تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: دشوار بودن زبان ++c

داره خودمونی میشه hadi_joulaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    <iostream.h>

پيش فرض

C زبان بزرگیه که تمام مسایلی که یه برنامه نویس بهش احتیاج داره می تونه ساپورت کنه.اگر کسی می گه C زبان سختیه
    یا برنامه نویس نیست (می دونی که برنامه نویسی کار شبانه روزی می خواد تا کسی برنامه نویس بشه) یا زبان C یا C++ رو نمیشناسه.
    هنوز هسته نرم افزارهای بزرگ با C نوشته مس شه چون کدی که کامپایلر C تولید می کنه حجم کمی داره نسبت به همه زبان های دیگه(دلفی-بیسیک-و...).یه زبان سطح میانیه که توش می تونی دستورات اسمبلی هم کار کنی که حجم فایل و سرعت برنامه ات رو خیلی بالاتر می بره.پایه ای برای زبانهای C# و JAVA ست.یه سری هم به سایتهای دیگه مثل Yahoo answer بزن تا ببینی که بیشتر مسایلشون روی c است و چه کارهایی که نمی کنن.کارهایی که ما بچه زرنگ های ایرونی که خیلی هم به خودمون می نازیم اصلا نمی دونیم چیه.
    قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
    شما که میگین c آسونه؟ به نظر شما سی از پاسکال یا بیسیک آسونتره؟
    من که میگم بهتره یه نظر سنجی راه بندازیم تا بعضی ها روشن بشن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض

آخه دوستان به نظر شما منطقي است كه يك برنامه هم ساده باشد ،هم دستورات كمي داشته باشد،هم كارائي بالا داشته باشد وهم قوي؟!!

مسلما" خير و c هم استثنا نيست. گرچه به نظر من مشكل نيست ليكن دقت و مهمتر ازآن علاقه مي خواهد. خدارا شكر زماني كه من c را ياد گرفتم هنوز #C و ... وجود نداشت تا سهل الوصولي آنها مرااز فراگيري سيستماتيك و پايه ائي بازدارد.
    حالا اگر مي خواهي برنامه بنويسي، همين ويژوالها خوب است اما اگر مي خواهي برنامه نويس شوي به نظر من از c وبطور پايه اي شروع كن.
    صلاح مملكت خويش خسروان دانند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

salam
    man ye daneshjoye computer hastam va mikham dar mored poshteha bodonam...mochakeram
    (david.noori)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

c++ jadvale zarbist ke ta balad nabashi barname nevi nisti faghat yek ejra gari pas khoob yad begir honar ine ke ba c++ barname nevesht naba vb

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam
    man ye daneshjoye computer hastam va mikham dar mored poshteha bodonam...mochakeram
    (david.noori)
    سلام عزیزم !!!
    شما میتونین یه تاپیک جدید تو همین تالار برنامه نویسی باز کنید و درخواسستون رو مطرح کنید !!! در ضمن بحث پشته ها تا جایی که من میدونم مربوط به ساختمان داده هست که اگر این درس رو گذرونده باشید آَگاه میشوید و اگر هم نگذرونده باشید میتونید فصل سیزدهم کتاب سی پلاس پلاس جعفر نژاد قمی رو مطالعه کنید!!!

c++ jadvale zarbist ke ta balad nabashi barname nevi nisti faghat yek ejra gari pas khoob yad begir honar ine ke ba c++ barname nevesht naba vb
    از اظهار نظرتون ممنونم و ممنون تر میشم اگر از این به بعد پستهاتون رو به زبان فارسی بنویسید !!!!

داره خودمونی میشه wh_ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من که دلیل این همه بحث رو نمیفهمم اما مسلما بهترین و کارا ترین زبان برنامه نویسی هنوز هم cpp و اگه واقعا عاشق برنامه نویسی باشی به هیچوجه سخت نیست ... همه میگن که این زبان به عنوان شروع خوب نیست اما من با cpp شروع کردم و واقعا با جرئت میتونم بگم خیلی سریع(البته با پشتکار نسبتا زیاد) روش تسلط پیدا کردم ( ظرف 4 ماه روزی 6 ساعت کار!!!)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •