من هم فكر مي كنم 6630 بهتره چون يدونشو 1 ماه پيش خريدم مشكلي تا حالا نداشتم
من هم فكر مي كنم 6630 بهتره چون يدونشو 1 ماه پيش خريدم مشكلي تا حالا نداشتم
6630
خيلي بيتره :lol:
به شرطي كه فنلانديش رو گير بياري و مواظب باشي تو دام چينياش نيفتي:?: :idea:
من هفته پيش رفته بودم براي يكي از بچه ها بگيرم ديدم اكثر فروشگاهها دو نوع دارن كه اكثر چينيهاش با كي پد سرمه اي بود و فنلانديهاش با كي پد نقره اي البت نميتوني از اين طريق تشخيص بدي و بايد از روي شركتي كه گوشي رو گارانتي كرده متوجه بشي مثلا گوشي اصل داراي گارانتي نيا يا الرمس (دوبي)
الرمس صد در صد گوشي اش اصل هست البت كي پدش علاوه بر انگليسي عربيه :|
ولي بجاش گارانتي تعويض داره كه نمايندگي ايرانش اين كارو ميكنه
ببخشيد از بحث دور شدم فقط در باب 6630 خواستم راهنمايي كنم من هم چند ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم و خدا رو شكر از اينكه 300 تومن پول پاش ريختم ناراضي نيستم
توي كاركرد كه فكر كنم از 3230 خيلي بهتره وتعداد نرم افزارهاي سازگار با اون هم خيلي بيشتره از لحاظ ظاهر هم با اينكه در نظر اول 6630 مثل آدم برفي بنظر ميرسه ولي وقتي خود گوشي رو دستت ميگيري و باهاش صحبت ميكني اصلا اينطور بنظر نميرسه در حالي كه ظاهر 3230 واقعا ضايعه :lol:
حالا برو اينجا و ببين نظرها راجع به كاركرد و ظاهر و بقيه مسائل اين دو گوشي در مقايسه با هم چجوريه :?:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترین فرقهای 3230 و6630 اینهاست:
3230)
اينفرارد- بلوتوث- جوي استيك
6630)
بلوتوث
فقط 6630 .
دلایلشم دوستان کامل توضیح دادن.
100%
6630 از سی دو سیخ بهتره هر چند بهش لقب گلابی و جواد میدن اما از موفقترین گوشی های نوکیا بوده.
نظر منم 6630 چون ورژن سیمبینش بالاتره.تفاوتشونم از لحاظ ظاهر پایینشونه که که یکی چاقه اون یکی لاغر !!!
Last edited by Programer; 14-12-2006 at 22:58.
سلام
دوستان اگه میشه لطف کنین آخرین قیمتاش رو هم بذارین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)