تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: تاریخ اتصال سرویس Gprs سیم کارت های دولتی

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

قبلا ميگفتن كه مخابرات تجهيزات جديد خريده ولي هنوز نصب نكرده و براي سرويسهاي جديد نصب ميكنه و ارتقا ميده.چون مطمئنن با اين تجهيزات فعليشون نميتونن سرويس Gprs , MMS رو ارائه بدن.پس حتما تغييراتي بايد بدن ديگه و اگر اينطور بخواد بشه مدتي خطها رو قطع ميكنن كه اين خودش نشونه ست.از لحاظ مشكلات ارتباطش واقعا از حق نگذريم خيلي از قبل بهتر شده.يادم مياد زماني كه نميشد اصلا 5 دقيقه يه پشت حرف زد و حتما بايد دوباره تماس ميگرفتيم ولي حالا 1 ساعت هم حرف بزنيم متوجه نميشيم.قبلا روزي 10 بار تماس اشتباه از اينور و اونور بهم ميشد ولي حالا خيلي به ندرت پيش مياد.بهرحال بنظر من ايرانسل تا انتن دهيش درست نشه مفت گرونه هنوز.حالا اونجاهائي كه بهش رسيدن و خوب جواب ميده بماند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

پس در کل نظر شما دوستان اینه!به عبارتی باید حالا حالاها قید Gprs رو زد...البته با این اوضاع و تفاسیری که شما گفتین...عیب نداره.اینم رو بقیه ی کمبودها.حالا یه سوال مهم تر.می گن توو خارج نرخ مکالمات و هزینه های موبایل به صورت رومینگ هستش.می خوام بدونم کسی از شما دوستان هست که بدونه سیم کارت های دولتی ما به شکل رومینگ توو اون طرف Gprs شون قابل استفاده هست یا نه!!!
    Last edited by Titan Boy; 07-07-2007 at 17:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

خواهشا اگه می دونین بگین...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

بهتره از اینترنت روی گوشی صرف نظر کنید. وزیر گ... ارتباطات میگفت : مردم نیاز ندارن ...
    مرتیکه.......
    ایرانسل که آنتن نمیده . هزینه جی پی ار اس هم زیاده فکر نکنم ارزش داشته باشه
    اما در مورد خطوط دولتی همین الان هم میتونی استفاده کنی چند ساله که اینترنت داره . باید خط دیتا رو برای خط ات فعال کنی . اونوقت میتونی وصل شی و هر چقدر استفاده کردی پولشو بدی در ضمن ماهی 10 تومن هم باید بدی.
    اما سرعتش! چس کیلو باید در ساعت .
    مطمئنم اگه gprs واسه خطوط دولتی بیاد عملا غیر قابل استفاده است چون سیستم های مخابرات خیلی قدیمیه و انتقال دیتا رو با سرعت بسیار پایین انجام میده . تقریبا یک هشتم خطوط ایرانسل!!!!!!!!!!
    میشه یه کم بیشتر توضیح بدی...چطوری می تونم خط دیتا رو برای خطم فعال کنم؟؟؟

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

نه دوست من.شما هر جاي دنيا كه باشي وقتي سيم كارت دولتي ايران روي گوشيت باشه و شامل رومينگ بين المللي ايران هم باشه و خط بده امكان استفاده از Gprs نداري.سرويسي كه ميگيري شما از ايرانه نه اون كشور.
    در مورد فعال كردن اون ديتا هم شما بايد به يكي از دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه كني و مبلغي براي فعال شدن بدي.هزينه استفاده كردنت هم روي قبض موبايلت مياد.فقط چيزي كه هست اينه كه سرعتش بسيار پائينه و بايد هر ماه براي فعال بودنش باز پول بدي.البته ممكنه شرايطشو بهتر كرده باشن و احتياج نباشه هر ماه پول بدي كه اينو از همونجا ميتوني بپرسي.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من یه بار داشتم از جلوی ویترین یه مغازه رد میشدم دیدم یه دستگاه داره که دوتا سیم کارتو روی یه گوشی میندازه(18تومن میگفت)و گوشی تو با هر دوش کار میکنه تو میتونی شبکه ی گوشی رو بذاری رو Ir-tci و هر موقع خواستی بری اینترنت شبکه ی موبایلو بذاری رو ایرانسل

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یه بار داشتم از جلوی ویترین یه مغازه رد میشدم دیدم یه دستگاه داره که دوتا سیم کارتو روی یه گوشی میندازه(18تومن میگفت)و گوشی تو با هر دوش کار میکنه تو میتونی شبکه ی گوشی رو بذاری رو Ir-tci و هر موقع خواستی بری اینترنت شبکه ی موبایلو بذاری رو ایرانسل
    این بهترین راه حله

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

14

18 تومن!دقیقا چطوری؟؟؟یعنی می شه با این دستگاه دو تا سیم کارت توو P990i گذاشت؟

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

آخه اون دستگاه رو کجای گوشی بذاریم که بشه دو سیم کارت رو بخونه
    منم قبلا شنیدم ولی ......

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

خب دیگه...باید کلاهم اجمعین بی خیال Gprs شیم!!!اعصابم داغونه...امروز خودم رفتم راجع به این موضوع دو تا سیم کارت از چندتا مغازه دار پرس و جو کردم.طبق اون چیزی که اونا می گفتن و من فهمیدم این کار فقط رو دوتا گوشی قابل انجامه...اولیش گوشیه Nec و دومیش گوشیه Gsm!!!اصلا روو این گوشی های ما قابل اجرا نیست.راجع به اون ماجرای خطوط دیتا.رفتم از یکی از این دفاتر امور مشترکین پرسیدم.بهم گفت میشه خط دیتا رو برای سیم کارت فعال کرد ولی خودش نمی دونست که اگه اینکارو بکینم میشه از Gprs استفاده کرد یا نه. برای همین بهم گفت تازه برو از مخابرات مرکزی شهر بپرس تا ببینی اونا بهت چی میگن...بد بختی ای هست واسه خودش.بعد از اون رفتم از نمایندگی نوکیا پرسیدم که قول مخابرات راجع به راه اندازی سیستم Gprs قطعی هست و آیا میشه روش حساب کرد؟بهم گفت تازه توو مراحل مقدماتیه و به عبارتی بی خیال شو.خب دیگه دوستان با توجه به این اوضاع و تفسیر نتیجه می گیریم که Gprs بی Gprs.از طرفی وضعیت آنتن دهی ایرانسل هم که اون جوریه.معلوم نیست که کی درست بشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •