هووووف.
دوستان تلوزیون چه ربطی به گرافیک کنسول داره؟
هووووف.
دوستان تلوزیون چه ربطی به گرافیک کنسول داره؟
منم همین رو میگم درسته که کیفیت بازیاش رو تلوزیون hd بهتر میشه اما گرافیکش همونه
منظورم اینه که Xbox 360 و PS3 محدود هستند. تا یه حد خوبند ولی بعدش دیگه هیچی.
معمولا گرافیک PC رو اصلا با Xbox و PS3 و ... مقایسه نمیکنند چون کنسولها در این حد نیستند. DirectX10 هم الان برای بازی یک چیز ضروری شده 63 روز دیگه Crysis میاد و تفاوت گرافیکش روی PC و Xbox 360 رو میتونی ببینی، اونجاست که معلوم میشه DirectX10 به چه دردی میخوره!
وقتی کیفیت تصویر بیاد پایین، گرافیک هم به خوبی نشون داده نمیشه.
گرافیک متشکله از:وقتی کیفیت تصویر بیاد پایین، گرافیک هم به خوبی نشون داده نمیشه.
Texture Quality
Anti Aliasing
Anistropic Filtering
و...
شما گرافیک رو چطور تشخیص میدی؟ با این عدد های Aa و Af و ... ؟
مهم اون چیزیه که میرسه به چشم آدم ! وقتی درست نرسه به چشم آدم حالا بالا باشه یا پایین!
خوبی کامپیوتر اینه که خودت قطعاتش رو انتخاب می کنی ولی xbox نه.
به هر حال برای بازی xbox به صرفه تره از نطر قیمت.
این حرفتون اصلا منتقی و حرفه ای نبود
من خودم تا کمتر از یک ماه پیش یک مانیتور 15 اینچ lg قدیمی و قوس دار (تخت نبود) داشتم و چند وقت
پیش سوخت و الان یک lcd هیوده اینچ خیلی با کیفیت دارم یعنی الان گرافیک بازیام خیلی از قبل
بالا تر رفته ؟؟ نه خیر فقط شفافیتش بیشتر شده و پر رنگ تر شده ولی گرافیک اجرایی بازیا هیچ
فرقی نکرده
یه اشتباه لفظی کردی معمولا pc رو با ps3 و xbox 360 مقایسه نمیکنن چون pc در این حد نیست !!
تازه همون طور که دوستمون گفتن xbox 360 dx 10 رو هم پشتیبانی میکنه منم از چند جا دیگه شنیدم
دوستان من نیومدم ثابت کنم x360 بهترینه و یا pc بهتره اگه خودم مطمئن بودم که کدوم بهتره که نمیومدم
سوال کنم پس اگر با نظراتتون مخالفتی میکنم قصد طرفداری ندارم فقط میخام یک انتخاب درست حرفه ای
و بدون تعصب داشته باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)