خوبه . ادامه بده .
خیلی بد
بد
معمولی
خوب
خیلی عالی
خوبه . ادامه بده .
چشم ادامه می دم ولی نه فعلا
زمانی ادامه می دم که بتونم فایل DLLش رو باز کنم (به صورت کد نویسی) و تغییر بدم اگر نتیجه گرفتم ادامه می دم در غیر این صورت باز هم صبر، صبر، صبر، ...![]()
دوست من شما برنامه ای نداری که بشه مپ های کانتر رو باهاش هک کرد ؟
سلام
فعلا چیزی ندارم آخه یه ویروس افتاد تو کامپیوترم کل هاردم رو فورمت کرد ولی برات پیدا می کنم و می زارم![]()
برنامه هک که ندارم ولی تویکی از این تاپیک ها نرم افزار درست کردن مپ هست ...
نه درست کردن رو نمیخوام . چون دردسر داره . واسه گیم نت میخوام . میخوام یکمی بیس ها رو محدود کنم .برنامه هک که ندارم ولی تویکی از این تاپیک ها نرم افزار درست کردن مپ هست ...
مثلا وقتی داریم Lan بازی میکنیم ، میگیم B هیچکس نره ! بعد که یکمی کم میارن میرن بیس B بمب میزارند .
عزیزم با یه NOD 32 به روز میتونی از سیستمت خیلی خوب محافظت کنی . هرچه زودتر گیر بیاری خیلی بهتره . ممنون .سلام
فعلا چیزی ندارم آخه یه ویروس افتاد تو کامپیوترم کل هاردم رو فورمت کرد ولی برات پیدا می کنم و می زارم
چی شد دوست من ؟ ادامه نمیدی دیگه ؟
آقایون هک کانتر تموم شده فقط یک قسمت مونده که اون هم هک
Dll
بازیه که اونم کار هر کسی نیست من خودم هنوز دارم در به در دنبال یک
DLL Hacker
می گردم پیدا نمیشه اگر پیداش کنم حتما به شما می گم
در ضمن از کمکت خیلی ممنونم اما اگر حقیقتش رو بخوای
خودم کردم که لعنت بر خودم باد حقم بود داشتم ویروس می نوشتم تو کامپیوتر خودم فعال شد بیچارم کرد
چون دیگه هیچ کار نمیشه کرد نه ریکاوری میشه و نه هیچ کار دیگه
به هر حال از کمکت خیلی خیلی ممنونم
اینم بلای آسمونی بود دیگه ... ما ها باشیم که دیگه از این هک ها نکنیم
سلام
آقا يكي به من كمك كنه!
من ميخوام توي كانتر استريك و در نقشه داست و داست 2 توي آسمون چيزي رو بنويسم.
درخواست دومم تغيير عكسي است كه هنگام انتخاب شخصيت بازي نشون داده ميشه! مثلا وقتي ميخواي پليس باشي يكي از اون چهار نفر رو بايد انتخاب كني. وقتي موس رو روي شخصيت ها ميبري عكسش سمت راست نشون داده ميشه! چجوري اين عكس رو عوض كنم.
ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)