آره . ولی بدیش اینه که باید از اول بری.![]()
آره . ولی بدیش اینه که باید از اول بری.![]()
چطور ميشه با سوپر cjمراحل رو رد كني من هر چي Nرو ميزنم كار نمي كنه البته چيزهاي ديگه مثل تاكسي و... كار ميكنه از شما ميخوام كه بيشتر توضيح دهيد ممنون و متشكر
نوش داروی بعد از مرگ سیو !چرا زودتر نگفتی
mansoor.mb:
چطور ميشه با سوپر cjمراحل رو رد كني من هر چي Nرو ميزنم كار نمي كنه البته چيزهاي ديگه مثل تاكسي و... كار ميكنه از شما ميخوام كه بيشتر توضيح دهيد ممنون و متشكر
وقتي كه رفتي توي خونه و مدها رو فعال كردي ميتوني با زدن كليدهاي tab+g مرحله را رد كني
يادت باشه يكي از مدها كه به اين منظوره حتما بايد فعال بشه
Last edited by namber_one; 19-07-2007 at 08:52.
من فايل هاي script.img و main.scm رو در مسيري كه GTA نصب است و در پوشه script باهمان نام كپي كردم و فايل american.gxt را از همان مسير EXTRACT ودر پوشه Text به فايلي به همان نام كپي كردم اما وقتي مرحله رو تموم ميكنم سر ميزنهار خوري هيچ بسته اي نيست و با tab + g مرحله رد نميشه
اون فايلي كه به اسم americanxbox .gxt بايد كجا كپي كرد .![]()
سلام
اولا americanxbox .gxt رو در كنار american.gxt كپي كن .
دوما ما گفتيم يه در بسته وجود داره نه يه بسته
همون در قهوه اي كه بقل ميز هست برو جلوش وايسا و به صورت اتوماتيك ميري توي صفحه مدها
حالا ميتوني با كليد g مدها رو نگاه كني و با كليد y اونها رو فعال يا غير فعال كني
يكي از مدها هست كه با فعال كردنش ميتوني با زدن كليد tab+g هر مرحله اي رو رد كني
حالا اگه تونستي باهاش كار كني يه تشكر خشك و خالي از ما بكن![]()
سلام
باحالي از خودتونه
با سلام من وقتی وارد خانه می شم و مد ها رو فعال می کنم هیچ فرقی نمیکنه مثلا شما تو پست اول نوشته اید که وقتی کلید وسط و C در هر کجای بازی هستید سیو کنید ام هر کاری کردم و نوشته اید که خون شچ وقت تمام نمی شود اما خونم کم می شود تنحا فرقی که دارد این است که من راننده ی شخصی دارم تازه شهر پر از هرج و مرج شده.
الان اسلحه ها چطوري مياد؟ موس من دكمه وسط نداره كه!!!!
وچطوري مراحل رو رد كنم
هرچي اونجا بود فعال enable كدم
Last edited by Mahiar0; 20-07-2007 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)