چرا انقدر به بلندی صدا اهیت میدین
گوشی که ظبط صوت نیست که چند وات خروجی صدا داشته باشه
چرا انقدر به بلندی صدا اهیت میدین
گوشی که ظبط صوت نیست که چند وات خروجی صدا داشته باشه
عزیز من صدا خیلی مهمه . فرض کنم من یه گوشی کا800 دارم و میرم پیش 4 تا رفیق زپرتی ام که کا310 و دبلیو 700 دارناونوقت گوشی من صداش کم میاره. حتی جلوی دی 820 هم کم میاره.
اونوقته که میخندن.
بهشون میگم بابا این دوربین داره چند تاعکس میگیرم نگاه میکنن میگن برای مام همینجوریه . هر چی بشون میگم اینجا توی دوربین همه یه شکلی نشون میده بنداز تو کامپیوتر معلوم میشه ولی نوفهمن . ای نوفهمه .![]()
تازه بعضی ها گوشی ام رو با کا750 مقایسه میکنن که این از همه بدتره . از هرچی فش بدتره .
ما ایرانی ها هنوز فرهنگ استفاده از گوشی رو یاد نگرفتیم
گوشی برای رفع نیازهای شخصیه نه کل کل
باهات موافقم
خوب که صدای گوشی بلند باشه آخرش مگه چی میشه ؟
2 سانتی متر به برد صداش اضافه میشه
غیر از اینه که به خاطر همین چند سانتی مترش دعوا می کنید و تو سرو کله هم می زنید !!!
عزیز صدای بلند خیلی هم خوبه ...
تاييد!
خيلي هم تاييد!
ممنون رفيق حرف حق رو زدي!
اميرخان كوتاه بيا!
به خاطر من.
خیلی کم پیش میاد یکی از دوربین گوشی زیاد استفاده کنه گوش دادن به موزیک با صدای بلند بسیار لذت بخش هست یادمه وقتی تازه دبیلو 900 خریده بودم باهاش زیاد حال می نمودم دبیلو910 باید خوب باشه
به جون جان ابراهیمصدای بلند خیلی خوبه . اقا جون وقتی من رفتم یه گوشی خریدم 440 تومان در عرض چند روز شده 300 و اندی (گریه ) تازه صداش هم از بقیه گوشیها پایین تره .
همه من رو مسخره میکنن![]()
هرچند که سونی اریکسون محبوبه قلبهاست
اما خداییش w710 یه چیز دیگست
وقتی که میبندیش به بازوت و صبحها میری ورزش و دویدن و تو اون حالت از برنامه های ورزشیش و واکمنش استفاده میکنی تازه میفهمی چی خریدی
خداییش کدوم گوشی رو میشه وقت ورزش ازش استفاده کرد؟
تو دوچرخه سواری؟
هان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)