تست كردم
ولي هيچ كدوم از اينا رو ديگه پيدا نميكنه
يا حق (:
تست كردم
ولي هيچ كدوم از اينا رو ديگه پيدا نميكنه
يا حق (:
دوستان ميگن بايد تنظيمات جامپر رو انجام بدي خب چه جوري؟
الان اين عكس رو پيدا كردم
در عکس بالا از چپ به راست ،جامپر،ide,برق ٤ پین
خب قسمت جامپر بايد چكار كنم
بايد كدوم كابل رو بهش وصل كنم!!!!!
يا حق (:
دوست عزیز درون کادر آبی رو اگه دقت کنی آلان جامپر روی زوج وسط است (slave) و زوج اول خالی است (master) خوب حالا شما یکی از اونا رو رایتر یا دی وی دی رو باید جامپر شو روی زوج وسط (slave مثل شکل ) و اون یکی رو روی زوج اول از طرف کابل پهنه (کادر قزمز رنگ master) قرار دهی تا هر دو رو بشناسه یا علی
سلام عزيز مرسي
همون دو تا كابل سفيد تو كيس كه چهار تا سر دارن؟ رو بايد وصل كنم به دي وي دي و سي دي رام؟
يا حق (:
سلام دوستان...
راستش الان داشتم دفترچه دي وي دي رو ميخوندم بعد ديدم
يه چيزايي در مورد master , slave نوشته بود
مثلا الان من فهمديم كه دي وي دي رام من slave نيست آخه تو جامپرش رو كه نگاه ميكردم جامپر در وسط قرار نداشت سي دي رايتر هم همين جوري بود اما اون سيدي رام جامپر در وسط قرار داشت پس اون slave هست...
حالا من تا اينجا فهميدم كه اگه بخوايم دي وي دي رام و سي دي رايتر رو هم هم داشته باشيم بايد دي وي دي رام روي master و سي دي رايتر روي slave باشه كه درست بشه درسته؟؟؟
خب الان آقا رسول گفت كه بايد يكي روي مستر و دومي روي اسلو باشه خب آخه اينا كه آهنه نميشه جابه جا كرد!!!
چه جوري من جاشون رو عوض كنم
الان خوب خوب فهميدم كه چه جورياست ولي نميدونم اين master و slave چه جوري بايد عوض بشه!
يا حق (:
فرقی نمیکنه کدوم مستر و کدوم اسلیو باشه
کابل سه تا جا داره که یکی میره به بورد دومی میشه اسلیو آخری هم میشه مستر
تو حالا دی وی دی رو با جامپر بذار رو مستر بعد ته کابل رو وصل کن بهش سی دی رام هم بذار رو اسلیو وسطی رو وصل کن
آخه كدوم كابل؟
يا حق (:
پهن ترین کابل موجود تو کیست
که از همون به هارد (اگه IDE هست) هم رفته
يعني اين كابل؟
آره از اينا يكي تو دي وي دي هست يكي تو رايتر!!!
مگه اشتباهه؟
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)