سلام.یه سوال در مورد کادر رندر دارم. کادر رندر همونی که تو view میبینم نیست دقیقا. یعنی تو زاویه دوربین تصویری که می بینم با تصویری که تو کادر رندره یه مقدار فرق داره. یه کمی از بالا و پایینش اضافه داره. چطوری کادر رندر همونی که میبینم میشه؟
سلام.یه سوال در مورد کادر رندر دارم. کادر رندر همونی که تو view میبینم نیست دقیقا. یعنی تو زاویه دوربین تصویری که می بینم با تصویری که تو کادر رندره یه مقدار فرق داره. یه کمی از بالا و پایینش اضافه داره. چطوری کادر رندر همونی که میبینم میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از ایجاد تاپیک
حقیقتش کار کردن با این پلاگین سوای نیاز به سیستم خیلی بالا (محصوصا برای استفاده از رندرینگهای با رزولوشن بالا) جوری طراحی و ساخته شده که به سختی میشه برای Map ها یا متریالهاش طراحی دوباره یا جدیدی انجام داد...اما وقتی همه چیز در تنظیمات این پلاگین قدرتمند (نور وی ری/متریال وی ری/دوربین وی ری) درست انجام شده باشه رندر بسیار خوبی میده که عالی هستن... ممنون از شما دوست عزیز که به این مبحث پرداختید
Last edited by Arash-Farvardin; 01-05-2015 at 14:06.
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم
من با 1000 تا سوال اومدم
در مورد متریال vray2sidedmtl چرا وقتی این متریالو می سازم و به آبجکتی مثل پرده میدم
تو رندر نهایی شبیه پلاستیک یا نایلکس در میاد؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)