بیلچه جان
کاملاً درست میگید من برنامه ی winrare دارم و کامپبوتر با اون برنامه بازش می کنه حالا من باید چه کار کنم
راستی دوستان این چیزاکه گذاشتین چه ربطی به این تاپیک داره![]()
![]()
![]()
خواهشاً هرکی فارسی داره برام بذاره ممنون میشم
بیلچه جان
کاملاً درست میگید من برنامه ی winrare دارم و کامپبوتر با اون برنامه بازش می کنه حالا من باید چه کار کنم
راستی دوستان این چیزاکه گذاشتین چه ربطی به این تاپیک داره![]()
![]()
![]()
خواهشاً هرکی فارسی داره برام بذاره ممنون میشم
آخه مومن چرا پست های منو نمی خونی ؟
گفتم که :
1. اسم برنامه رو بگو ؟ ( یا اسم فایل )
2.اگه فایله با winrar باز میشه دو احتمال داره
الف : اگه توش پر از فایلو و پوشه با پسوند های عجق وجق هست . فایل jar هست و شما مستقیما باید روی گوشیتون منتقلش کنید .
ب:اگه داخلش فایلهای محدودی بود باید بگردین دنبال یه فایل با پسوند jar یا sis یا sisx اونو extract کنید و منتقل کنید توی گوشیتون.
ج: اگه مرحله الف جواب نداد و در مرحله ی ب هم فایل با اون پسوند ها نیافتین احتمالا باید به فایل با پسوند zip یا rar داخلش پیدا کنید و فایلتونو اونجا پیدا کنین.
اگه مطالب بالا به دردتون نخرد حد اقل بنویسیو داخل فایل چی می بینید.
ممنون.
عزیز من
من که همه ی حرفای شمات را خونده بودم و چون هیچ فایلی با اون مشخصات نبود این حرفا را گفتم من هر کدومشون را که باز می کنم یه عالمه عکس میاد با یه فایل xml فقط همین
بازم ممنون
من به این سایت سر زدم شما هم اگه دوست داشتین میتونین نیازتونو با استفاده از این سایت رفع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حتما فایلتون jar بوده و شما بعد از دانلود extractش کردین .
می تونید دوکار کنید :
1.دوباره فایلو دانلود کنین و مستقیم بفرستیدش توی گوشی
2.همون فایلها و عکسها را بازسازی کنید . یه خورده دردشر داره . باید همشون را انتخاب کنید و کیلیک راست کنید در قسمت send to 'گزینه ی compressed (zip) folder را بزنید تا همشون برند توی یه فایل zip . حالا پسوند فایلو به jar تغییر بدید و بریزیدش روی گوشی.
موفق باشین.
حالا این برنامه و بازی ها ماله چهنوع گوشی هایی هست ؟
من به این سایت سر زدم شما هم اگه دوست داشتین میتونین نیازتونو با استفاده از این سایت رفع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل برنامه ها و بازی های اون آدرس از شمار انگشتان دست هم زیاد تر نمی شه :
شما یه نگاه اینجاها هم بکن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by بیلچه; 01-07-2007 at 16:59.
درخواست برنامه و بازی برای p990 !!!
شما عنوان تایپک رودوباره یه نگاهی بندازید دوست عزیز...
برنامه ای هست که مصرف باتری گوشی رو کم کنه ؟ من در حالت عادی هر روز میزنم به شارژ.
نه نیست .
شما میتونید مثلا کیفیت صفحه نمایشتون رو کم کنید تا باطری کمتر شارژ خالی کنه .
من هر دو روز یک بار شارژ میکنمش البته خیلی هم ازش کار نمی کشم .
برنامه فارسی ساز برای گوشی p990 میخواهم . با تشکر.
برنامه منشی و همچنین ضبط صدای ورودی و خروجی هنگام مکالمه نیز میخواهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)