برای این بحث به این تایپیک مراجعه شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این بحث به این تایپیک مراجعه شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این تایپیک مراجعه شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
با سلام و خسته نباشيد
كامپيوتر من بعد از چند روز بالا نمياد هفته پيش ويندوز نصب كردم تا يه هفته خوب كار مي كرد بعد از نصب يه بازي فوتبال ديگه بالا نيومد بعضي وقتها همين جور ميشه لطفا علت را برام شرح دهيد در ضمن هارد كامپيوتر ساتا مي باشد
ممنون
من هم چنين مشكلي داشتم Config سيستم قبلي با الان هم يكم عوض كردم اما مشكل همچنان باقي است، با ويندوز ايكس پي كه سيستم جون ميكنه بياد بالا با ويستا خوب اومد بالا اما وقتي درايورهاي مادر برد را نصب كردم ويستا هم مثل ايكس پي شد تقريبا 1 دقيقه بايد منتظر لود ويندوز باشم. اما آخرين چيزي كه نصب كرد EPU مادربرد بود كه بعد از اون سيستم بشدت سرعت لودش افت كرد.
بنظر من چند تا گزينه مونده كه عوض نكردم و ممكنه كه از اونها باشه كه بترتيب ميتونه 1- پاور 300 وات Real كه الان هم از اون استفاده ميكنم باشه 2- سي پي يو كه بعيد ميدونم 3- هارد ديسك كه اينهم گزينه ي هستش كه مشكوكه البته با توضيحاتي كه دادم كه ويندوز ويستا اولش خوب لود شد بعد از درايور مادربرد سرعت لودش افت كرد اين گزينه هم از ضعيف بنظر ميرسه.
Config قبلي سيستم:
Main: P5GD2-X
Cpu:3 intel 2 MB Cash HT Bus 800
Ram: 1 GIG Bus 533 Pdi
VGA: Nvidia 6200 128 MB Turbo Cash
HDD: 160+320 Maxtor 8 Mb Buffer
Power : Green 300 W Real
Config الان سيستم :
Main: P5Q3 Deluxe
Cpu:3 intel 2 MB Cash HT Bus 800
VGA: ASUS 9500 GT 1 GiG HDMI Bus :800
RAM: 4 GIG Corsair 1333
HDD: 160+320 Maxtor 8 Mb Buffer
Power : Green 300 W Real
ميخواستم بدونم كه آيا ميتونه دلايلي ديگري هم بجز مواردي كه گفتم هم باشه يا نه البته بايد بگم كه جفت ويندوز ها فقط درايورهاي سيستم روشون نصب شده و هيچ نرم افزار ديگري روشون نصب نبوده كه باعث افت سرعت لود سيستم باشه.
توي خود ويندوز هيچ مشكلي وجود نداره و ويندوزها با سرعت خوبي كار ميكنن اما اين مشكل فقط توي لود سيستم هستش ميخواستم بدونم اگر مشكل پاور باشه پس چرا توي خود ويندوز هيچ مشكلي از نظر افت سرعت هنگام كار با برنامه ها وجود نداره!!!
راستش من كه خسته شدم كسي هستش كه بدونه واقعا مشكل ميتونه از كجا باش!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)