با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين آدرسي كه شما ب آن اشاره كرديد كار هاي جالبي هست / اسم شبيه ساز آن چي هست ؟؟؟
ممنون.
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين آدرسي كه شما ب آن اشاره كرديد كار هاي جالبي هست / اسم شبيه ساز آن چي هست ؟؟؟
ممنون.
اين نوع كار با ساليد وركس امكان پذيره . هم طراحي وهم متريال دهي وحتي انيميشن. اما براي زيبايي كار وحرفه اي شدن ميتونيد كار رو در ساليد طراحي وسپس اكسپورت كنيد براي مكس و در مكس بامپ ومتريال بديد.
با سلام
به اين صفحه مراجعه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي Adrian Brown هنرمند تصويرگر مهارت در ساخت انواع عكسها در زمينه هاي معماري مهندسي منظره و.... دارد
تخصص ايشان در ساخت بنا در زمينهاي خالي از بناست و گويا از مكس استفاده ميكنند
ولي همان طور كه قبلا گفته شده بهتر هست كه بطور تركيبي از چند نرم افزار استفاده شود/ مثال cad max photoshop
سلام.
نمونه کاری که گذاشتین ، دقیقا همون کاریه که همیشه من می کنم...تو اتوکد سه بعدی می کنم و تو مکس رندر می گیرم. فقط یک ذره لِم داره......که برای وارد کردن فایل کد تو مکس چی کار باید کرد که بهتر متریال بگیره..البته من با مایا یا catya کار نکردم... ولی فعلا که با همین کارم پیش رفته
پ.ن. ممنون از معرفی سایت...برای رندر معماری سایت خوبیه
Last edited by A r c h i; 10-07-2007 at 13:26.
آخرشم نشد که
چه زور میگذره ولی![]()
ببین دو تا راه کلی ساده و حرفه ای هست :
یکی با اتو کد یا خود مکس بکشی و سه بعدی کنی بعد با مکس رندر بگیری این کاره شما با کد به راحتی انجام میشه.
دوم اینکه با آرکی کد بکشی و سینما 4d رندر بگیری
من تا آخر هفته آموزش کار با کد رو می ذارم جمعه شب به بخش آموزش یه سر بزن.
سلام
یعنی اگه من با کد بکشم باید متریا ها رو توی 3d بدم ؟ یا از متریال های کد که فکر کنم داشت استفاده کنم ؟
بله دقیقا همینه ...
نقشه در کد کشیده میشه و همونجا هم سه بعدی میشه ...
بعد تویه مکس ایمپورت میکنید و متریال نور و سپس رندر میکنید ...
تاپیکها ماقبل تاریخ رو بالا نیارید لطفا
•♥•
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)