کاملا سخنان actros جان تایید میشه.مدیران کاری کردند مه من نتونم حرف بزنم ولی samsung-d600 داره راحت برای خودش هر کاری میکنه.این نامردیه!
کاملا سخنان actros جان تایید میشه.مدیران کاری کردند مه من نتونم حرف بزنم ولی samsung-d600 داره راحت برای خودش هر کاری میکنه.این نامردیه!
راستش رو بخوای هر دو شون یه آشغال هستن.
اصلآ ارزش بحث کردن ندارند!
ولی خوب به نظر من LG توی سری F700 و... موفق عمل کرد ولی توی این سری های جدیدش واقعآ ضعیف ظاهر شده مخصوصآ سری ez که اصلآ معلوم نیست Flat یا مقعره!
به هر حال زیاد تفاوتی با هم ندارند و ارزش اینو نداره که خون خودتونو کثیف کنید!!!!!!
خوب اصلا احتیاجی نیست ناراحت بشی معمولا واقعیت تلخ . مگه من دورغ میگم چندتا سایت برات بزارم که بگه ال جی رو ایران و چین میزنه یا چندتا سایت برات بزارم که سی آر تی های سامسونگ توی فروش اوله ؟؟؟ یه جوری نوشتی که من فکر کردم فحشی چیزی دادم![]()
![]()
دعاهای شبانه ی samsung-d600 جان (نجوای شبانه):خدایا ریشه شرکت الجی را از روی زمین قطع بگردان..خدایا تا انقلاب مهدی از قدرت مالی سامسونگ حفاظت بفرما...خدایا نیازها و ارزوهای تمام کارکنان شرکت سامسونگ را بر اورده بفرما....خدایا کره ی جنوبی را جزئ جاپن بگردان تا از این به بعد پشت محصولات سامسونگ بنویسند made in japon....خدایا rainysky50 را نابود بگردان!!!.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)