تا اونجایی که من میدونم این مشلات از رم میتونه باشه ولی اگه پیغام رو اینجا بزاری بهرت میشه راهنمایی کرد
تا اونجایی که من میدونم این مشلات از رم میتونه باشه ولی اگه پیغام رو اینجا بزاری بهرت میشه راهنمایی کرد
تایید میشه
در مورد سوال اول هم
بله درست کار می کنه ولی به شرط اینکه تمام درایور های سیستمش رو ,رو خود کامپیوتر خودش نصب کنی
دوست عزیز من هم در مورد مشکل دوست شما فکر می کنم از رم باشه البته باید بیشتر توضیح بدید و اما در مورد مشکل اول که بیان کردید دوست عزیز اگه چیپ اصلی مادر برد شما با مادر برد دوست شما یکی باشه حتی از یک شرکت اما با ورژنهای مختلف هم مشکلی نیست و شما می تونید این کار رو انجام بدید (البته این بحث هم وجود داره که دلیلی نداره همون مشکلی که نمی زاره ویندوز نصب بشه اجازه بده که ویندوز بدون مشکل بالا بیاد و کار کنه من فکر می کنم دنبال رفع عیب دستگاه اول باشید بهتره از کدوم شهر هستید شاید بتونم آدم متخصص برای مشکل شما معرفی کنم تا حضوری مشکل رو پیگیری کنید یا علی
اینم یه عکس از اروره وسط نصب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمم عوض کردم.
ولی هیچ تغییری نکرد...
در ضمن یه مشکل دیگه اینه که بعد از گذشت از مرحله اول نصب(copying files) به مرحله بعد نمیره و می نویسه:
error loading operating system
دوست عزيز اگه اشتباه نكنم سيستم دوست شما كرش كرده شما بهتره كه بايوس مادربرد سيستم رو آپديت كنيد و بعد تمام قطعات مثل رم ، گرافيك ، كارتهاي pci رو يكبار جدا كرده و دوباره جابزنيد بعد اگه امكانش براتون هست هارد دوستتون رو هم يه low level format كنيد و دوباره پارتيشن بندي كنيد و با يك cd ويندوز درست و حسابي نه از اين 500 توماني ها يه ويندوز درست بگيريد و نصب كنيد سيستم خالمم مشكل دوست شمارو داشت با تمام اينكارا سيستمش از روزه اولشم بهتر شد اگه مشكلي بود پيغام خصوصي بده نوكرتم هستم
عکس رو دیدم و مشکل از رم ه اگه از اون مطمئن هستی کابل حارد رو هم عوض کنید
دوستان خوبم سلام...
مشکل صحفه آبی رنگ حل شد...
حالا یه ارور دیگه هست که اگه راهنماییم کنید نوکریتونو می کنم.
عکس های دو ارور پشت سر هم:
من جای شما باشم کابل حارد و عوض می کنم بعد برای نصب ویندوز حتما درایو رو فرمت می کنم اونم NTF
سی دی ویندوز رو هم عوض می کنم اگه این کارهارو کردی درست نشد حارد رو هم عوض کن![]()
دوست عزیز من فکر می کنم مشکل شما از مادر برد باشه و احتمال زیاد باید تعمیر بشه البته زحمت بکش کابل برق را کشیده و باطری ماردبرد رو بردار تا بایوس یک بار صفر بشه (ضمنا از گرمای زیاد سی پی یو و مشکل داشتن فن اون هم ممکنه باشه ) یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)