دوستان عزیز حالا یه سوال دیگه
یکی از دوستام میگفت که بازیابی هارد با برنامه های بازیابی به هارد صدمه میزنه و باعث کند شدن سیستم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما این حرف درسته یا نه اصلا ربظی نداره؟
دوستان عزیز حالا یه سوال دیگه
یکی از دوستام میگفت که بازیابی هارد با برنامه های بازیابی به هارد صدمه میزنه و باعث کند شدن سیستم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما این حرف درسته یا نه اصلا ربظی نداره؟
بله همین طوره ولی به هارد فکر نکنم صدمه بزنه ولی سرعتو پایین میاره.
خوب اگه سرعت بیاد پایین میشه ویندوز ریخت درست کرد؟؟
یا نه سرعت هارد برای همیشه پایین میاد؟
اصلا اينطور نيست
من بارها يادم مياد كه اين كارو كردم
من یک نرم افزار رو به شما معرفی میکنم. کار با این نرم افزار بسیار ساده است. اما تا زمانی که تا حد کافی اطلاعات
در مورد این برنامه کسب نکردید توصیه میکنم که نصبش نکنید.
اطلاعاتی که باید خودتون بدست بیارید ...
1. آیا سیستم سخت افزاری که شما دارید با این برنامه سازگاری دارد؟
2. نحوه نصب و پاک کردن این برنامه به چه شکل است؟
3. اگر این برنامه در سیستم مشکلی رو ایجاد کرد و از راه معمولی پاک نشد چه باید کرد؟
4. ایمیچ هایی که این برنامه برای بازگرداندن سیستم به قبل استفاده میکنند چقدر حجم دارند؟ اگر 100 نوع عکس از
سیستم بگیره آیا حجم زیادی میخوان یا نه ؟
5. آیا نصب این برنامه در کنار آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی مشکلی پیش میاره یا نه ؟
6. چرا این برنامه در بین رقیبان خود یک سرو گردن و چونه بالاتره![]()
و غیره ...
این برنامه اسمش Rollback Rx Pro است و تمام جواب سوالات بالا رو در سایت زیر میتونید پیدا کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه میتونه حدود 60 هزار snapshot از سیستم شما بگیره در حالی که فقط 1 درصد از کل حجم هارد شما رو
میگیره. شما میتونید در عرض 3 الی 4 دقیقه ویندوزتون رو به روزی برگردونید که دلتون میخواد و ازش snapshot
گرفتید. مدت زمانی که برای برگرداندن ویندوز به روز دلخواه شما لازم داره فقط یک رستارته.
اگر خواستید از این برنامه استفاده کنید میتونید همین جا درخواست بدید تا براتون آپلود کنم.
برنامه Norton GoBack می تونه فایلهای حذف شده رو برگردونه . مزیت بزرگ این برنامه اینه که حتی اگه ویندوز هم کار نکنه اون کار می کنه . ولی چند عیب داره . فایل محافظ خیلی بزرگه . History نسبتا کوچکی داره . و اجازه نصب مجدد ویندوز و پارتیشن بندی رو تا حذف شدن کامل نمیده .
in barname ke gofte ro man mekham kheyli vajebe komakam kon emaile man [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)