مي گن وقت طلاست اگه اين همه وقتي كه براي دور زدن سايت رپيد شر گذاشتين رو مي بردين مي فروختن با هاش چهل تا اكانت مي تونستين بخرين !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مي گن وقت طلاست اگه اين همه وقتي كه براي دور زدن سايت رپيد شر گذاشتين رو مي بردين مي فروختن با هاش چهل تا اكانت مي تونستين بخرين !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
emra228 عزیز اگر دقت کنید این برنامه فقط برای برداشتن محدودیت زمانی هست. یعنی شما دیگه نمیخواد بین دو تا دانلود دقایق بسیاری را صبر کنید.
و در اصل مشکل اصلی حل نمیشه: Resume !
ضمنا مدیران گرامی هم الکی تاپیکی رو پاک نمیکنند. اگر واقعا روش درستی ارائه بشه، این اتفاق به هیچ وجه نمیافته.
![]()
مشکل اصلی که Resume نیست
مشکل اصلی سرعت بالای دانلود یا همون پهنای باندی هست که رپید شر به کار برای پرمیومش میده![]()
بهترین روش هم خریدن اکانتش هست![]()
اصلا من موندم تا این همه سایت free برای آپ هست
چرا بعضی ها میرند سر وقت این سایته ****************
نرم افزار Graber برای دانلود از سایت Rapidshare(و امثالهم) درست شده است و کاملا مشکلات کسانی که با دانلود از این سایت ها مشکل دارند را حل کرده است ...!??؟؟
کار با این نرم افزار بسیار آسان هست و کافیه ابتدا به این نرم افزار لینک رپیدشیر را بدهید و در آخر لینک اصلی را دریافت و شروع به دانلود فایل مورد نظر خود کنید , ضمنا آموزش این نرم افزار رو به صورت گام به گام تصویری داخل پوشه برنامه قرار دادم (.2. MB1).
(توصیه اکید میکنم که این برنامه رو نصب کنید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdi_ok1; 03-07-2007 at 11:27.
يكي از دلايلش اينه كه سرعت هيچ سايتي به پا رپيد نمي رسه ! در ضمن رپيد ديگه جا پاي خودش رو محكم كرده امكان دان شدنش كمتر از نيم درصده !اصلا من موندم تا این همه سایت free برای آپ هست
چرا بعضی ها میرند سر وقت این سایته ****************
موفق و پيروز باشيد
جاويد
این آمار رو میتونم بپرسم از کجا اوردی؟يكي از دلايلش اينه كه سرعت هيچ سايتي به پا رپيد نمي رسه ! در ضمن رپيد ديگه جا پاي خودش رو محكم كرده امكان دان شدنش كمتر از نيم درصده !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سرعت دانلود با دایال آپ از هرجا
بالاتر از 8 نمیره(برای خودم رو میگم)
به من جواب نداد...........ميتوني يه اموزش تصويري كامل تر بزاري؟
عزیزم از اون کامل تر فکر نکنم باشه
مشکلت حالا چی هست
اونحايي كه سابميت رو ميزنم ارر ميده........فكر كنم مرورگرم رو نميشناسه ولي من همه مروگر هارو دارم!!
در قسمت مرورگر بايد كدوم رو انتخاب كنيم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)