سلام
من یک Laptop Sony VGN-N320E دارم و دوستان عزیز مطلع هستند که کلید Recovery این مدل f10 هست
اما من یک نکته را بگم برای آنهایی که می خو اهند برنامه های مختلف را بر روی انواع لپ تاپ اجرا کنند
بر روی انواع این دستگاهها می شود که سیستم عامل های مختلفی نصب کرد و در این مورد من با توجه به نیاز
4 سیستم عامل بر روی آن نصب کردم (البته در مجموع چون یکیش که همون سیستم نصب شده ویستا است)
Linux MandRiva + Windows XP Media Center + Windows Advanced Server 2003
البته این سیستم ها کاملا" مستقل هستند و بوت جداگونه دارن و با همديگر هم مانعی برای اجرا ندارند.
نکته قابل توجه اینه که شما در محیط لینوکس به اطلاعات پارتیشن Recovery Vista دسترسی دارید و می توانید که این
اطلاعات را برای روز مبادا کپی بردارید.
البته یک راه هم هست که شما می توانید که این پارتیشن را هم خودتون تولید کنید یعنی همون پارتیشن ریکاوری
من در حال آزمایش این مورد هستم و به یاری خدا بعد از رفع اشکال اونو شرح می دم.
شاید شما به نصب XP و یا Linux بر روی Laptop نیاز داشته باشید پس لازم نیست که نگران باشید چون اینکار
شدنی و برای انتخاب سیستم های مختلف هم نیاز به اجرای برنامه های جانبی ندارید.
این سیستم ها مستقل هستند و پارتیشن آنها Boot می شوند و شما می توانید سیستم دلخواه را بعد از پارتیشن بندی
نصب کنید.
Last edited by ويدايران; 16-07-2007 at 08:02.
اينكه توي لينوكس ميشه به اين پارتيشن دسترسي داشت خيلي جالب هست نشنيده بودم جايي
اطلاعات جديدتري داشتي حتما همينجا بنويس
در ضمن براي كپي كردن ريكاوري نيازي نيست كه از راه لينوكس استفاده كنييد. راه درستش رو توي پست عكسي كه در پست قبلي هست توضيح دادم
منظور من این نبود که خودتون را به زحمت بندازین و برای کپی از Recovery برنامه لینوکس را نصب کنی
بلکه اگر این پارتیشن قابل دسترس نباشه از این راه می شه!
حالا شما اگر هارد خودتونو به یک روش مناسب پارتیشن بندی کنی اون اطلاعات Recovery قابل برگشت هست.
و یا اینکه میتونی یک Recovery را دوباره تولید کنی.
این موضوع شاید برای کسی که کاملا" هاردشو فرمت کرده قابل استفاده باشه هر چند که در بعضی مواقع هم با
فرمت کردن اطلاعات Recovery از بین نمی روند.
Last edited by ويدايران; 16-07-2007 at 10:58.
دستت درد نکنه ولی مگه ریکاوری و بک آپ لپ تاپا با هم فرق دارن؟!!
دست کم توی اسمشونم با هم فرق دارن
حالا بماند که طرز کارشم چقدر فرق می کنه
بعد از تهيه ديسك ريكاوري اگه ايكس پي بريزم مشكلي پيش نمياد يعني باز ميشه راحت برگردوند؟
من هم یه لب تاپ N320E دارم
میخوام روش XP نصب کنم
درایورهاشو دارین شما ؟
بله درایورهای شبکه و گرافیک و SCSI و صدای آن را برای XP دارم اما هنوز درایور WireLess آن آماده نشده
اما برای نصب سیستم عامل جدید لازم نیست که از خیر سیستم Vista بگذرید و یا بوت ویستا را خراب کنی و
دو سیستم عامل را بر روی یک بوت نصب کنید بلکه می تونی یک بوت جدید درست کنی و سیستم XP را روی پارتیشن جدید نصب کنی.
با این کار شما می توانید که هر موقع که لازم باشد پارتیشن XP را فرمت کنی و XP را دوباره نصب کنی
Last edited by ويدايران; 07-08-2007 at 09:13.
سلام.
آقا من یه سونی n250qe دارم که روش یه ویسنت اورحینال بود.
خواستم هردش رو پارتیشن بندی کنم رفتم و درایو c رو که توش ویتدوز نصب بود رو فرمت کردم البته ویندوز xp و به 4 5 درایو تقیسمش کردم.
برای ویستا هم 40 گیگ جا گذاشتم.
ولی وقتی که با F10 شروع به ریکاوری کردم و به restore c drive رسیدم به 5 درصد گه میرسه میکه که این ویندوز برای این دستگاه نیست و تو ارور بعدی هم no system partitionمی ده و دیگه هیچی.
این رو هم بگم که درایئ E که وبندوز توشه سر جاشه و دست نحورده.
اگه از دوستان کسی کی تونه کمک کمه ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)