(تشکر)
من حتما خبرش رو میدم
(تشکر)
من حتما خبرش رو میدم
اولا خواهش
دوما متشکر از این توجهی که به تاپیک و سایردوستان دارید
منتظر جوابتون هستیم
امیدوارم که مشکل تون حل بشه
موفق باشید
هاردهاي ساتا و خصوصا 160 گيگا بايتي ها متاسفانه مشكلدارترين نوع هارد در اين باره هستند كه شما نوشته ايد
تنها راه بنظر مي رسد فعلا همان جدا كردن كابل هارد از كانكتور و اتصال مجدد به هارد باشد
دوستان
پردازندهءPentium D 3000mhz 4Mb كه شما نوشته اي و از سري900 و داراي چهار مگابايت L2 Cash است و سري 800 دو مگابايت كش دارد
Last edited by ocz; 29-06-2007 at 16:03.
سلامOCZجان:
این مشکل فقط درمورد هارد های 160هست؟چون من وسترن250دارم اما این مشکل رو نداشتم تا به حال
کما اینکه میدونیم شرکت سی گیت...ماکستوررو خریده...(درواقع بلعیده!!)
ضمنا کاملا درست گفتین شما... پردازنده های سری پنتیوم Dبیشتراز 2MBکش ندارند ..اونم L2درنتیجه ...
امکان اینکه مشکل از پردازنده باشه خیلی کم هست..مگه اینکه مین شون ساپورت نکنه...
گمون کنم این دوست خوبمون یک مقداری باید بیشتر توضیح بدن
راجع به مین شون و غیره...
اینطورنیست؟![]()
سلام دوست عزیز مشکل شما بجز هارد می تونه از پاور و مادر برد باشه که احتمال پاور بیشتره ضمنا من منظور شما از صفحه مشکلی رو نفهمیدم معمولا صفحه آبی پر نوشته میاد در هر صورت من فکر می کنم اگه از هارد مطمئن هستید دنبال پاور باشید زیرا بعد از ریست شدن که فرمودید پاور نمی تونه برق هارد رو تامین کنه برای همین هارد رو نمی شناسه برای فهمیدن این مشکل شما این بار که دستگاه ریست شد و هارد رو نشناخت 1 تا 2 دقیقه دستگاه رو خاموش کنید اما به کابلهای هارد دست نزنید سپس دستگاه رو رو شن کنید اگه هارد باز هم هارد دیتکت نشد مشکل از هارد و یا کابل اونه اما اگه کار کرد و مشکلی نداشت به احتمال زیاد از پاور و یا تهویه اونه یا علی
مرسی از همه شما دوستان دوست من اقا رسول من سیستم رو از سبز رایانه گرفتم هر چی میگم بهشون میگفتن اول از جامپر هار بعد گفتن روی raid بزار ... هر دفعه یک چیزی میگن...
راستی من سیستمم تقریبا با این روش دو هفته ای مشکل نداشت ..
باتری بایوس رو در اوردم بعد دوباره زدم ولی از 3 روز پیش اینطوری شد و این زمانی بود که داشتم defrag میکردم اما با نرم افزار های دیگه تست کردم مشکلی نداشته حتی قبلا بازم defrag کردم در ضمن صفحه مشکی که میاد و پیغام میده رو یادم نیست فقط همینشو یادم (file crupte ) البته این وسط جمله بود من کامل یادم نیست ...
من الان برق پاور رو جا به جا کردم فعلا درسته اما اگر باز خراب شد ایا من هارد رو عوض کنم یعنی چون هارد 160 این مشکل رو داره یک هارد دیگه بگیرم مثلا اگر 200 یا 250 یا 320 بگیرم این مشکل رو نداره؟!!!
متشکرم
راستی من سیستمم تقریبا با این روش دو هفته ای مشکل نداشت ..
باتری بایوس رو در اوردم بعد دوباره زدم ولی از 3 روز پیش اینطوری شد و این زمانی بود که داشتم defrag میکردم اما با نرم افزار های دیگه تست کردم مشکلی نداشته حتی قبلا بازم defrag کردم در ضمن صفحه مشکی که میاد و پیغام میده رو یادم نیست فقط همینشو یادم (file crupte ) البته این وسط جمله بود من کامل یادم نیست ...
من الان برق پاور رو جا به جا کردم فعلا درسته اما اگر باز خراب شد ایا من هارد رو عوض کنم یعنی چون هارد 160 این مشکل رو داره یک هارد دیگه بگیرم مثلا اگر 200 یا 250 یا 320 بگیرم این مشکل رو نداره؟!!!
متشکرم
عزيز با برنامه HD TUNE يك نگاهي بنداز در تب Health ببين هاردت مشكلي ندارد؟
سلام دیدم جلوی همش زده ok فقط یکیش(spin retry count ) زرد رنگ است که بازم زده ok
تست کردم همش ok فقط یکش زرد رنگه که بازم ok و نوشته(spin retry count )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)