بشه اسمشو درست به زبون آورد(يه درخواست از دوستان:يه كم از تعصبتون كم كنيد) اينكه با يه لحن بد به هم بپريم سر شركتايی كه اگه به جایی برسن يا نرسن واسه ما فرق زيادی نداره به نظرم يه كم بچگانست.......

به نظر من در حال حاضر ارتباطات سيار بهتر جواب ميده چرا كه نقطه كورش خيلی كمه و اكثر جاها هم آنتن داره.....ولی ايرانسل داخل تهرانش درست آنتن نميده چه برسه به........

بعدم من فكر نميكنم بشه اسم اين كار رو تقليد گذاشت.......اگه اينجوری باشه بايد گفت كل اقتصاد بر پايه ی تقليده.......مصلما" هر شركتی يه حركت جديد ميكنه بايد رقبایی هم براش بوجود بياد وگرنه بعد از يه مدت چون رقيبی نداره همون امكانات رو هم نصفه و نيمه عرضه ميكنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب بخش دولتي همش همينه ديگه يك عده آدم بي مصرف و فاقد قوه ابتكار و خلاقيت و تنبل و بيسواد توش كار ميكنن بايد يكي باشه تا بهشون خط بده وگرنه اين اسكولها اصلا" به فكرشون اين چيزا خطور نميكنه كه
    اگه شما ابتكار جديد ديدي بايد تعجب كني
    اینم دلیل ناکارامدی بخش دولتی و تاکید بر اصل ۴۴ و کلی چیزای دیگه که باعث ترش شدن تاپیک میشه
    ضمنا تا اونجائي که میدونم فعلا بحث mms واسه ایرانسل تعطیله چون رگولاتوری گیر داده
    من سیم دولتی دارم و از ایرانسل هم طرفداری نمیکنم چون مشکلات خودشو داره ولی این کاری که دولت با یه اپراتور خصوصی انجام میده و اینجوری چوب لا چرخش میزاره نشون میده که دولت به بخش خصوصی چه جوری نگاه میکنه و همینطور تکلیف روند خصوصی سازی رو هم معلوم میکنه که شرکتها رو چه جوری تحویل بخش خصوصی میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱
    Last edited by GnuHDL; 12-07-2007 at 11:24.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما اشتباه میکنی که میگی رقابت....رقابت یعنی هر کسی بیات یه چیز بهتری رو ارائه کنه که از اون یکی جلو بیفته ولی الان مخابرات داره میشه کپی ایرانسل...هیچ چیز جدیدی نداره و فقط داره گند کاری هاشو یه جورایی میپوشونه...1000 تومن خدمات ویژه و هزینه نصب sms و ...رو از تمام مشترکین بدبختش گرفته و حالا ایرانسل اومده که این چیزا رو نمیگیره...اینجاست که مردم میفهمند چه کلاهی سرشون رفته(مه البته بعضی ها هم نمیفهمند)...این شد رقابت؟؟؟البته عمرا که به پای ایرانسل برسه!
    میدونید 15 ملیون تا 2000 تومن که برای نصب sms میگیره میشه چقدر؟
    میدونید ماهی 1000 تومن خدمات ویژه میشه چقدر؟
    میدونید 2000 تومن هزینه نصب Voicemail تازه با کلی هم هزینه استفاده(DIVERT میکنه)میشه چقدر؟
    میدونید هزینه ثبت نام هر سیم کارت رو ماه ها و حتی سال ها نگه داشتن و سود خوردن میشه چقدر؟
    میدونید هر سیم کارت 1000000 و بعدا کم کم کمش کن تا 288 تومن میشه چقدر ؟
    میدونید شماره های رند رو هر کدوم بیش از 50 ملیون تومن فروختن یعنی چی؟
    شما اصلا توی مخابرات به جز دست رئیس و روسا و ... دست هیچ مشترک عادیی شماره خوب میبینی؟
    میدونید هزینه های گزاف تماس بین شهری چقدر سود زیادی برای اونا داره؟
    اصلا میدونید کجاهای ایران مخابرات آنتن میده؟
    اصلا میدونید شما اگه برید کیش هزینه رومینگ میدید؟
    شما هر جایی که باشید که گوشیتوم مخابرات رو پیدا کنه میتونید تماس برقرار کنید اما با چه کیفیت مزخرف و قطعی های زیاد و ... و نرسیدن sms ها و هنگ کردن شبکه توی عید و ...
    ولی ایرانسل هیچ کدوم از اینا رو نداره!

هنوز نفهمیدید چه کلاهی سرتون رفته یا بازم بگم؟
    Last edited by jackhammer; 12-07-2007 at 12:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باز هم ربط صحبتتون رو با اینکه گفتین اشتباه میکنین میگین رقابت متوجه نشدم
    منم دارم میگم مخابرات اصول رقابت یا همون اصول بازی رو رعایت نمیکنه یعنی ساده بگم از اهرمهای قدرتش واسه زمین زدن رقیب استفاده میکنه عوض اینکه مستقیم رقابت کنه
    مثلا عوض اینکه mms رو بیاره اول جلوی mms رقیب رو به بهانه ***** میگیره بعد با هزار حقه دیگه هزار بلای دیگه سرش میاره
    بازم میگم من سیمکارت ابراتور اول دارم ولی از مخابرات متنفرم
    لطفا پستها رو دقیق تر بخونید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

طرف من imanبود که گفت به این میگه رقابت....
    بقیه ی پستم هم کلاهبرداری های مخابرات بود

آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    2,696

پيش فرض

هیچ ربطی به تقلید نداره
    این یک سرویس همگانی هست
    تو همه ی شور ها همینه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توی همه ی کشورها حتما باید یه اپراتور باشه که gprs بده و هزینه نشانگر شماره رو نگیره و توی کل کشور یک شبکه باشه و ...تااپراتور های دیگه به فکر بیفتند؟
    نه آقا اشتباه به عرضتون رسوندند ....فقط اپراتور دولتی ما اینجوریه!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من نه خودم مخابراتیم نه فک و فامیلم نه دوستان و آشناهام.طرفداری بیخودیم نمیکنم و چیزهایی رو می گم که به عینه دیدم چون هم ایرانسل دارم هم دولتی.
    شما که میگین ایرانسل چون Mms داره(خدا بیامرزتش)gprs داره و .... یک نگاه هم به سیستم مخابرات کنید. مخابرات که از 10-15 سال پیش موبایل رو به ایران اورد بیشتر به فکر درآمدزایی بود تا ارائه خدمات وخدماتی هم که ارائه میداد با دریافت مبلغی میسر بود.البته کار اشتباهی هم نمیکرد چون برای وارد کردن تجهیزات گران قیمت مخابراتی وتکنولوژی روز آن زمانها اینکارها لازم بود.ولی ایرانسل که با پشتوانه غول بزرگ مخابراتی Mtn پا به ایران گذاشت برای اینکه کم نیاره نیومد که متل مخابرات از صفر شروع کنه.بلکه با تجهیزات مدرن و گرانقیمت اومد تا پیش مخابرات که پشتوانه دولت رو داره کم نیاره.همون اول هم که اومده بود هیچ کس ازش راضی نبود تا اینکه شروع به دادن تسهیلات کرد.مثلا هر ماه نیم ساعت مکالمه(که به یک ماه هم نکشید) Gprs و Mms که تو ایران تازگی داشت و خیلی ها هنوز به خاطر این اعمال یکجانبه طرفداریشو می کنند.حالا که مخابرات وجود یک چنین رقیبی رو احساس میکنه مطمئنا یک گوشه آروم نمیشینه و اینها همه برای اینه که پیش ایرانسل کم نیاره.جالا شما به این عمل چی میگی؟؟ تقلید یا رقابت؟؟؟ که هر چی باشه به نفع مصرف کننده هست.
    من از وقتی سیمکارت دولتی داشتم هنوز با مشکلی مواجه نشدم و هر جا که میرم میتونم ازش استفاده کنم ولی ایرانسل فعلا جا داره تا برسه به مخابرات.چون من برای تفریح زیاد به بیرون از شهر میرم ولی بردن سیمکارت ایرانسل کاری اضافیه چون نمیشه ازش استفاده کرد.یک تاپیک هم به اسم "کمک کنید.... ایرانسل منو بازی میده" هست.به اون هم یک سر بزن تا ببینی چطور 3 هفته سیمکارت من قطع بود و ایرانسل نمیدونست چیکار کنه و یک هفته(روی هم میشه 4 هفته) بعد از اینکه خودم موفق شدم تا مشکل رو برطرف کنم زنگ زدن به خونه و میگن سیمکارت رو بیار دفتر مرکزی تا برات چک کنیم!!!!
    Last edited by iman_s; 13-07-2007 at 01:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

والا خجالت داره!...من روم نمیشه این خبرو بگم!!!!

مخابرات(همراه اول!!!!!!)به تقلید از ایرانسل ادامه میده!البته جالب اینجاست که هنوز هم به پای ایرانسل نرسیده!
    همراه اول! میخواد تعرفه ی هر استان رو یکسان کنه یعنی تماس های توی استانی شهری حساب بشه که احتمالا 8 درصد به تعرفه های مکالمه اضافه میشه!
    تقلید بعدی کاهش تعرفه های اعتباری به 62 تومنه که 69 تومن بود و برای اینکه بقیه تعرفشون 62 تومن بود یه تقلید دیگه هم زدند رو تقلید قبلیشون!
    تقلید سوم برداشتن هزینه نمایش شماره تماس گیرندست !!!
    حالا دیگه نمیخوام تقلید های دیگشو مثل جی پی آر اس یا ام ام اس و سیم کارت اعتباری دادن و ... رو بگم!

یه نکته دیگه در مورد مخابرات برای اون صدای بوقی که قبل از اینکه طرف گوشی رو برداره میشنوید...مخابرات از بعضی مشترکینش پول میگرفته!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز اسم این رقابته توی تموم دنیا هم هستش!
    ایرانسل اگر خیلی ادعای خوب بودن داره بره خطاش را درست کنه!
    توی اصفهان هیچ کس ایرانسل نمیخره!فقط یه سری ادم میرفتند می خریدند اونها هم کسایی بودند که گوشیشون رجیستر نشده بود

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه کسی باعث ترقیب مخابرات نمیشد حالاحالاها از این امکانات خبری نبود -- البته هنوزم اینترنت و mms برای همه مشترکین فعال نشده --(همین الان هم برخی خدمات موبایل توی کشورهای دیگه هستش که توی ایران راه اندازی نشده ) و ارائه این خدمات و تقلیدها هم جذب مشتری و درامد بیشتره (که اپراتورهایه جدید باعث میشن مخابرات دولتی هم یه تکونی به خودش بده و بازارو واگذار نکنه ).
    .
    من کاملا موافقم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •