سلام Feiz جان
1.اگه دقت كرده بودي بالاي لينكي كه تو پست اول بود نوشته بودم ( لينك تصحيح شد)
2. من قصد توهين ندارم ولي اگه كمي زبان انگليسيت خوب بود Pharos كلمه ي خارجي هستش كه معني آن فانوس ميشه
3. پس اسم برنامه هم فانوس هست.![]()
سلام Feiz جان
1.اگه دقت كرده بودي بالاي لينكي كه تو پست اول بود نوشته بودم ( لينك تصحيح شد)
2. من قصد توهين ندارم ولي اگه كمي زبان انگليسيت خوب بود Pharos كلمه ي خارجي هستش كه معني آن فانوس ميشه
3. پس اسم برنامه هم فانوس هست.![]()
Last edited by r3xaa; 01-07-2007 at 20:34.
با سلام دوباره.
درمورد جواب اول: بله، من معذرت میخام.
درمورد جوابهای دوم و سوم هم حرف شما هم درست هست، ولی آیا مثلا ما تاپیک داریم که "دانلود کارگاه عکس مجموعه خالق 3"؟ اما به جاش مینویسیم "دانلود فتوشاپ CS 3". یا مثلا نمینویسیم "محل کار 2007" و به جاش این رو درج میکنیم: "آفیس 2007". یک مثال واضح دیگر هم اینه که به جای "ویندوز 2000"، تایپ نمیکنیم "پنجرههای 2000". اصلا یه موضوع دیگه: آیا شما شنیدهای بگویند "ابراهیم لینکلن"؟ یا مثلا "داوود بکام"؟ اما همه میگن "آبراهام لینکلن" یا "دیوید بکام".
ببخشید که سرتون رو درد آوردم، امیدوارم که ناراحت نشده باشید.
بهرحال از اینکه این برنامه رو معرفی کردید سپاسگزارم.
تا عصر هم لینک مستقیم از یه سایت دیگه رو میدم. (کار از محکم کاری عیب نمیکنه!)
![]()
![]()
کرک سالمه و 100% کار میکنه
سلام .
خیلی ممنون از دیکشنری که گذاشتین . من دانلودش کردم و کار میکنه .
ممنون .
---------------------------------------------------------------------آقا فیض همیشه خنده رو باشین چقدر این مطلبتون طنز بود. . . واقعا هااااا بعضی از آدما میان برای کامپیوتر میگن رایانه ولی عزیز جون آخه رایانه یعنی چی ؟؟ ولی کامپیوتر (Computer) یعنی محاسبه گر اینها چیزی جز بازی با کلمات نیست چطور انگلیسی ها برای کباب ما نمیگویند همبرگر دارز یا هر چیز دیگه ای حقوق مربوط به همه چی رو رعایت باید کرد. تو دنیا تنها زبانی که به Yoghurt ماست میگه فارسیه.؟؟؟؟!!!!![]()
شما درست میگید.
اما اینجا بحث درمورد نامهاست. نامها رو معمولا مثل اصلش استفاده میکنند. همهی دنیا «منچستر یونایتد» رو با همین نام میخوانند. محصولات کارخونه «زمزم» تو همه دنیا با همین نام (Zemzem) فروخته میشن. درمورد نامها، بحثی به اسم «زبان» وجود نداره.
![]()
با سلام
ممنون از r3xaa بخاطر معرفي اين برنامه خوب .
لطفا اگه سي دي شماره 2 برنامه رو هم گير آوردي بزار چون ظاهرا براي نمايش عكسها و فيلمهاي برنامه نياز به
سي دي شماره 2 هست .
ببخشيد اگه امكان داره لينك ديكشنري رو قسمت قسمت كنين تا بتونيم استفاده كنيم حجم خيلي زيادي داره
ممنون
-------------------------------------------------
اين قاعده كه نامهارو معمولا از اصلش استفاده ميكنن ظاهرا تو ايران خيلي ها باهاش مخالفن چون براي هرچي ميگردن دنبال معادلشما درست میگید.
اما اینجا بحث درمورد نامهاست. نامها رو معمولا مثل اصلش استفاده میکنند. همهی دنیا «منچستر یونایتد» رو با همین نام میخوانند. محصولات کارخونه «زمزم» تو همه دنیا با همین نام (Zemzem) فروخته میشن. درمورد نامها، بحثی به اسم «زبان» وجود نداره.
![]()
Last edited by minizoro; 11-07-2007 at 15:05.
سلام
دوست عزیز لینک خوبی بود
استفاده کردم
ممنون
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)