تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: نمیفهمم! این w800 قبلا k750 بوده بهم انداختند پس چرا سریال اصلیه؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

سلام navid ice ! مطمئنی؟؟؟ یعنی این گوشی بد بخت چشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته اول این ارور رو میده بعد که باتری رو درمیارم دوباره جا میزنم بعد اون اطلاعات رو میده که تو پست اول گفتم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه گوشیت Cid36 اصلا به Xs++ نیازی نداری.فقط از Sefp مربوط به Cid36 استفاده کن(فکر کنم 10041)باشه.گوشی توسط فار براحتی پشتیبانی میشه.سرعت فار اصلا با نرم افزارهای دیگه قابل مقایسه نیست و مثل کپی کردن فایلها در ویندوز هستش.در مورد تقلبی بودنش هم من گوشی یکی از آشناهام که K750 Cid36 بود رو به W800 تبدیل کردم و یک قاب W800 هم روش انداختم.رفیقم هم یک کارتن W800 گیر اورد با یک هولوگرام تقلبی که براش درست کردن به اسم W800 به یکی دیگه قالب کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه گوشیت Cid36 اصلا به Xs++ نیازی نداری.فقط از Sefp مربوط به Cid36 استفاده کن(فکر کنم 10041)باشه.گوشی توسط فار براحتی پشتیبانی میشه.سرعت فار اصلا با نرم افزارهای دیگه قابل مقایسه نیست و مثل کپی کردن فایلها در ویندوز هستش.در مورد تقلبی بودنش هم من گوشی یکی از آشناهام که K750 Cid36 بود رو به W800 تبدیل کردم و یک قاب W800 هم روش انداختم.رفیقم هم یک کارتن W800 گیر اورد با یک هولوگرام تقلبی که براش درست کردن به اسم W800 به یکی دیگه قالب کرد.
    بعدش اونو امتحان نکردید ببینید تو xs چی میزنه؟البته xs فقط برای فهمیدن cid بود منم فار رو کاملا تایید میکنم.حالا من مشکلم این بود که navid ice heart گفت گوشیش W800 شناخته میشه(با این که تبدیلیه) اما مال من رو کا750 میشناسه و برام عجیبه که چه جوری سریالش اصلیه؟ آیا این سریال که با پشت باتری هم میخونه با آپدیت یا هک با فار یا فلش میپره؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

گفتم که رفیقم گوشی رو رد کردولی اگه یه مورد دیگه پیدا کردم تست میکنم جوابتو میدم.در ضمن یادت باشه به هیچ هولوگرامی اطمینان نداشته باش.میخوای برات هولوگرام برای انواع گوشیها درست کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

گفتم که رفیقم گوشی رو رد کردولی اگه یه مورد دیگه پیدا کردم تست میکنم جوابتو میدم.در ضمن یادت باشه به هیچ هولوگرامی اطمینان نداشته باش.میخوای برات هولوگرام برای انواع گوشیها درست کنم.
    ایول! شما با این استعداد چرا نمیای اصفهون کار کونی؟؟

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بعدش اونو امتحان نکردید ببینید تو xs چی میزنه؟البته xs فقط برای فهمیدن cid بود منم فار رو کاملا تایید میکنم.حالا من مشکلم این بود که navid ice heart گفت گوشیش W800 شناخته میشه(با این که تبدیلیه) اما مال من رو کا750 میشناسه و برام عجیبه که چه جوری سریالش اصلیه؟ آیا این سریال که با پشت باتری هم میخونه با آپدیت یا هک با فار یا فلش میپره؟؟
    گوشيه منم k750 هست كه به w800 تبديل شده و تو ++xs و هربرنامه ديگه اي مشخصات w800 رو نشون ميده.اگه قابشو عوض كنم امكان نداره كسي متوجه بشه كه k750 هستش.
    البته يكي از دوستان من هم يه k750 رجيستر اصلي داشت كه وقتي به xs وصل ميكردي مينوشت w800!
    فكر كنم اين برنامه چند تا باگ كوچولو داشته باشه.
    با داوينچي انتحان كن ببين چي نشون ميده؟
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ایول! شما با این استعداد چرا نمیای اصفهون کار کونی؟؟
    همینجا تو کرج بهتره چرا اصفهان؟
    ولی یک وقت فکر نکنی من تو کار جعل و اینجور چیزام. لقمه حروم از گلوی ما پایین نمیره.ولی بالاخره چند تا از دوستان تو این کارا هستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

گوشيه منم k750 هست كه به w800 تبديل شده و تو ++xs و هربرنامه ديگه اي مشخصات w800 رو نشون ميده.اگه قابشو عوض كنم امكان نداره كسي متوجه بشه كه k750 هستش.
    البته يكي از دوستان من هم يه k750 رجيستر اصلي داشت كه وقتي به xs وصل ميكردي مينوشت w800!
    فكر كنم اين برنامه چند تا باگ كوچولو داشته باشه.
    با داوينچي انتحان كن ببين چي نشون ميده؟
    موفق باشيد
    آره حتاما یه باگ این شکلی داره!!

در ضمن 17 بار داوینچی رو از سایت خودش و لینک های زیپ شده تو سایت گرفتم آرشیو ها خراب بود فایل خود سایت هم 200-300 کیلو بایت دانلود میکنه میگه complete!

راستی از همه زحماتی که تو سایت میکشید ممنون..فکر کنم الان خیلی ها دارن دعاتون میکنن!(البته نه فقط شما کلیه بچه های فعال سایت...)
    Last edited by nkhdiscovery; 05-07-2007 at 14:45.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آره حتاما یه باگ این شکلی داره!!

در ضمن 17 بار داوینچی رو از سایت خودش و لینک های زیپ شده تو سایت گرفتم آرشیو ها خراب بود فایل خود سایت هم 200-300 کیلو بایت دانلود میکنه میگه complete!

راستی از همه زحماتی که تو سایت میکشید ممنون..فکر کنم الان خیلی ها دارن دعاتون میکنن!(البته نه فقط شما کلیه بچه های فعال سایت...)
    نه بابا كجاش دعا ميكنن
    اگه به نتيجه رسيدن كه هيچ بعضي ها حتي يه تشكر هم نميكنن چه برسه به دعا
    وقتي هم به مشكل بر ميخورن اول ميان يه تاپيك ميزنن و ميگن هك كردنو اينجور چيزا فايده نداره و مارو مقصر ميدونن ...
    ديگه ميخام بيخيال p30world بشم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •