نا امید نشو عزیز رفقا میان میبینن ولی نظر نمیدن...![]()
نا امید نشو عزیز رفقا میان میبینن ولی نظر نمیدن...![]()
سلام دوست عزيز ممنونم از آموزشت ولي از اين تاپيك ها خيلي زياد پيدا ميشه.
بهتره تاپيك هايي رو راه بندازيم كه تا بحال كسي نزده اين جوري بازديد كننده ها نظرشون جلب ميشه.
امين عزيز هم راست ميگن نا اميد نشو من چون كارام زياده فعلاً نميتونم كمكت كنم.
برات آرزوي موقيت دارم.
قربانت علي.
سلام به همه
به هر حال من به آموزش هام ادامه میدهم , فقط میخواستم فعالیت اعضا رو بسنجم . از این به بعد سعی میکنم که در آموزش ها عکس هم وارد کنم .فقط لطفا یه سایت خوب برای آپلود عکس ها معرفی کنید . سایت tinypic گاهی اوقات برام باز نمیشه .
سلام
من یک مشکلی داشتم که هنوز جوابش را نگرفته ام. من وقتی در مکس نما را میچرخانم یا تکان می دهم همه اشیاء به شکل مکعب توخالی در می آیند. شما میدانید من چطور میتوانم این را درست کنم؟
سلام
من تا حالا برام این مشکل پیش نیومده ولی خب فکر میکنم فهمیدم که چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد:
روی اسم یکی از نماها مثلا perspective کلیک راست کنید . از منوی سفید باز شده smooth+ high lights را انتخاب کنید . باید مشکل حل شده باشه . برای نماهای دیگه هم همین کار رو میکنیم , فقط بجای smooth+ high lights بایدwire frameرا انتخاب کنید .
مکعب تو خالی دیده شدن اشکال به خاطر اینه که حالت نماها به صورت bounding box در آمده . اگر روی اسم یکی از نماها کلیک راست کنید میتوانید از قسمت other میتونی این گزینه رو پیدا کنی . حالا این که چرا موقع تکان دادن یا چرخوندن نما این جوری میشه , دلیلشو نمیدونم .
از این راه برو و نتیجه رو به من اطلاع بده.
تا بعد
![]()
سلام
ساخت افکت آتش
برای ایحاد این افکت نیاز به gizmo ( شکلی کمکی برای ساخت آتش و مه حجمی و...) داریم .
گیزمو ها را میتوانید به ترتیب زیر پیدا کنید :
1- helpers 2- atmospheric apparatus 3- sphere gizmo
از command panel , گزینه hemisphere را فعال کنید تا شکل به صورت یک نیمکره در بیاید .
در ضمن توسط ابزارscale کمی شکل را به سمت بالا بکشید.
حال به ترتیب شماره های شکل زیر عمل کنید :
از قسمت fire effect parameters , روی pick gizmo کلیک کنید و بعد sphere gizmo را انتخاب کنید. پارامتر ها را به ترتیب زیر تنظیم کنید :
دوست عزیز این مشکل نیست بلکه یک خواصیته برای موقعی که صحنه شلوغ شده وحجم کار بالا رفته احتمالآ بدون اینکه متوجه بشید توی این حالت قرارش دادید شما با زدن کلید(o) متونید از این حالت خارج بشید.
دوست عزیز از آموزش جلوه آتش ممنون ولی این بار پنجمه که این آموزش رو میدم.
سلام
من متوجه منظور شما نشدم .
من سعی میکنم که هر چی در مورد این نرم افزار میدونم رو بنوسیم .
ببخشید اون میم آخری باید نون بشه اشکال تایپی بود.
ازاینکه شما برای این کار وقت میزارید ممنون.
درضمن در موقع ساخت اتش زیاد از ابزار scale نباید استفاده شه چون آتش دیگه ضاهر خوبی پیدا نمی کنه.![]()
Last edited by SomeThink; 22-07-2007 at 11:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)