یه CRT سامسونگ هم معرفی کنید برای من plz .
یه CRT سامسونگ هم معرفی کنید برای من plz .
مدل مجيك گرين 1795 اشتباه نكرده باشم اين اخرين Crt است
دقیقا من هم همین کارو کردم . یه کارت تی وی خریدم 30 تومن با یه ال سی دی سامسونگ 17 اینج بی 1750 با کنتراست 700 و زمان پاسخ گویی 8 میلی ثانیه رنگ نقره ای کره ای اصل حدود 270 تومن![]()
![]()
![]()
ظاهرا مانيتورهايي كه TV هم هستند (مثل M1710A يا M1917A) ورودي DVI ندارند. مي دونيد كه ورودي DVI سيگنال ديجيتال هست و ميدان هاي مغناطيسي و ... رو كيفيت سيگنال و تصوير اثر نميذاره.
بعضي مدل هاي سامسونگ هم كه اصلا تو سايت خودش وجود خارجي ندارند و فقط در وطن پيدا ميشن. (مثل همين 1795 crt و يا انواع و اقسام LCD مثل B1750 معروف و ...) اونهايي هم كه تو سايت هست مونتاژ مالزي هستند مثل 940BW كه با قيمت 295 و Wide هست.
من خودم مي خوام برم تو كار L1960TR بعد نتيجه رو گزارش مي كنم... ظاهرا كره اي هم هست 2ms , 3000:1 , DVI و ... ببينيم چي ميشه.
من هم بین سامسونگ 1750 و ال جی L1760TR مونده بودم !
ولی به قول mezzo سامسونگ 1750 که اصلا تو سایت سامسونگ آدم حساب نشده ( فقط گذاشتنش تو قسمت فارسی سایت ) . پس میمونه ال جی L1760TR ! البته تفاوت قیمت L1760TR و L1960TR زیاد نیست , ولی فکر کنم 19 اینچ چشم رو خسته میکنه ! نظرتون چیه ؟ 19 بگیرم یا 17 ؟
راه دیگه ای هم بود که بگی سامسونگ خوب نیست .
سامسونگ دغله.( این هم راه دیگه برای خوب نبودن سامسوووونگت !!!)
با LG 1760TR واقعا موافقم ! چون هم جدیده و هم کنتراست بالایی داره و هم طراحیش حرف نداره و هم و ...
خیلی دوست دارم ببینم برای چی دغله . هر بدی کرده به تو مطمئن باش ماله سامسونگ نیست برای سامسونگی که ایران واسه مردم درست کرده نه سامسونگ کره
عزیز برو همون Lg 1760tr رو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)