من خرزهره کاشتم چومن پشه ها رو دور میکنه.
من خرزهره کاشتم چومن پشه ها رو دور میکنه.
دوست عزیز اگه براتون مقدوره لطفا عکسهایی از لاله عباسی هاتون اینجا بگذارید.ممنون.
خرزهره دورنمای قشنگی داره.و البته یک حشره کش گیاهی هم میتونه باشه..اما من شنیدم که این گیاه میتونه حساسیت زا باشه در اطرافیانتون کسی به علت وجود این گیاه دچار حساسیت نشده؟
سلام
توجه شما دوست عزیز رو جلب میکنم که آنچه منظور شماست فکر نمیکنم آلژی باشه.
خر زهره ترکیباتی از سیانید ها تولید و منتشر میکنه که در طول شب که هوا راکد تر از روز هست تراکمش در اطراف درختچه بیشتر میشه و ممکنه که خطرناک باشه.
موفق باشید.
Last edited by amin_rogh; 01-07-2007 at 14:54.
بنفشه آفریقایی ، گل ناز ، گل رز....و بامبو
سلام ممنون از راهنمایی شما.این حرفتون باعث شد شنیده هام درمورد خرزهره از حالت تعلیق خارج بشه.
اینم آفتابگردون من:
دوساله که بذرهای آفتابگردان زینتی را میکارم و خیلی خوب رشد میکنند .طبقشون از اندازه های زینتی بزرگتر میشه و میوه هاشون در مقایسه با نوع معمولی کوچکتر هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم لطفا عكسهاي بزرك رو به صورت لينك قرار بديد.
ويرايش شد
Last edited by AaVaA; 03-07-2007 at 12:51.
نه فکر نکنم کسی این مشکل رو پیدا کرده باشه. در هر صورت کمتر توی حیاط هست کسی.خرزهره دورنمای قشنگی داره.و البته یک حشره کش گیاهی هم میتونه باشه..اما من شنیدم که این گیاه میتونه حساسیت زا باشه در اطرافیانتون کسی به علت وجود این گیاه دچار حساسیت نشده؟
خرزهره خیلی گیاه خوبیه اما نمیدونم چرا قلمه بزنیش دیر در میاد.
این گل هم فکر میکنم تیره ای از گل ناز باشه.اسم بذرش که ناز بود اما با گل ناز صورتی که برگهای گوشتی داره از نظر ظاهری متفاوته..نزدیک غروب بسته میشه و روز ها تقریبا باز هستند.
پست ويرايش شد
خودم هم ویرایش کرد عکس کوچیک گذاشتم!
Last edited by AaVaA; 03-07-2007 at 12:52.
همین که قلمه موفق هست خودش خوبه.دیر و زودش زیاد مشکل ا یجاد نمیکنه.
در مورد قلمه فقط میتونم بگم که ابتدا باید ، حرارت و رطوبت کافی در نظر گرفته شود سپس قلمه را در خاکی که از مخلوطی به نسبتهای مساوی ، خاک باغچه ، پیت و ماسه نرم ( بدون کود) تشکیل شده قرار داد . از آنجا که قلمه یا قطعه کاشته شده فاقد ریشه است جذب آب در آن بخوبی صورت نگرفته در نتیجه باید دقت شود تا بیش از حد عمل تبخیر در آن صورت نگیرد .
موقع مناسب برای قلمه زدن ، اواخر زمستان یا اوایل بهار است .
زیرا در این زمان فصل رشد گیاه آغاز گشته تمام سال را برای استقرار و استحکام خود وقت دارد .این قاعده عمومیت نداشته پاره ای از گیاهان را تقریبا در هر فصلی میتوان تکثیر کرد .
روی گلدان حاوی قلمه چوبی را نباید پوشاند تا هوای آزاد بیشتری که مورد نیاز است به خاک برسد در حالیکه پوشاندن قلمه های نیمه چوبی و علفی آبدار توصیه میشود.استفاده از هورمون ریشه بیشتر برای این گونه قلمه ها بکار می رود .
برگرفته از کتاب : گلها و گیاهان زینتی
نوشته : مهندس منوچهر کارگر
موفق باشید
امین رخ
ما تو خونه اینارو داریم :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)