تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: ريكاوري و بك آپ لپ تاپ Recovery Backup Sony Vaio FE 880 E/H

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یک Laptop Sony VGN-N320E دارم و دوستان عزیز مطلع هستند که کلید Recovery این مدل f10 هست
    اما من یک نکته را بگم برای آنهایی که می خو اهند برنامه های مختلف را بر روی انواع لپ تاپ اجرا کنند
    بر روی انواع این دستگاهها می شود که سیستم عامل های مختلفی نصب کرد و در این مورد من با توجه به نیاز
    4 سیستم عامل بر روی آن نصب کردم (البته در مجموع چون یکیش که همون سیستم نصب شده ویستا است)
    Linux MandRiva + Windows XP Media Center + Windows Advanced Server 2003
    البته این سیستم ها کاملا" مستقل هستند و بوت جداگونه دارن و با همديگر هم مانعی برای اجرا ندارند.
    نکته قابل توجه اینه که شما در محیط لینوکس به اطلاعات پارتیشن Recovery Vista دسترسی دارید و می توانید که این
    اطلاعات را برای روز مبادا کپی بردارید.
    البته یک راه هم هست که شما می توانید که این پارتیشن را هم خودتون تولید کنید یعنی همون پارتیشن ریکاوری
    من در حال آزمایش این مورد هستم و به یاری خدا بعد از رفع اشکال اونو شرح می دم.
    شاید شما به نصب XP و یا Linux بر روی Laptop نیاز داشته باشید پس لازم نیست که نگران باشید چون اینکار
    شدنی و برای انتخاب سیستم های مختلف هم نیاز به اجرای برنامه های جانبی ندارید.
    این سیستم ها مستقل هستند و پارتیشن آنها Boot می شوند و شما می توانید سیستم دلخواه را بعد از پارتیشن بندی
    نصب کنید.
    Last edited by ويدايران; 16-07-2007 at 08:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نکته قابل توجه اینه که شما در محیط لینوکس به اطلاعات پارتیشن Recovery Vista دسترسی دارید و می توانید که این
    اينكه توي لينوكس ميشه به اين پارتيشن دسترسي داشت خيلي جالب هست نشنيده بودم جايي
    اطلاعات جديدتري داشتي حتما همينجا بنويس
    در ضمن براي كپي كردن ريكاوري نيازي نيست كه از راه لينوكس استفاده كنييد. راه درستش رو توي پست عكسي كه در پست قبلي هست توضيح دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظور من این نبود که خودتون را به زحمت بندازین و برای کپی از Recovery برنامه لینوکس را نصب کنی
    بلکه اگر این پارتیشن قابل دسترس نباشه از این راه می شه!
    حالا شما اگر هارد خودتونو به یک روش مناسب پارتیشن بندی کنی اون اطلاعات Recovery قابل برگشت هست.
    و یا اینکه میتونی یک Recovery را دوباره تولید کنی.
    این موضوع شاید برای کسی که کاملا" هاردشو فرمت کرده قابل استفاده باشه هر چند که در بعضی مواقع هم با
    فرمت کردن اطلاعات Recovery از بین نمی روند.
    Last edited by ويدايران; 16-07-2007 at 10:58.

داره خودمونی میشه forumwork.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی مگه ریکاوری و بک آپ لپ تاپا با هم فرق دارن؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دست کم توی اسمشونم با هم فرق دارن
    حالا بماند که طرز کارشم چقدر فرق می کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بعد از تهيه ديسك ريكاوري اگه ايكس پي بريزم مشكلي پيش نمياد يعني باز ميشه راحت برگردوند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من یک Laptop Sony VGN-N320E دارم و دوستان عزیز مطلع هستند که کلید Recovery این مدل f10 هست
    اما من یک نکته را بگم برای آنهایی که می خو اهند برنامه های مختلف را بر روی انواع لپ تاپ اجرا کنند
    بر روی انواع این دستگاهها می شود که سیستم عامل های مختلفی نصب کرد و در این مورد من با توجه به نیاز
    4 سیستم عامل بر روی آن نصب کردم (البته در مجموع چون یکیش که همون سیستم نصب شده ویستا است)
    Linux MandRiva + Windows XP Media Center + Windows Advanced Server 2003
    البته این سیستم ها کاملا" مستقل هستند و بوت جداگونه دارن و با همديگر هم مانعی برای اجرا ندارند.
    البته یک راه هم هست که شما می توانید که این پارتیشن را هم خودتون تولید کنید یعنی همون پارتیشن ریکاوری
    من در حال آزمایش این مورد هستم و به یاری خدا بعد از رفع اشکال اونو شرح می دم.
    شاید شما به نصب XP و یا Linux بر روی Laptop نیاز داشته باشید پس لازم نیست که نگران باشید چون اینکار
    شدنی و برای انتخاب سیستم های مختلف هم نیاز به اجرای برنامه های جانبی ندارید.
    این سیستم ها مستقل هستند و پارتیشن آنها Boot می شوند و شما می توانید سیستم دلخواه را بعد از پارتیشن بندی
    نصب کنید.

من هم یه لب تاپ N320E دارم
    میخوام روش XP نصب کنم
    درایورهاشو دارین شما ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله درایورهای شبکه و گرافیک و SCSI و صدای آن را برای XP دارم اما هنوز درایور WireLess آن آماده نشده

اما برای نصب سیستم عامل جدید لازم نیست که از خیر سیستم Vista بگذرید و یا بوت ویستا را خراب کنی و
    دو سیستم عامل را بر روی یک بوت نصب کنید بلکه می تونی یک بوت جدید درست کنی و سیستم XP را روی پارتیشن جدید نصب کنی.
    با این کار شما می توانید که هر موقع که لازم باشد پارتیشن XP را فرمت کنی و XP را دوباره نصب کنی
    Last edited by ويدايران; 07-08-2007 at 09:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    آقا من یه سونی n250qe دارم که روش یه ویسنت اورحینال بود.
    خواستم هردش رو پارتیشن بندی کنم رفتم و درایو c رو که توش ویتدوز نصب بود رو فرمت کردم البته ویندوز xp و به 4 5 درایو تقیسمش کردم.
    برای ویستا هم 40 گیگ جا گذاشتم.
    ولی وقتی که با F10 شروع به ریکاوری کردم و به restore c drive رسیدم به 5 درصد گه میرسه میکه که این ویندوز برای این دستگاه نیست و تو ارور بعدی هم no system partitionمی ده و دیگه هیچی.
    این رو هم بگم که درایئ E که وبندوز توشه سر جاشه و دست نحورده.
    اگه از دوستان کسی کی تونه کمک کمه ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •