دوست من این یه بازی از سبک rpg است ممکنه خوشت نییاد آمای کمی رو دیدم که این بازی را انجام می دهند ولی این بازی دموهای گرافیک بالایی دارد و داستان زیبایی تا الان 13 نسخش اومده باسهی دستگاه های مختلف خیلی دیگم هست فقط این 13 اصلی هاش هستن
دوست من این یه بازی از سبک rpg است ممکنه خوشت نییاد آمای کمی رو دیدم که این بازی را انجام می دهند ولی این بازی دموهای گرافیک بالایی دارد و داستان زیبایی تا الان 13 نسخش اومده باسهی دستگاه های مختلف خیلی دیگم هست فقط این 13 اصلی هاش هستن
فقط عجیبهخوب نه نشنيدم مگه چيه؟
باید بگم فاینال فانتزی یه بازی در سبک نقش آفرینیه ( آر پی جی!!!) که تا حالا 12 قسمتش اومده ( کی گفت 13 هم اومده؟ من که ندیدم!) سبک این بازی مزخرفترین سبک دنیاست ( حتی از اول شخص بدتر) ولی دموهای بازی فوق العاده ان و گرافیکش عالیه و داستان های خوبی داره معروف ترین شماره اش شماره 7 هستش که شخصیت اصلیش کلوده ( آواتور من )
بعدشم این عکس بنظر شما یعنی چه؟
یعنی بروس ویلیس صدای Auron رو در می آورده؟
خیلی ممنون این بازی واسه pc هستش
تا جاییکه می دونم نه
نفهمیدم چرا !!!
اتفاقا این از اون بازی هاییه که بخاطر سبکش خوب می شه با pc بازی کرد
11 final fantasy مال pc هست و مثل wow یه بازی mmorpg هست.
راستی قابل توجه شما که شخصیت اول تر ff7 کسی نیست جز sefiroth.
بازي فانال فانتازي بازي مورد علاقه من هست و از ورژن سوم كه مال نينتندو هست اين بازي رو شروع كردم. در كل 5 تا ورژن بازي كردم البته ورژن 1 و 2 رو هم دارم و ديدم ولي اصلا به درد نميخورن و نميشه بازي كرد. از بين اينها بهترينش به نظرم ورژن 4 بود. به نظر من فانال فانتازي از لحاظ سبك خيلي جذاب هستش و در واقع ميشه گفت كه سبكش تك هستش و من هيچ بازي مشابه اون از لحاظ سبكش نديدم البته بازي RPG كم نيست ولي فانال فانتازي يه چيز ديگه هست. ولي فاينال فانتازي سه تا مشكل داره :
1. داستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن و مثل بازي evil نيست كه از اول كار داستان معلوم باشه و يه هدف خاصي رو دنبال بكنن.
2. از بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
3. بازي هاش به هم مربوط نيستن با اينكه شماره هاي متوالي رو دارن ولي هر كدوم يه ماجراي تازه هستن ولي موضوع مبارزه خوبي عليه بدي توي همشون وجود داره ولي به اين مورد نميشه گفت موضوع ثابت و جذابيت زيادي نداره.
ولي ميشه گفت روي هم رفته ميشه گفت به خاطر سبك بازيش ارزش بازي كردن رو داره من كه خوشم مياد.
فقط demoهاش وmovieهایه خفنی داره. سبک بازیش زیاد جالب نیست.
اینو تازه فهمیدم11 final fantasy مال pc هست و مثل wow یه بازی mmorpg هست.
نخیر اول تر تر فقط کلوده از آخرشم که سیفروث می میره مشخصهراستی قابل توجه شما که شخصیت اول تر ff7 کسی نیست جز sefiroth.
خب هر کی یه نظری داره!!! من که متنفرم از سبکش !!ميشه گفت كه سبكش تك هستش
تا یه حدی درست می گی اما من از غیر منتظره بودن داستانهاش خوشم می یادداستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن
واقعا شماره 7 برای پی سی هست؟؟؟ اگه می دونی کجا می شه پیداش کرد منم می خواماز بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
این بازی خیلی قشنگه به نظر من عالیه ولی کمتر کسانی این بازی رو دوست دارن والکریبنی پروفایل هم از محسولات همان شرکته اون هم گرافیک بالایی داره
![]()
من خودم بازی نکردم ولی میگن ورژن 7 از همه بهتره.
1.همه میدونن که نقطه قوت بازیهای rpg به داستان و
شخصیت پردازیشه. فاینال فانتری هم داستان قوی
داره.
2.یه خبر. شرکت ubisoft ورژن ژاپنی ff12 رو 2 ماهه که
در ژاپن برای pc تولید کرده.
3. البته dierge of cerberus به ff7 مربوطه.
موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)