خب بستگی به خودت داره 8500gt الان با برد xfx حدودآ 125 تومانه و 8600gt حدودآ 170 تومان .حالا اگه بخوام 8500gt یا8600gt بگیرم چه بردی بهتره؟ giga یا XFX
من هم نظرم xfx هست .
خب بستگی به خودت داره 8500gt الان با برد xfx حدودآ 125 تومانه و 8600gt حدودآ 170 تومان .حالا اگه بخوام 8500gt یا8600gt بگیرم چه بردی بهتره؟ giga یا XFX
من هم نظرم xfx هست .
RAM 1 GB- CORSAIR-BUS 800 چطوره؟ قیمتشو کسی میدونه؟ با این قصعاتی که نوشتم match هست؟
CORSAIR- Dual Channel 1GB - 800-(2x512MB) الان حدودآ 122 تومانه .RAM 1 GB- CORSAIR-BUS 800 چطوره؟ قیمتشو کسی میدونه؟ با این قصعاتی که نوشتم match هست؟
ولی اگه یه دونه 1gb بخوای که اصلآ توصیه نمی کنم واست درمیاد حدودآ 110 تا 115 تومان .
برند CORSAIR رم هاش حرف نداره جزء تولید کنندگان درجه یک دنیاست .
دوست عزیز 2 تا رم 512 رو Dual کنی بهتره کارایشش تا 1 دونه 1 گیگ
فعلا یه دونه 1 گیگ می بندم بعد یکی دو ماه دیگه یه 1 گیگ دیگه می بندم کنارش
2 تا 1 گیگ dual کنم که بهتره.بهتر نیست؟
رم های پیشنهادی تون رو هم به ترتیب کیفیت و کارایی لطفا بنویسین
ممنون
یکی تو همین p30 world گفته کارایی patriot و gskill از corsair بیشتره
یکی میگه corsair عالیه .یکی دیگه میگه ocz gold
من واقعا موندم رم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربورد هم یکی میگه asus اون یکی میگه giga
چی کار کنم؟می خوام با e 6420 هم سازگاری خوبی داشته باشن رم و مادر برد
تو روخدا یکی کمک کنه و کامل منو روشن کنه
ممنون می شم اگه یکی یه جواب واضح بده
بنظر من اينكارو نكن چون معلوم نيست اون موقع يكي دقيقا مثل همين گير بياري... يكم به خودت فشار بيار و همين الان دو گيگ بگير ارزون هم كه شده بود اخيرا.فعلا یه دونه 1 گیگ می بندم بعد یکی دو ماه دیگه یه 1 گیگ دیگه می بندم کنارش
به حرف كه نيست عزيز من اينهمه سايت نقد و بررسي سخت افزار هست. يه بررسي كن متوجه ميشي كدوم بهتره. (هرچند رمهاي بازار ايران معلوم نيست كه جاهاي ديگه دنيا هم پيدا بشه...) اگه دنبال يه اسم مي گردي من بهت ميگم corsair از بقيه بهتره.یکی تو همین p30 world گفته کارایی patriot و gskill از corsair بیشتره
اگه اصلا دنبال اوركلاك نيستي اينتل بردهاي خوبي داره وگرنه بازم اگه دنبال اسم هستي ايسوس (من اينكارو كردم و پشيمون شدم) ولي يه بردي بهت معرفي ميكنم كه چيپ 965 هست و بعضا بالاترين امتيازها رو هم مياره و اون ECS PX1 Extreme هست. درسته Elite Group اسم چندان بزرگي نيست ولي اين برد ظاهرا خيلي خوب دراومده:مادربورد هم یکی میگه asus اون یکی میگه giga
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه تو اين دومي از Commando و Striker امتياز بالاتري گرفته. من مسئوليتشو قبول نمي كنم ولي خودم باشم اينو مي گيرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي اگه دنبال اوركلاك هستي بهترين انتخاب بنظر من ASUS P5B-E هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mezzo; 29-06-2007 at 04:06.
این نظر منه
1 - CORSAIR
2 - OCZ
3 - Mushkin
4 - TWINMOs
5 - CRUCIAL
6- Patriot
7 - APACER
8 - KINGSTON
9- KINGMAX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)