WOW
این تاپیکه زیر خاکی هم بالاخره اومد بالا
والا من که دیگه چیزی یادم نمیاد در این مورد
بچه ها هم خیلی کم توشون پیدا میشه که با این بازی آشنا باشن
از walkthrough استفاده کنید
من که خودم الان درگیره titan quest هستم![]()
WOW
این تاپیکه زیر خاکی هم بالاخره اومد بالا
والا من که دیگه چیزی یادم نمیاد در این مورد
بچه ها هم خیلی کم توشون پیدا میشه که با این بازی آشنا باشن
از walkthrough استفاده کنید
من که خودم الان درگیره titan quest هستم![]()
آره بابا زير خاك بود داشت خاك ميخورد گفتم درش بيارم شايد مشكل رو حل كنه بابا چيكارش كنم مرحله بسته نميزاره برم تو مرحله مردتيكه
اونجايي كه يه پليس جلوي در رو گرفته و مرحله هم همونجاست گير كردم راهي ندارم پليس هم منو نمي زاره برم تو
دور برش هم يه دختر داره گريه ميكنه نميدونم با سگش بازي ميكنه چيكار ميكنه اگه كسي رفته ممنون ميشم كمكم كنه
هه هه هه
واقعا خیلی ناقص آدرس دادید ولی فک کنم همونجاس که با این دختره آشنا میشید و میگه این سگه گشنس داره میمیره غذا بهش بده
شما هم باید بری غذایه سگ/گربه!!! یادم نیس! بگیری بیاری بریزی تو شیکمه این سگه
بعد دختره هم به حرف میاد و باقیه ماجرا!![]()
من تو یا کوزا گیر کردم اونجایی که می ری دختر بچه رو از کافهکه همهتوش هست می آری بیرون و اون دختر بچه یک گربه رو می بیند که جوان ها دارن اذیتش می کنن بعد از مبارزهباید چی کار کنم
همون دیگه!
فک کنم همونجاس که میگه خیلی لاغره و براش غذا بگیر
شما هم به سمته جنوبه شهر بیا و مغازه ها رو بگرد
فقط 2-3 تا جا غذایه گربه دارن!
بخر و بیار بده بخوره
من که آخر نفهمیدم چی به چیه!![]()
یادش بخیر بازی خیلی توپی بود.
باهاش حال می کردم.
آخه دختر بچه تو نقشه جزو مرحله اصلي نيست مرحله روي نقشه يه پليس يا يه مرد شبيه پليس نميدونم مامور خونه سرايدار يا هرچيز ديگه جلوي در مرحله وايستاده و نميزاره برم تو فكر كنم بايد لباس عوض كنم ولي فروشگاه لباس نميبينم
با با شما ها تموم کردید فهمیدم من باید اینجا چی کار کنم غذای گربه از کجا بگیرم اسم اون غذا چی هست الووووووووووووو
اسمش رو دیگه اصلا یادم نمیاد!!!
سلام دوستان
بازم گير كردم ايندفعه ديگه خيلي خفنه دختر بچه قهر ميكنه از خونه ميره بيرون منم با يك نفر ديگه كه فكر كنم پليس باشه بايد دنبالش تو شهر بگردم نه آدرسي داره نه محل مناسبي كه برم اونجا باشه بي هدف تو شهر بايد خيابون هارو بگردم چاپتر 7 يا همون مرحله هفتم هم مي باشد بعد از قسمت خالكوبي كه پيش پير مرده رفته بودم ممنون اگه كسي كمك كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)