منبع گروهه مبين البته نميدونم اونا از کجا برش داشتن چون ننوشته بودن
منبع گروهه مبين البته نميدونم اونا از کجا برش داشتن چون ننوشته بودن
اسرائیل : جنگیده با خدا (عبری)
...
مطمئنی؟؟؟
اسرائیل لقب حضرت یعقوبه که بنا بر داستانی با خدا کشتی گرفت و پیروز شد. واسه همین درسته. با تشکر.
کاملا درستهاسرائیل لقب حضرت یعقوبه که بنا بر داستانی با خدا کشتی گرفت و پیروز شد. واسه همین درسته. با تشکر
با خدا کشتی گرفته؟؟
مگه با خدا میشه کشتی گرفت؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید
خب خدا خودش رو بشکل یک انسان ( بنا بر داستانهای یهودی) در آورد وبا ایشان کشتی گرفت نهایتا حضرت یعقوب هم پیروز شد. فکرکنم این منبعش باشه :سفر پیدایش باب 32
منبع سایت mohajerani.maktuob
در باب 32 سفر پیدایش داستان رویارویی خدا-الوهیم- با یعقوب مطرح می شود. در این رویارویی وقتی یعقوب اسم طرف کشتی با خودش را می پرسد، حریف شکست خورده یا وامانده اسمش را نمی گوید تنها اشاره می کند"چرا اسم مرا می پرسی"(آیه 30) و یعقوب را برکت می دهد.
در آغاز باب 35 می خوانیم" و خدا به یعقوب گفت بر خاسته به بیت ایل برآی و در آنجا ساکن شو و آنجا برای خدایی که بر تو ظاهر شد وقتی که از حضور برادرت عیسو فرار کردی مذبحی بساز" آیا آن خدا خدای دیگری بود؟در همین باب نام گذاری یعقوب دوباره مطرح می شود و خدا به او می گوید نام تو از این پس اسراییل خواهد بود و اضافه می کند که"پس او را اسراییل نام نهاد و خدا وی را گفت من خدای قادر مطلق هستم"(آیه 11)
در هر دو گفتگو نام خداوند الوهیم ذکر شده است/ آیا ما دو خدای الوهیم داریم؟ یکی قادر مطلق است و دیگری در مصاف با یعقوب در می ماند؟
البته من چند جا هم دیدم که نوشتند اسرائیل یعنی بنده خدا ( ولی روایت بالا به نظرم معتبرتره). چند جا هم دیدم حضرت یعقوب با فرشته ای از طرف خدا کشتی گرفت الوهیم نام فرشته است ونام خدا فقط یهوه است که به نظر تنها تلاشی برای موجه جلوه دادن این اشکال در دینشون هست.
ممنون بابت مطلب
ولي هنوز درست متوجه نشدم
خواهش می کنم.
در واقع خدا خودش رو به هیبت یه انسان در میاره و با حضرت یعقوب کشتی می گیره ( البته خب واضحه که این عقیده چقدر خرافیه) بعد حضرت یعقوب خدا رو شکست می ده و از طرفی به لقب اسرائیل می رسه. من بیشتر از این اطلاعاتی ندارم شرمنده.
ممنون
با خرافي بودنش موافقم
پس زياد خودمون رو درگير نكنيم
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)