سلام.كارت تيوي من philips7130 هستش .دنبال درايور ويستاش ميگردم.كسي ميتونه كمكم كنه؟
سلام.كارت تيوي من philips7130 هستش .دنبال درايور ويستاش ميگردم.كسي ميتونه كمكم كنه؟
این دوستان همشون دارن بد گرا میدن. مشکل شما از نرم افزار کارت TV نیست. بلکه از درایوره. شما درایورش رو واسه ویستا(32 یا 64 بیت فرق داره) دانلود کن و تو Device Manager کارتت رو Update کن مشکل حل میشه
مشکل شما از درایور کارت tv هست اگه در سایت خودش درایور مخصوص ویستا نداشت همین کاری که دوستمون گفتن انجام بده به احتمال زیاد درست میشه.
درایور ویستا تو سایت نیست،فرمودید همون کاری رو که دوستمون گفت بکنیم،یعنی کدوم کار؟
خب این همون دانلود کردن از سایتشه دیگهشما درایورش رو واسه ویستا(32 یا 64 بیت فرق داره) دانلود کن و تو Device Manager کارتت رو Update کن مشکل حل میشه
متوجه نمیشم
البته بعضی درایورها که واسه ویستا گذاشتن فایل setup یا exe ندارن و فقط تو Device Manager باید دست به کار شد
خوب همین فایل(حالا چه فایل اجرایی چه فایل اینفو ) رو باید از کجا گرفت؟
سایت خود شرکت وقتی نداره پس از کجا باید گیر آورد؟
در ضمن سایت شرکت Skazzi را کسی دیده؟
ممنون
اگه سایت شرکت درایورو نداره یعنی اینکه یا قطعه خیلی قدیمیه و Vista Support نیست. یا اینکه به احتمال زیاد درایور xp( با یه کم دستکاری) برای ویستا هم جواب میده
راجع به سوال دوم اگه منظورتون snazzi هستش سایتش اینه:
اما اگه منظورتون skazzi هستش، شرمندم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تو تاپیک بالایی بنده جواب DaneshAfrooz رو داده بودم نه جواب vahid_itc
ممنونم
صحیح
البته ویستا مال منو میشناسه اما وقتی برنامه باز میشه تصویر نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)