من هنوز بک آپ نگرفتم ، اما میشه از phpmyadmin یه بک آپ ازش گرفت و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
من هنوز بک آپ نگرفتم ، اما میشه از phpmyadmin یه بک آپ ازش گرفت و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
سلام من هم دقیقا برای همین بک اپ بیخود mybb اصلاعات فرومم پرید
و بعدش از phpbb استفاده کردم
همونطور که که دستمون گفتن شما از فارسی ساز مجید انلاین برای نسخه های 2 به بالا استفاد کن مشکل ی حل میشه
برای امکاناتی هم که میگی توی نسخه 3 فروم phpbb خیلی از امکانات شبیه وی بی شده
البته نسخه rc1 در حال حاضر منتشر شده و بعد از منتشر شده rc2 نسخه final میاد که میتونی استفاده کنی
سایت رسمی phpbb هم اعلام کرده که سایتهایی که میخان امنیت بیشتری داشته باشن تا موقع منتشر شدن نسخه فاینال صبر کنند
بعد از انتشار هم مطمئن باش فارسی سازهای زیادی برای این سیستم میاد چون خیلیا از همین الان دست بکار شدن برای فارسی سازی نسخه و قالب ها
برای phpbb نسخه سه از همین الان مدهای سئو هم منتشر شدن که میتونی استفاده کنی و برای بالا بردن پیج رنک خیلی مفیده
حتی وجود قالبی که تماما با css نوشت شده خودش باعث میشه برای موتوذهای جستجو بهینه باشین
که این خاصیت حتی توی وی بی هم نیست
من بهت My BB را پیشنهاد می کنم خیلی توپه . قالب های باحالی هم داره...
آقا Phpbb يه خورده خز شده و پيچيده است و Mybb رو هم مثل Smf مي دونم البته اگه مي خواي ظاهر سايت مثل VB بشه همشون قالب همديگرو دارن ولي اگه يه فروم امن و سريع و آسان مي خواي برو صبا كه كاملا فارسي هستش و تو ايران ساخته شده رو دانلود كن . من خودم از اين سيستم استفاده مي كنم البته هنوز اين ورژنش بتا هست ولي اواسط تير ماه ورژن اصلي اش با يه عامله امكانات و قالب تو راهه .
مي خواي برو به سايت پارس يه سري بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت دیگه نسخه جدید mybb میاد ,میگن عالیه ,شباهت بسیار زیادی به vBulletin داره و تمام مشکلات نسخه
قبلیش حل شده ,فقط باید صبر کنی تا فارسیش کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)