سلام .
خوب به سلامتی همونطور که انتظار میرفت برخی از کاربران بی ظرفیتی خودشون رو ثابت کردن !
نمیدونم چرا برخی از کاربران فکر میکنم اعضای فعال ، همکاران مدیر و همینطور مدیران بخشهای مختلف وظیفه دارن در قبال درخواست اونا !
اینجا بنده اکانتی رو که از دوستم گرفته بودم و خودم هم از اون استفاده میکردم رو در اختیار دوستان این سایت قرار دادم که همه بتونن استفاده کنن ولی متاسفانه بعد از یک وقفه 7 روزه که برگشتم میبینم اصلا به سایت pdfchm لاگین نمیشم !
که مشخص شد ظاهرا عزیز بی جنبه ای پسورد عوض کردن .
مهم نیست ... !
منتها اگه دقت کرده باشین الان دیگه سایت pdfchm هیچ ثبت نامی نمیکنه !
یعنی قسمت register سایت تعطیل !
به هر حال ... من دنبال اکانت میگردم ... پیدا بشه که در اختیار دوستان قرار میردم . همونطور که خودم استفاده میکنم بقیه عزیزان هم استفاده کنن .
من ایندفعه هم هر جوری بشه یک اکانت پیدا میکنم برای دوستان و خودم ولی ایندفعه اگه دیگه پسورد عوض بشه کارش فقط یک خداحافظی از این سایت هست ... نه دیگه کاربر فعال هستم نه چیز دیگه ، اکانتی هم پیدا کنم خودم استفاده میکنم .
پس اگه بنده با کلی دردسر از سایتی که register رو بسته اکانت پیدا میکنم در اختیار دوستان میذارم فقط به عنوان قصد پیشرفت هموطنان خودم رو دارم .
ولی متاسفانه عده ای از کاربران نمیدونم چی توی وجودشون هست که دوست دارن من و دیگران رو اذیت کنن .
به هر حال ، همیشه داخل یک پلاستیک میوه ... تعدادی میوه خراب هم پیدا میشن ...