بله . شما هیچ نیازی به سروز ندارید .
میتونید داشته باشی اما با xp راه میفته .
بعد از یه مدت تمرین میتونی به w.g خودت یه سرور یا بیشتر اضافه کنی و بعد هم تبدیل به domain میکنی.
بله . شما هیچ نیازی به سروز ندارید .
میتونید داشته باشی اما با xp راه میفته .
بعد از یه مدت تمرین میتونی به w.g خودت یه سرور یا بیشتر اضافه کنی و بعد هم تبدیل به domain میکنی.
دوست عزيز جواب سوالهات خيلي طولانيه اگر خواستي با من تماس بگير كاملا" راهنمايت كنم 09121792172
با سلام خدمت اساتید گرامی
ببخشید مدتی است که از این تاپیک میگذرد و من دوباره سوال میکنم!
من می خوام یک شبکه داخلی و اتصال به اینترنت (سرور کلاینت) ایجاد کنم
ویندوز سرور 2003 و کلاینت ها xp , seven هستند (شبکه شامل وایرلس در بعضی سیستم های کلاینت هست)
شبکه اینترنت ADSL هست و IP ها اتوماتیک (DHCP) هست .
متشکرم
البته اگر جایی در دیگر تاپیک ها این مطلب گفته شده محبت کنید و لینکش رو بدید و پوزش میخوام
سلام.
مودم رو بزن به Switch و IP مودم رو به عنوان Default Gateway بزار برای کلاینتها.
میشه روشنتر توضیح بدی
ضمنا الان کامپیوتر ها به هم شبکه هستند ولی به صورت Peer to Peer !!!
و من می خوام شبکه کلاینت و سرور ایجاد کنم تا بتونم به کمک آن اینترنت را محدود کنم و در صورت نیاز سیستم های دیگر را کنترل کنم و یک محدوده مشترک مجازی (درایو مجازی ) جهت استفاده فایل های مشترک بگذارم.
مودم من D-Link(چهار پورت LAN و وایرلس) و قابلیت NAT رو پشتیبانی میکنه(در صورت نیاز)
اگه امکانش هست یک کلاینت IP بده
متشکرم از اساتید گرامی...
ببین ، یک سوییچ بگیر. سیستم هات و مودم و بزن بهش.
یک سرور میخوای که Active Directory,DNS و DHCP رو نصب کنی روش.
الان مشکل دقیقا چیه ... ؟ سوالت چیه ؟
خود مودمم نمی تونه کار سویچ رو انجام بده
D-Link DSL-2640U 4-Port ADSL Modem Wireless Router
این لینک مدل مشابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من میخوام یه شبکه داخلی درست کنم و به اینترنت وصل کنم با محدودیت برای کاربران (فایل های استفاده عمومی روی شبکه فعال کنم برای همه کاربران) و کنترل کاربران درصورت نیاز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال: نیاز به سویچ دارم؟!!!
نیاز به دادن IP دستی دارم در سرور و یا کلاینت ها( با وجود اینکه ISP الان IP اتوماتیک مرا وصل میکنه)؟
نیاز به تغییر فیزیکی در شبکه دارم(ابزار دیگر)
amir_varasteh تشکر میکنم از اینکه راهنمایی می کنید
فقط اگر امکان داره بیسیک راهنمایی کنید.
راستش من تا حالا با مودم خالی کار نکردم.
چیزی که من میگم اینه که شما یک سوییچ بگیر و تمام سیستمهات + مودم رو بزن بهش.
IP ها رو هم باید دستی ست کنی. همه ی IP ها رو توی یک رنج باید قرار بدی.
سیستمهایی هم که میخوای به اینترنت دسترسی داشته باشن رو باید IP مودم رو به عنوان Default Gateway براشون تعیین کنی.
نکته ی دیگه هم این که مودم رو باید روی حالت PPPoE ست کنی.
پس شکل شبکت اینطوری میشه + مودم هم که باید وصل کنی که توی شکل نیست.
![]()
بسته به تعداد شبکه شما دارد .اگر تعداد پورتهای مودم کفایت می کند که دیگه نیاز به خرید تجهیزات ندارید در غیر اینصورت دوستمان توضیح کاملی رو دان
در خصوص IP اگر همه می خواهند اینترنت داشته باشند ، توصیه می کنم DHCP خود مودم فعال باشه تا خودش IP بدهد .
در خصوص کنترل هم یا باید از برنامه استفاده کنید و یا با تغییر مودمتان به مودمی مثل LINKSYS تمام این محدودیت را انجام دهید
یک سوال. اینترنت چطوری به سیستم ها میره ؟ نیازه به Gateway داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)