سلام navid ice ! مطمئنی؟؟؟ یعنی این گوشی بد بخت چشه؟؟؟
سلام navid ice ! مطمئنی؟؟؟ یعنی این گوشی بد بخت چشه؟؟؟
البته اول این ارور رو میده بعد که باتری رو درمیارم دوباره جا میزنم بعد اون اطلاعات رو میده که تو پست اول گفتم
![]()
اگه گوشیت Cid36 اصلا به Xs++ نیازی نداری.فقط از Sefp مربوط به Cid36 استفاده کن(فکر کنم 10041)باشه.گوشی توسط فار براحتی پشتیبانی میشه.سرعت فار اصلا با نرم افزارهای دیگه قابل مقایسه نیست و مثل کپی کردن فایلها در ویندوز هستش.در مورد تقلبی بودنش هم من گوشی یکی از آشناهام که K750 Cid36 بود رو به W800 تبدیل کردم و یک قاب W800 هم روش انداختم.رفیقم هم یک کارتن W800 گیر اورد با یک هولوگرام تقلبی که براش درست کردن به اسم W800 به یکی دیگه قالب کرد.
بعدش اونو امتحان نکردید ببینید تو xs چی میزنه؟البته xs فقط برای فهمیدن cid بود منم فار رو کاملا تایید میکنم.حالا من مشکلم این بود که navid ice heart گفت گوشیش W800 شناخته میشه(با این که تبدیلیه) اما مال من رو کا750 میشناسه و برام عجیبه که چه جوری سریالش اصلیه؟ آیا این سریال که با پشت باتری هم میخونه با آپدیت یا هک با فار یا فلش میپره؟؟
گفتم که رفیقم گوشی رو رد کردولی اگه یه مورد دیگه پیدا کردم تست میکنم جوابتو میدم.در ضمن یادت باشه به هیچ هولوگرامی اطمینان نداشته باش.میخوای برات هولوگرام برای انواع گوشیها درست کنم.
ایول! شما با این استعداد چرا نمیای اصفهون کار کونی؟؟![]()
گوشيه منم k750 هست كه به w800 تبديل شده و تو ++xs و هربرنامه ديگه اي مشخصات w800 رو نشون ميده.اگه قابشو عوض كنم امكان نداره كسي متوجه بشه كه k750 هستش.
البته يكي از دوستان من هم يه k750 رجيستر اصلي داشت كه وقتي به xs وصل ميكردي مينوشت w800!
فكر كنم اين برنامه چند تا باگ كوچولو داشته باشه.![]()
با داوينچي انتحان كن ببين چي نشون ميده؟
موفق باشيد![]()
همینجا تو کرج بهتره چرا اصفهان؟
ولی یک وقت فکر نکنی من تو کار جعل و اینجور چیزام. لقمه حروم از گلوی ما پایین نمیره.ولی بالاخره چند تا از دوستان تو این کارا هستند.
آره حتاما یه باگ این شکلیداره!!
در ضمن 17 بار داوینچی رو از سایت خودش و لینک های زیپ شده تو سایت گرفتم آرشیو ها خراب بود فایل خود سایت هم 200-300 کیلو بایت دانلود میکنه میگه complete!
راستی از همه زحماتی که تو سایت میکشید ممنون..فکر کنم الان خیلی ها دارن دعاتون میکنن!(البته نه فقط شما کلیه بچه های فعال سایت...)
Last edited by nkhdiscovery; 05-07-2007 at 14:45.
نه بابا كجاش دعا ميكنن
اگه به نتيجه رسيدن كه هيچ بعضي ها حتي يه تشكر هم نميكنن چه برسه به دعا![]()
وقتي هم به مشكل بر ميخورن اول ميان يه تاپيك ميزنن و ميگن هك كردنو اينجور چيزا فايده نداره و مارو مقصر ميدونن ...![]()
ديگه ميخام بيخيال p30world بشم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)