توی اکثر پاساژهای مهم ، نمایندگی داره ... توی پایتخت هم داره ... شما ازشون بپرس که گارانتی اش مال کجاس ... سعی کن حتما شاب یا رایان بدر بگیری ...
توی اکثر پاساژهای مهم ، نمایندگی داره ... توی پایتخت هم داره ... شما ازشون بپرس که گارانتی اش مال کجاس ... سعی کن حتما شاب یا رایان بدر بگیری ...
تشكر از همتون.ممنون از اينكه نظر داديد.
من فقط يك سؤال دارم.من الان zen visiom:mخريدم.باهمه ي وسايلش شد 260 تومن.اما مي خواستم بدونم آيا دوربين فابريك يا حداقل دوربيني داره كه به mp4من وسل شود و عكس بگيره
Last edited by ashy; 30-07-2007 at 19:39. دليل: غلط املايي
نه ... یعنی دوربین وصل بشه به این دستگاه و عکس ها رو بریزه توش یه ضرب ؟ .... نه ...
ضمنا اصطلاح mp4 player رو بکار نبر ... mp4 player به " پخش کننده های متفرقه بی کیفیت " میگن ... شما رفتی یه portable media player درجه یک گرفتی که اصطلاحا بهش میگن : PMP ...
من يك سؤال دارم.من نميتوانم باسيستم اينترنت اون(zen cast) كار بكنم.اگر ميشود سيستم Iunes را براي من توضيح دهيد.
من يك سؤال دارم.من نميتوانم باسيستم اينترنت اون(zen cast) كار بكنم.اگر ميشود سيستم Itunes را براي من توضيح دهيد.
منظورت zencast organizer ه؟ ....
itunes که مال Ipod ه و ضمنا به فروشگاه itunes وصل میشه که پولیه ...
بله منظور من همان zencast organizer است
جناب ashy
چند تا سوال داشتم.
همه وسایل یعنی دقیقا چی ؟ (کیف- کابل مستقیم USB یا ...) و قیمت تک تک اونها...!باهمه ي وسايلش شد 260 تومن
چند تا سول دیگه هم داشتم که براتون پیغام خصوصی فرستادم! امیدوارم پاسخ بدبد...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)