پاورت کمه
یه 550 ریل بگیر
پاورت کمه
یه 550 ریل بگیر
ممنون از دوستاني كه وقت گذاشتند واظهار نظر كردند...
با فروشنده صحبت كردم گفت ميتونه قطعات مورد نظر رو تعويض كنه...اما ممكنه مبلغي بابت تعويض قطعاتي كه بقول اون دست دوم حساب ميشه... كم كنه... بايد ازش قيمت بگيرم اگه هزينه زيادي متضرر نشم اونها رو تعويض كنم... حتما پاور رو تعويض
ميكنم...من ميخواستم در حد 400 تومن بابت ارتقآء هزينه كنم...اما گفتم بهتره پول كافي بزارم تا براي مدت طولاني بتونم سيستم خوبي داشته باشم ... و حالا كه به 1.200.000 رسيده... خوب بايد متناسب با اين هزينه سيستم خوبي داشته باشم ...
من با برنامه 3dmark06 آشنائي ندارم... چطور مي تونم اين برنامه رو نصب كنم تا كارائي سيستم رو چك كنم؟
مثل اينكه سايت هاي خارجي هست كه با گرفتن مشخصات سيستم مي تونن بگن اون انتخاب چقدر خوب هست... دوستان مي تونن
راهنمائي كنند؟
مبارک باشه به سلامتی و دل خوش ازستفاده کنی عزیز
پاورت ١٠٠% باید عوض بشه ولی بغیه رو ول کن همش عالیه و حرف توشون نیست
برنامه 3dmark06 برای تست کارت گرافیک شماست که ببینی چه قدر قدرت داره ولی بری سیستم اگه اهله اوورکلاک نباشی نیازی به تست نداری و فقط به سیستم فشار اضافی میاری اگرم اهلش باشی که تو تاپیک خوددش یه پست بزن دوستان هستند و کمکت میکنند![]()
Power ای که داری یکم ضعیف برای این سیستمت........
فقط پاور رو عوض کردم و 550 وات نصب کردم...
پاور قبلی رو به عنوان جنس دست دوم برداشت و نزدیک یک چهارم مبلغ کم کرد... اما به هر حال کاری بود که باید انجام میشد...
ممنون از راهنما ئی تون
550 وات چه برندی برداشتی
قیمتش چند بود؟
normaltake
125 تومن
بله اشتباه نوشتم...
thermaltake پاور مناسبی هست...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)