اونهایی که محدودیت دارن موقع گرفتن Adsl میدونستن که محدودیت دارن!
اونهایی که محدودیت دارن موقع گرفتن Adsl میدونستن که محدودیت دارن!
خوب فیلم-برنامه-آهنگ دانلود کن بعد بفروش.
قبول سفارش دانلود
خوب فیلم-برنامه-آهنگ دانلود کن بعد بفروش.من 8 گیگابایت بیشتر اجازه دانلود ندارم و واسه این 8 گیگ 35 هزار تومان با سرعت 12 کیلو بایت بر ثانیه دارم می دم. پس اگر واسه هر گیگ دانلود 1000 تومان(قیمت بازار) بگیرم، پول برق کامپیوترم نمی شه هیچ چی، تازه 27 هزار تومان هم ضرر می کنم. دوری از تهرانه و صد تا دردسر.......قبول سفارش دانلود
بجز دانلود کار دیگه ای تو این اینترنت نیست که درآمد داشته باشه؟
مثلا مدیران این فروم حقوق نمی گیرند؟
Last edited by emra228; 04-07-2007 at 21:41.
شما حالت خوبه؟
ميدونين من اكثر وقتمو رو وبگردي ميگذرونم شما هم اصلا خودتونو ناراحت نكنين . . . اگه وبگردي كنين اطلاعات به دست ميارين و از اون اطلاعات پول در ميارين همينجوي كه تو اينترنت پول نميدن اينترنت جاي به اشتراك گذاشتن اطلاعاته تا منم همون اطلاعاتي رو داشته باشم كه مثلا يكي تو امريكا داره . . . شما اگه چيزي بلد نباشين نميتونين پولي در بيارين اين مديران انجمن هم كه ميبينين با اطلاعات خيلي خيلي بالا اومدن و دارن از اونا كم و بيش استفاده ميكنن و پول در ميارن. شما هم بهتره اگه واقعا كامپيوتر دوست داري بري تو يه موضوعي اختصاصي كار كني چه ميدونم يكي ميره برنامه نو.يسي چون به رشته اش ميخوره يكي ميره تو تاپيك فيزيك چون فيزيك ميخونه من خودم هم به هنر و گرافيك دو و سه بعدي علاقه دارم و واسه همين هم هست كه دارم الان تو خونه روشون كار ميكنم تا وقتي حرفه اي شدم بيام اينجا اطلاعاتم رو تراوش بدم. من خودم ديال آپي هستم و ميخوام كه 13 تومن بدم با ترنسفر 2.5 گيگ Adsl128 شاتل بگيرم چرا؟؟ چون به من كه بيشتر از دانلود وبگردي ميكنم اين از ديالآپي بودن از نظر مالي به صرفه تره. سرعت بالا هزينه ي كم من 2.5 گيگ رو همين تو 1 ماه تمومش كنم به زور آقا جون شما بايد قبل از خريد Adsl ببينين نيازتون چيه ؟؟؟ اهل دانلود هستين ؟؟ اهل وبگردي؟؟ الان اكثر مديراي پي سي Adsl دارند چرا؟ چون نيازشونه و به اونا ديال آپ جواب نميده.نقل قول:
خوب فیلم-برنامه-آهنگ دانلود کن بعد بفروش.
نقل قول:
قبول سفارش دانلود
من 8 گیگابایت بیشتر اجازه دانلود ندارم و واسه این 8 گیگ 35 هزار تومان با سرعت 12 کیلو بایت بر ثانیه دارم می دم. پس اگر واسه هر گیگ دانلود 1000 تومان(قیمت بازار) بگیرم، پول برق کامپیوترم نمی شه هیچ چی، تازه 27 هزار تومان هم ضرر می کنم. دوری از تهرانه و صد تا دردسر.......
بجز دانلود کار دیگه ای تو این اینترنت نیست که درآمد داشته باشه؟
مثلا مدیران این فروم حقوق نمی گیرند؟
Ok??????????
با اينم موافقمحالت خوبه؟
Last edited by minizoro; 08-07-2007 at 00:54.
یکی از دوستان من اول با دایال آپ شروع کرد و یک سایت راه اندازی کرد تو سایتش برنامه های جالبی گذاشت و بازدید کننده های اون هم به طبع زیاد شدن و در قبال زیاد شدن بازدید کنندگان کسانی هم پیدا شدن تبلیغات محصولاتشون رو به اون دادن این رو هم بگم اگه سایت شما خیلی بازدید کننده داشته باشه حتی برای خرید سایت شما هم حتما اقدام می کنن همین طوری شد که مثل شما adsl گرفت البته نه مثل شما سرعت بالا 64 تا به نطر من که خوبه و به صرفه هم هست
من هم کارم وبگردیه و همه اینهایی که گفتی می دونم و چون دیال آپ برام گرون در می یومد و حداقل روزی 3 ساعت تو اینترنت بودم تصمیم گرفتم ای دی اس ال بگیرم.آقا جون شما بايد قبل از خريد Adsl ببينين نيازتون چيه ؟؟؟ اهل دانلود هستين ؟؟ اهل وبگردي؟؟ الان اكثر مديراي پي سي Adsl دارند چرا؟ چون نيازشونه و به اونا ديال آپ جواب نميده.
با توجه به این حرف هایی که زدی و همش رو من می دونم، می خوام ببینم آیا کسی اینجا راهی بلد هست که یه جوری پول بدن؟ خوب من هم کم تخصص ندارم!!!!! فلش، مولتی مدیا بیلدر، فتوشاپ و... رو فولم. و از این طریق دارم کسب درآمد می کنم، برای شرکت ها سی دی تبلیغاتی می سازم. اما می خوام یه درآمدی هم از اینترنت داشته باشم. میشه یا نه؟
اینم یه حرفیه. کسی راه آسون تری بلد نیست؟یکی از دوستان من اول با دایال آپ شروع کرد و یک سایت راه اندازی کرد تو سایتش برنامه های جالبی گذاشت و بازدید کننده های اون هم به طبع زیاد شدن و در قبال زیاد شدن بازدید کنندگان کسانی هم پیدا شدن تبلیغات محصولاتشون رو به اون دادن این رو هم بگم اگه سایت شما خیلی بازدید کننده داشته باشه حتی برای خرید سایت شما هم حتما اقدام می کنن همین طوری شد که مثل شما adsl گرفت البته نه مثل شما سرعت بالا 64 تا به نطر من که خوبه و به صرفه هم هست
خوب بستگي داره شما از اينترنت چي بخواي اينترنت به نظر من تو ايران بيشتر منبع اطلاعاته تا راهي براي كسب در آمد دليلشم كاملا واضحه چون ما اينجا كرديت كارتو از اين چيزا نداريم كه تو همه دنيا يه چيز كاملا عادي و نداشتنش غير عاديه !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خیلی از شرکت ها که آگهی اونا تو روزنامه ها چاپ میشه در آمدزایی از طریق بازدیدکننده ها از اینترنت دارن یعنی اگه شما زنگ بزنی به شما می گن مثلا فلان روز ها چندین ساعت از فلان سایت دیدن کن به این ترتیب هم شما کسب درآمد می کنی هم صاحب اون سایت (البته یه کم حوصله می خواد ولی شما که نمیدونی با Adslت چی کار کنی فکر کنم این بهترین راه باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)