کدوم sp2 بهتره؟
windows xp professional service pack 2
intergrated march 2007
ما هم به مديا سنتر راي ميديم
سلام دوستام...من Xp Service Pack 2 دارم برای 2002...اما این ویندوز دهن منو *ا*ی*ه....
نمیدونم چرا بازهم گیر میکنه....
با مدیا سنتر هم کار کردم...خیلی هم راضی بودم...حالا چه ورژنی از مدیا سنتر و Service Pack 2 از همشون بهتره؟
سلام.......
مدیا سنتر خودش سرویس پک دو هست! و همچنین فکر نمیکنم بیش از یه نسخه داشته که اونم واسه 2004 یا شایدم 2005 بوده.......... با آپدیت کردن ویندوز به روز میمونه
موفق باشید![]()
مديا سنتر ويندوز بسيار خوبي هست
و گرافيك بالا و امنيت و دوام بالايي دارد
اما يك مشكل دارد و اونم اينه كه كمي كند هست
ويندوز چشمان آبي هم از جمله پردوام ترينهاست
يه ويندوز ديگه هم هست كه SP1 هست با سريال نامبر 7q شروع ميشه
و يك زماني خيلي شهرت يافته بود
سرعت خيلي بالايي داره و برا گيم هم خوبه
و در جايي كه به اينترنت وصل نباشه خيلي ميكشه تا كند بشه و يا خراب
من الان هم ميترسم بگم كه اگه بشه شايد هنوزم نصبش كنم
ولي حيف كه نميشه چون هار 320 ساتا كه خرديم ديگه اين ويندوز درايوها را نشناخت
ايرادش اينه كه اگه بري اينترنت حتما بايد يه آنتي ويروس قوي اپديت شده نصب كني و در غير اينصورت خيلي زود ممكنه خراب بشه البته همه نسخه هاي سرويس پك يك همين مشكل را دارند
اما خيلي مناسب براي سيستمهاي ضعيف ميباشد
تایید میشه و یکی از دلایلی که من مدیا سنتر رو نصب نمیکتنم کم شدن سرعت ویندوز هست
ولی خدایی ویندوز خوب و سگجوونیه !...
درمورد کند شدن سیستم هم باید رم شما بالا باشه تا مدیا سنتر بهتر کار کنه ..من با رم 1 گیگ مشکلی از نظر سرعت ندارم !
با تشکر از تمامی دوستانی که پاسخ دادند...
من نمیدونم چیکار کنم...یک صفحه از مدیا سنتر تعریف میکنند و میگن عالیه . این صفحه میگن بد...جلل خالق.
والا ما شنیده بودیم که ویندوز چرت تر از Sp1 نیست.يه ويندوز ديگه هم هست كه SP1 هست با سريال نامبر 7q شروع ميشه
با 512 حل میشه؟درمورد کند شدن سیستم هم باید رم شما بالا باشه تا مدیا سنتر بهتر کار کنه ..من با رم 1 گیگ مشکلی از نظر سرعت ندارم !
ممنون.سلام.......
مدیا سنتر خودش سرویس پک دو هست! و همچنین فکر نمیکنم بیش از یه نسخه داشته که اونم واسه 2004 یا شایدم 2005 بوده.......... با آپدیت کردن ویندوز به روز میمونه
موفق باشید
متاسفانه باید بگم که کم هست !!! نه که کار نکنه با 512 نه... منظورم اینه که کند میشه سیستم...برای مدیا سنتر حداقل 1 گیگ نرمال هست..البته این نظر منهبا 512 حل میشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)