تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: Dial-upییها به ADSLییها کمک کنند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اونهایی که محدودیت دارن موقع گرفتن Adsl میدونستن که محدودیت دارن!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوب فیلم-برنامه-آهنگ دانلود کن بعد بفروش.

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

قبول سفارش دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه emra228's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    توی فکرش

پيش فرض

قبول سفارش دانلود
    من 8 گیگابایت بیشتر اجازه دانلود ندارم و واسه این 8 گیگ 35 هزار تومان با سرعت 12 کیلو بایت بر ثانیه دارم می دم. پس اگر واسه هر گیگ دانلود 1000 تومان(قیمت بازار) بگیرم، پول برق کامپیوترم نمی شه هیچ چی، تازه 27 هزار تومان هم ضرر می کنم. دوری از تهرانه و صد تا دردسر.......

بجز دانلود کار دیگه ای تو این اینترنت نیست که درآمد داشته باشه؟
    مثلا مدیران این فروم حقوق نمی گیرند؟
    Last edited by emra228; 04-07-2007 at 21:41.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شما حالت خوبه؟

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

نقل قول:
    نقل قول:
    قبول سفارش دانلود
    من 8 گیگابایت بیشتر اجازه دانلود ندارم و واسه این 8 گیگ 35 هزار تومان با سرعت 12 کیلو بایت بر ثانیه دارم می دم. پس اگر واسه هر گیگ دانلود 1000 تومان(قیمت بازار) بگیرم، پول برق کامپیوترم نمی شه هیچ چی، تازه 27 هزار تومان هم ضرر می کنم. دوری از تهرانه و صد تا دردسر.......

بجز دانلود کار دیگه ای تو این اینترنت نیست که درآمد داشته باشه؟
    مثلا مدیران این فروم حقوق نمی گیرند؟
    ميدونين من اكثر وقتمو رو وبگردي ميگذرونم شما هم اصلا خودتونو ناراحت نكنين . . . اگه وبگردي كنين اطلاعات به دست ميارين و از اون اطلاعات پول در ميارين همينجوي كه تو اينترنت پول نميدن اينترنت جاي به اشتراك گذاشتن اطلاعاته تا منم همون اطلاعاتي رو داشته باشم كه مثلا يكي تو امريكا داره . . . شما اگه چيزي بلد نباشين نميتونين پولي در بيارين اين مديران انجمن هم كه ميبينين با اطلاعات خيلي خيلي بالا اومدن و دارن از اونا كم و بيش استفاده ميكنن و پول در ميارن. شما هم بهتره اگه واقعا كامپيوتر دوست داري بري تو يه موضوعي اختصاصي كار كني چه ميدونم يكي ميره برنامه نو.يسي چون به رشته اش ميخوره يكي ميره تو تاپيك فيزيك چون فيزيك ميخونه من خودم هم به هنر و گرافيك دو و سه بعدي علاقه دارم و واسه همين هم هست كه دارم الان تو خونه روشون كار ميكنم تا وقتي حرفه اي شدم بيام اينجا اطلاعاتم رو تراوش بدم. من خودم ديال آپي هستم و ميخوام كه 13 تومن بدم با ترنسفر 2.5 گيگ Adsl128 شاتل بگيرم چرا؟؟ چون به من كه بيشتر از دانلود وبگردي ميكنم اين از ديال‌آپي بودن از نظر مالي به صرفه تره. سرعت بالا هزينه ي كم من 2.5 گيگ رو همين تو 1 ماه تمومش كنم به زور آقا جون شما بايد قبل از خريد Adsl ببينين نيازتون چيه ؟؟؟ اهل دانلود هستين ؟؟ اهل وبگردي؟؟ الان اكثر مديراي پي سي Adsl دارند چرا؟ چون نيازشونه و به اونا ديال آپ جواب نميده.
    Ok??????????

حالت خوبه؟
    با اينم موافقم
    Last edited by minizoro; 08-07-2007 at 00:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karajwizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض با سلام

یکی از دوستان من اول با دایال آپ شروع کرد و یک سایت راه اندازی کرد تو سایتش برنامه های جالبی گذاشت و بازدید کننده های اون هم به طبع زیاد شدن و در قبال زیاد شدن بازدید کنندگان کسانی هم پیدا شدن تبلیغات محصولاتشون رو به اون دادن این رو هم بگم اگه سایت شما خیلی بازدید کننده داشته باشه حتی برای خرید سایت شما هم حتما اقدام می کنن همین طوری شد که مثل شما adsl گرفت البته نه مثل شما سرعت بالا 64 تا به نطر من که خوبه و به صرفه هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه emra228's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    توی فکرش

پيش فرض

آقا جون شما بايد قبل از خريد Adsl ببينين نيازتون چيه ؟؟؟ اهل دانلود هستين ؟؟ اهل وبگردي؟؟ الان اكثر مديراي پي سي Adsl دارند چرا؟ چون نيازشونه و به اونا ديال آپ جواب نميده.
    من هم کارم وبگردیه و همه اینهایی که گفتی می دونم و چون دیال آپ برام گرون در می یومد و حداقل روزی 3 ساعت تو اینترنت بودم تصمیم گرفتم ای دی اس ال بگیرم.
    با توجه به این حرف هایی که زدی و همش رو من می دونم، می خوام ببینم آیا کسی اینجا راهی بلد هست که یه جوری پول بدن؟ خوب من هم کم تخصص ندارم!!!!! فلش، مولتی مدیا بیلدر، فتوشاپ و... رو فولم. و از این طریق دارم کسب درآمد می کنم، برای شرکت ها سی دی تبلیغاتی می سازم. اما می خوام یه درآمدی هم از اینترنت داشته باشم. میشه یا نه؟
    یکی از دوستان من اول با دایال آپ شروع کرد و یک سایت راه اندازی کرد تو سایتش برنامه های جالبی گذاشت و بازدید کننده های اون هم به طبع زیاد شدن و در قبال زیاد شدن بازدید کنندگان کسانی هم پیدا شدن تبلیغات محصولاتشون رو به اون دادن این رو هم بگم اگه سایت شما خیلی بازدید کننده داشته باشه حتی برای خرید سایت شما هم حتما اقدام می کنن همین طوری شد که مثل شما adsl گرفت البته نه مثل شما سرعت بالا 64 تا به نطر من که خوبه و به صرفه هم هست
    اینم یه حرفیه. کسی راه آسون تری بلد نیست؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب بستگي داره شما از اينترنت چي بخواي اينترنت به نظر من تو ايران بيشتر منبع اطلاعاته تا راهي براي كسب در آمد دليلشم كاملا واضحه چون ما اينجا كرديت كارتو از اين چيزا نداريم كه تو همه دنيا يه چيز كاملا عادي و نداشتنش غير عاديه !!!

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه yosra_991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی از شرکت ها که آگهی اونا تو روزنامه ها چاپ میشه در آمدزایی از طریق بازدیدکننده ها از اینترنت دارن یعنی اگه شما زنگ بزنی به شما می گن مثلا فلان روز ها چندین ساعت از فلان سایت دیدن کن به این ترتیب هم شما کسب درآمد می کنی هم صاحب اون سایت (البته یه کم حوصله می خواد ولی شما که نمیدونی با Adslت چی کار کنی فکر کنم این بهترین راه باشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •