مكس پين و most wanted
مافیا بهترینه ... هیچ وقت فراموش نمی کنمش
مکس پین هم خوب بود
پانیشر بد نبود
مافیا واقعا داستانش قشنگ بود
مکس پین 1 هم خوب بود
Kill-Switch هم داستان خوبی داره
یه سری رو یادم رفت بگم :
شاهزاده ایرانی ( هر سه نسخه ) مخصوصا سومیش
Most Wanted و Carbon
این که عالی بود ... تقریبا با مکس پین برابری می کرد ...Kill-Switch هم داستان خوبی داره
عجب.....Kill Switch هم شد بهترین داستان بازی.....بله بله......باید یه فکری به حال خودمون بکنیم!!!!
شما زیاد سخت نگیر!![]()
به علاوه بالایی ها Shadow Of Colossus هم اضافه کنید دیگه زیاد چیزی یادم نمیاد![]()
مافیا هم که دیگه نیازی به گفتن نداره
Prince Of Persia 2
Fatal Frame 2 : Crimson Butterfly
ببخشید مزاحم میشم اما فکر کنم هیچکدوم ازشما به داستان بازی (محتواش) توجهی ندارین چرا یه تاپیک نمیزنین که در این مورد بحث کنید.
من همین Hitman رو بازی کردم و می تونم کلی رو داستانش بحث کنم.
به هر حال فقط یه پیشنهاد بود.
باید رفت تو داستان های بازی های RPG گشت.داستان های خیلی غنی تر و بهتری دارند.Star Wars Knights of The Old Republic 1 &2 بهترین و گیرا ترین داستان هایی رو داشتن تازه خیلی کار شده بود روی داستان.ما نمی تونیم بگیم تو کل بازی های کامپیوتری آخه مثلا مکس پین یه داستان ساده انتقام گیری داره که تو 2 یه کم داستان اضافه کردن Hitman هم که داستان پیچیدهای نداره توی شماره 4 بیشتر به داستانش پرداختن.حالا اینجا هر کی هرچی دوست داره میگه...اینجا هم همه تعصبی کار می کنن جریان Kill Zone PSP بود که یارو می گفت از Gears of War Xbox 360 بهتره.....
موافقم
البته بستگی به علاقمون به داستان بازیها هم داره
مثلا بعضی ها افسانه ای میپسندن بعضی ها خفن تخیلی میپسندن بعضی ها واقعی میپسندن و ...
در کل همینطور که دوستمون اشاره کردن بازیهایه RPG به خاطره سبکشون داستانه پر فراز و نشیبی ر. دنبال میکنن و ممکنه در زمانه بازی داستان عوض بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)