تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: بیاید نظر خود را دربارهی finalfantasy بگویید

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

دوست من این یه بازی از سبک rpg است ممکنه خوشت نییاد آمای کمی رو دیدم که این بازی را انجام می دهند ولی این بازی دموهای گرافیک بالایی دارد و داستان زیبایی تا الان 13 نسخش اومده باسهی دستگاه های مختلف خیلی دیگم هست فقط این 13 اصلی هاش هستن

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب نه نشنيدم مگه چيه؟
    فقط عجیبه
    باید بگم فاینال فانتزی یه بازی در سبک نقش آفرینیه ( آر پی جی!!!) که تا حالا 12 قسمتش اومده ( کی گفت 13 هم اومده؟ من که ندیدم!) سبک این بازی مزخرفترین سبک دنیاست ( حتی از اول شخص بدتر) ولی دموهای بازی فوق العاده ان و گرافیکش عالیه و داستان های خوبی داره معروف ترین شماره اش شماره 7 هستش که شخصیت اصلیش کلوده ( آواتور من )
    بعدشم این عکس بنظر شما یعنی چه؟

یعنی بروس ویلیس صدای Auron رو در می آورده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

فقط عجیبه
    باید بگم فاینال فانتزی یه بازی در سبک نقش آفرینیه ( آر پی جی!!!) که تا حالا 12 قسمتش اومده ( کی گفت 13 هم اومده؟ من که ندیدم!) سبک این بازی مزخرفترین سبک دنیاست ( حتی از اول شخص بدتر) ولی دموهای بازی فوق العاده ان و گرافیکش عالیه و داستان های خوبی داره معروف ترین شماره اش شماره 7 هستش که شخصیت اصلیش کلوده ( آواتور من )
    بعدشم این عکس بنظر شما یعنی چه؟

یعنی بروس ویلیس صدای Auron رو در می آورده؟
    خیلی ممنون این بازی واسه pc هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا جاییکه می دونم نه
    نفهمیدم چرا !!!
    اتفاقا این از اون بازی هاییه که بخاطر سبکش خوب می شه با pc بازی کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

خیلی ممنون این بازی واسه pc هستش
    11 final fantasy مال pc هست و مثل wow یه بازی mmorpg هست.
    راستی قابل توجه شما که شخصیت اول تر ff7 کسی نیست جز sefiroth.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازي فانال فانتازي بازي مورد علاقه من هست و از ورژن سوم كه مال نينتندو هست اين بازي رو شروع كردم. در كل 5 تا ورژن بازي كردم البته ورژن 1 و 2 رو هم دارم و ديدم ولي اصلا به درد نميخورن و نميشه بازي كرد. از بين اينها بهترينش به نظرم ورژن 4 بود. به نظر من فانال فانتازي از لحاظ سبك خيلي جذاب هستش و در واقع ميشه گفت كه سبكش تك هستش و من هيچ بازي مشابه اون از لحاظ سبكش نديدم البته بازي RPG كم نيست ولي فانال فانتازي يه چيز ديگه هست. ولي فاينال فانتازي سه تا مشكل داره :
    1. داستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن و مثل بازي evil نيست كه از اول كار داستان معلوم باشه و يه هدف خاصي رو دنبال بكنن.
    2. از بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
    3. بازي هاش به هم مربوط نيستن با اينكه شماره هاي متوالي رو دارن ولي هر كدوم يه ماجراي تازه هستن ولي موضوع مبارزه خوبي عليه بدي توي همشون وجود داره ولي به اين مورد نميشه گفت موضوع ثابت و جذابيت زيادي نداره.

ولي ميشه گفت روي هم رفته ميشه گفت به خاطر سبك بازيش ارزش بازي كردن رو داره من كه خوشم مياد.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فقط demoهاش وmovieهایه خفنی داره. سبک بازیش زیاد جالب نیست.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

11 final fantasy مال pc هست و مثل wow یه بازی mmorpg هست.
    اینو تازه فهمیدم

راستی قابل توجه شما که شخصیت اول تر ff7 کسی نیست جز sefiroth.
    نخیر اول تر تر فقط کلوده از آخرشم که سیفروث می میره مشخصه

ميشه گفت كه سبكش تك هستش
    خب هر کی یه نظری داره!!! من که متنفرم از سبکش !!

داستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن
    تا یه حدی درست می گی اما من از غیر منتظره بودن داستانهاش خوشم می یاد

از بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
    واقعا شماره 7 برای پی سی هست؟؟؟ اگه می دونی کجا می شه پیداش کرد منم می خوام

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

این بازی خیلی قشنگه به نظر من عالیه ولی کمتر کسانی این بازی رو دوست دارن والکریبنی پروفایل هم از محسولات همان شرکته اون هم گرافیک بالایی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

بازي فانال فانتازي بازي مورد علاقه من هست و از ورژن سوم كه مال نينتندو هست اين بازي رو شروع كردم. در كل 5 تا ورژن بازي كردم البته ورژن 1 و 2 رو هم دارم و ديدم ولي اصلا به درد نميخورن و نميشه بازي كرد. از بين اينها بهترينش به نظرم ورژن 4 بود. به نظر من فانال فانتازي از لحاظ سبك خيلي جذاب هستش و در واقع ميشه گفت كه سبكش تك هستش و من هيچ بازي مشابه اون از لحاظ سبكش نديدم البته بازي RPG كم نيست ولي فانال فانتازي يه چيز ديگه هست. ولي فاينال فانتازي سه تا مشكل داره :
    1. داستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن و مثل بازي evil نيست كه از اول كار داستان معلوم باشه و يه هدف خاصي رو دنبال بكنن.
    2. از بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
    3. بازي هاش به هم مربوط نيستن با اينكه شماره هاي متوالي رو دارن ولي هر كدوم يه ماجراي تازه هستن ولي موضوع مبارزه خوبي عليه بدي توي همشون وجود داره ولي به اين مورد نميشه گفت موضوع ثابت و جذابيت زيادي نداره.

ولي ميشه گفت روي هم رفته ميشه گفت به خاطر سبك بازيش ارزش بازي كردن رو داره من كه خوشم مياد.
    من خودم بازی نکردم ولی میگن ورژن 7 از همه بهتره.
    1.همه میدونن که نقطه قوت بازیهای rpg به داستان و
    شخصیت پردازیشه. فاینال فانتری هم داستان قوی
    داره.
    2.یه خبر. شرکت ubisoft ورژن ژاپنی ff12 رو 2 ماهه که
    در ژاپن برای pc تولید کرده.
    3. البته dierge of cerberus به ff7 مربوطه.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •