نه بابا گوشی من حی داره قیمتش بالا پایین میشه ولی هنوز خز نشده ...
هرکی میبینش بلا استثناء میگه کفگیره...؟
![]()
نه بابا گوشی من حی داره قیمتش بالا پایین میشه ولی هنوز خز نشده ...
هرکی میبینش بلا استثناء میگه کفگیره...؟
![]()
کاملا موافقم
چون آدم گوشی می خره که باهاش حال کنه نه جلو ملت کلاس بیاد
اصلا خز شدن یا نشدن ربطی به کلاس گذاشتن با گوشی نداره
مطمئن باشین اگه کسی بخواد کلاس بذاره همیشه بهترین گوشی رو اولین بار میخره با بالاترین قیمت ( مثلا یکی تو
انجمن n95 رو دو ملیون خریده بوود ) و تا بیاد این گوشی خز بشه این بابا 10 گوشی جدیدتر عوض کرده
یه طرف قضیه اینه که بعضی افراد دووس دارن گوشیشوون تک باشه یا گوشیه خاصی داشته باشن
فرض کن زمانی که همه گوشی معمولی دارن مثلا یه سال پیش یکی بیاد 3250 داشته باشه که پایینش میچرخه خ .
. . . . ب .
چون این نوع گوشی که این طوریه و کمتر کسی میتونه با این چرخیدنش کنار بیاد در نتیجه کمتر احتمال خز شدن داره
( البته این مثال بوود )
البته من در این مورد خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که خز شدن گوشی 2 دلیل عمده داره :
یکیش اینه که گوشی در مقایسه با امکاناتش و در مقایسه با سایر گوشی های هم ردش قیمت پایینی داشته باشه
مثلا : n70 نوکیا هم دوربین 2 مگ داره N90 هم ، ولی همه میدونین که دوربین N70 در مقابل گوشی های 2
مگی چنگی به دل نمیزنه ( اونایی که این گوشی رو دارن غیرتی نشن لطفا مثال بوود ) ( میتونین این جریان رو بین
w800 و k750 تعمیم بدین )
حالا دلیل اول باعث میشه دلیل دوم بوجوود میاد ، یعنی چی ؟
یعنی اینکه یارو خودشو مغز کل فرض میکنه و میاد میگه ( مثال : ) حال که k750 هم دوربین دو مگ و موزیک پلیر و
این جور چیزا رو داره W800 هم داره چرا پوول اضافی بدم w800 بگیرم میرم همین k750 رو میگیرم عشق دنیا رو
میکنم ( زهی خیال باطل که اگه این جوور که این بابا فکر میکرد م بوود که دیگه w800 فروش نمی رفت )
جالب این جاس یکی تو تاپیکا همین جمله رو گفته بوود . میگفت حالا که n73 چینی 370 تومنه چرا بیخودی برم
فنلادشو بگیرم پوول اضافی بدم همینو میگیرم حال میکنم !!!
ادامه بحثو از برنامه نود و قسمت دومش رو از گفتگوی خبری شبکه دو دنبال کنین
به نظر من به برند گوشی هم ربط داره به نظر من موتورولا و سامسونگ خز نمی شن
تاييد ميشه.
اما v3xواقعا يه مدت زياد شده بود!
مثل الانه d900!
موتورلا و سامسونگ خز نميشن چون طرفدار زيادي ندارن يا شناخته شده نيستن
![]()
ميدوني اگه با افتش نسبت به قيمتش واقعا بيارزه اين شكليه
تو همه كشور ها همچين قانوني هست مثلا k750 تو كل دنيا پر فروش ترين بودهراستش رو بخواين همچين قانوني نيست
و اين مشكل تو مملكت ما اينطوري جا افتاده
واقعا متاسفم
پس يه نتيجه گيري کلي بنا بر حرف هاي دوستان ميکنيم : فقط توي ايران اين قانون وجود داره (اکثر جاها اينطوري نيست)
كاملا تائيد ميشه
اين بحث خز شدن منحصرا در اختيار كشور عزيز ماست و لا غير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)